Север-Юг (Кузей- Гюней) от 14 януари по БТВ - тема 3

• 43 659
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Плевен / София
Здравей Джоли, вярно е че той може "да я отупа" , когато синовете ги няма, но на мен не ми хареса, че когато Сами вдигна ръка срещу нея, тя го заплаши с Кузей.....тя противопоставя сина си срещу баща му....а мечтата и за по - добър живот ми се струва ще излезе "солена" на синовете и....

# 706
За съжаление, противопоставянето е основен принцип в отношенията на Хандан със семейството и - синовете срещу бащата, бащата срещу тях, единият син срещу другия.....всичко това дава своите плодове.
Заплаши го с Кузей не случайно - Сами бей се закле, че никога повече няма да вдигне ръка срещу нея, защото тази ръка, е вкарала синът му в затвора . Поне осъзнава, че е част от проблема, докато жена му изобщо не се чувства виновна. Peace

# 707
Диме, gostenka68, Джоли, привет и за вас! Hug

gostenka68,  Heart Eyes
Моето вече гледане на сериала до финал- не се брои.  Naughty
Та да знаеш, не си сама...и аз тепърва виждам, че и разбирам/за себе си поне/нещата.. Peace Grinning

И според мен в случая Хандан точно така гледаше на Кузей...като нейната защита срещу Сами когато реши да й посегне... отново.
Което е не просто без коментар...а без всякаква положителност в него.  Rage
Да намесваш така деца си в спор със съпруга си...нередно, грозно, а и тъжно.  ooooh!  Mr. Green

Цитат
Симай е много опасна.Какви ги говореше само преди един ден на Кузей - не иска богат живот и бла-бла,пък какви ги дипли сега пред Бану. Тази е изключително коварна мома,и комбинативна,мозъчето и работи на бързи обороти,веднага се обръща по посока на вятъра.Изобщо не се учудвам,че ще докара много главоболия на Кузей,а вероятно и на всички други.
Диме,  Heart Eyes +1  

Цитат
А бе супер банда сме!
smile3521

За съжаление, противопоставянето е основен принцип в отношенията на Хандан със семейството и - синовете срещу бащата, бащата срещу тях, единият син срещу другия.....всичко това дава своите плодове.
Заплаши го с Кузей не случайно - Сами бей се закле, че никога повече няма да вдигне ръка срещу нея, защото тази ръка, е вкарала синът му в затвора . Поне осъзнава, че е част от проблема, докато жена му изобщо не се чувства виновна. Peace

Госпожата,  Heart Eyes +1  

Хазар Ергючлю в ролята на Симай...според мен прави страхотна роля.
Не знам нищо за нея, гледам я за първи път, но е красива млада жена и явно доста талантлива като актриса, защото чудесно се справя с героинята си.
Едва ли има зрител който да не я усеща на мига. Peace

И сега за Симай- на партито беше много красива. Елегантна и стилна.
Впечатлена от обстановката- нова за нея, но и не показа някакво неумение да се слее с нея. По-скоро обратното-като хамелеон бързо намери начин да се чувства добре, да се владее и да бъде на положение което етикета изискваше.

Не изпускаше от поглед Кузей, доста "умело" се намеси при желанието му да отведат с тях Джемре.
Стопира го успешно.
Беше си планирала явно да го впечатлява с признание на чувства... newsm78 Joy
Думите й към него...обичам те...увиснаха във въздуха, не само защото бяха неискрени, ами и не им беше нито мястото, нито времето.

Ползва си момичето нейните схеми...говори това което предполагаше, че другият иска да чуе, беше решила, че и той е "прочетена книга" за нея, но..това бе не кой и да е, а Кузей.
Само дето тя нямаше и представа още за това. hahaha Joy

Много директна и открита с приятелката си на сутринта... Shocked мисля си...в кое от двете е причината... защото бе глупава в повече или защото нямаше публика пред която да играе роли и игрички....май и двете. Mr. Green

Бану й звъни...брей,...голяма работа...няма що... Mr. Green
Скоро търсих у Джемре  search  Wink сметкаджийство, позьорство...е тук няма нужда, то ще ми извади очите... Shocked Mr. Green
Как се залепи погледа й на гардероба на Бану... Shocked

Като ветропоказател беше у тях...накъдето я поведе Бану на там се обръщаше съгласявайки се с нея удобно и угоднически. ooooh!
Може би малко разочарована в първият момент, че Джемре остава пак свободна/така и пречка/ за нея щом Бану е с Гюней, ама версията за нея и Баръш й дойде на таман... Mr. Green
Иначе е хитруша, ама изобщо не се усети, че Бану я използва.
Пусна й разни "мухи", защото искаше те да са и в още няколко и други чужди глави.

Симай беше в "играта", поне така се виждаше самата тя-е, разгеле...дори реши, че ролята й ще е главната и то до Кузей... hahaha  hahaha
Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак..та и Симай в случая на последните събития. Joy Joy Joy

Изключително опасна, не само защото гонеше личният си интерес, а защото не играеше по правила на играта.
Нямаше непозволени средства за нея, като на война-на война.
Кой каквото прави за себе си го прави...да, ама и тези дето са до него да му мислят... Rolling Eyes

И една Симай на снимка от сцена в аванс...в еп. който ще видим още другата седмица! Peace Grinning

Само за справка...
в момента сме до 1:07:56 минута на еп. 8-ми в оригинал, който е с продължителност 1:45:16 минути.

Хубав следобед в събота! Hug

Последна редакция: нд, 09 фев 2014, 09:30 от margita9

# 708

И какво сега newsm78 двамата братя говориха,ама разбраха ли се,повярваха ли си един другиму.Съмнявам се и дано бъдещите събития ме опровергаят,ама надали Tired
Все остава едно чувство у мен,че те май и двамата говорят едно,но мислят друго,сърцата им са на друго място.
Защо например Кузей непрекъснато се грижи сега за Джемре - тоалет за нея и т.н.Тя вече не е годеница на брат му,т.е няма да бъде член на семейство Текиноолу.Ако непрекъснато се мотае в краката на семеството раната на Гюней няма да зарасне,ще се чопли и ще кърви,ще му напомня,което изобщо не е здравословно.Ама Али го пита "за Симай ли",пък Кузей - за Симай и Джемре Thinking
Аз повярвах на Гюней,че краят с Джемре е окончателен.Не съм убедена обаче,че точно сега смята да се обвърже с Бану.Той май повече мисли за бъдещия бизнес с нея,отколкото за по-сериозна връзка.Така мисля Thinking

Диме  Heart Eyes, удоволствие е за мен да чета постовете ти. Споделям мнението ти, особено подчертаната част  Peace

# 709
Здравейте,  Hug момичета!

Гюней си оплете кошницата! Беше искрен, когато каза, че си е наредил пъзела и всичко му е станало ясно - така си беше ( може да се е съмнявал в началото, но си е друго да наредиш парчетата и да видиш цялата картина ). Кузей - дори и да съм бил влюбен в Джемре, няма как да е останало нещо от тази любов - 4 години в затвора и прежияваното там. Може би при някои мъже това би било фактор, но за Кузей - верен до гроб! Верен на чувствата си! Само едно ще напиша за този момент с пейката - Гюней страда, Кузей тича при него на мига! Когато Али се обади на Гюней да му каже, че е притеснен за Кузей, Гюней не си помръдна и нокътя на показалеца!  Peace

Венюс -  ooooh! думи нямам! Като и треперят гащите да не й избяга любимия, къде е тръгнала да се сгодява?  ooooh! Ревността за всеки е пагубна!  Peace Лесно й беше на Венюс да отиде при Джемре и да я заплашва ( от мен -  Joy за Венюс ), но какво говори това за нея? Една неуверена в себе си жена, без достойнство!  Peace ( Това е моето мнение и няма да мръдна и на милиметър от него! ) Да си оправя отношенията с Баръш, след като смята, че има нещо гнило в тях!  Peace Значи, хем се мисли за много по-велика от Джемре, за жена от висшето общество (  Joy да им имам висшето общество - проблеми, проблеми и само проблеми, нито един от висшите, разбираш ли, не е щастлив), хем ходи да я заплашва!  Peace Добре де, нали си много повече от нея?!  ooooh! ooooh! ooooh!

Симай си оплита килимчето към сърцето и дома на Кузей с всяка изминала минута.  ooooh! "Обичам те" - и как го прецени какъв човек е, при положение, че грам не сте били близки?!  ooooh! Секса си е секс, близостта с човека до теб е съвсем друго нещо! Особено нагона на Кузей, който 4 години е бил на ..... без женско присъствие.
Отношението на Симай по повод позвъняването на Бану -  ooooh! ooooh! ooooh! Като че ли не знам кой й се обажда!  ooooh! Да не говоря колко бързо й хареса захарчето, което Бану й поднесе - да я покани да пият кафе.  ooooh! От всякъде си личеше, че Бану се възползва от нея - по погледа й личеше, ама Симайчето как ще ги разбира тези неща, като в главата й плана е богатство, охолен живот, красиви рокли.... богата приятелка, с която да ходят на шопинг.  ooooh! ooooh! ooooh! Както казва Марги,  Heart Eyes лика - прилика са си! Двете половини на лепенката, паснаха си чудесно!  Joy Joy Joy

Бааде е най-красивата жена в сериала!  Peace Бану - мъчно ми е за нея! Сега ме дразни, защото и тя като Венюс се подцени жестоко - вместо да се бори достойно за любовта на мъжа, когото харесва, веднага му се сложи!  ooooh! Дразни ме и в бъдеще за някои определени неща, но за тях, когато им дойде времето. В края на краищата - много ме заболя за нея!  Peace

Гюлтен - обожавам смеха й! Вярно е, че прекалено много се меси в живота на дъщеря си, но тя е и майка и баща - трудно й е!  Peace Определено не трябваше да ходи при семейството на Гюней, да се разправя! Ефект от това - нулев!  Peace

Али - Слънцето във филма, най-близкият човек на Кузей - брат му! Да,  Али винаги те усмихва и винаги можеш да почувстваш положителната му енергия!  Peace

Сами бей - този разговор със синовете му, както и още един разговор с Кузей ( напред във времето ) са изключително показателни за отношението баща-син! И в двата разговора ми стана много мъчно, както за Сами, така и за братята!  Peace

Колко много искам да напиша, но мислите ми прелитата една през друга, затова ще спра до тук.  Crazy

# 710
Здравейте,някой знае ли в кой торент сайт мога да сваля от 53епизод до 62.До сега ги свалях от Masters,но ги няма тези серии.

# 711
Здравейте,някой знае ли в кой торент сайт мога да сваля от 53епизод до 62.До сега ги свалях от Masters,но ги няма тези серии.

Привет!  Hug На 1 стр. има дадени няколко торент сайта, виж там!  Peace

# 712
Проверих,но не ми се отварят

# 713
Марги,  Hug и аз се радвам, че отново се засичаме.

И на мен ми хареса искреността на Гюней, а пък от друга страна Кузей не искаше да си признае, че е имал чувства към Джемре. Но и нямаше нужда.. на Гюней всичко му се изясни.
Кузей е един страхотен брат. Винаги се опитва да помогне на брат си с каквото може, подкрепя го- за разлика от Гюней.  Rolling Eyes
Истинската същност на Симай си пролича. Толкова много иска да е богата и как само оглеждаше дрехите на Бану.. беше като хипнотизирана.  ooooh! Добре си поклюкарстваха и злорастваха по адрес на Джемре те двечките. Симай какво ли не направи, за да се издигне в очите на новата си "приятелка".  Mr. Green

# 714
Не търси съвършенство в любовта, защото ще умреш без любов!!! Намери и обикни нещо обикновено и го направи съвършено !!! Има любов, която не забелязваш, защото тя толкова леко докосва студенината на ежедневието, че не би могла да го промени ако някой не и подаде ръка. Има любов, която връхлита като торнадо и след нея остават само разбити мечти и остатъци съществуване. Има любов, която чакаш с дни, месеци, седмици и години, а тя все не идва и не идва, обречена на несъществуване... Има любов, която се колебае дали да премине прага на настоящето и понякога го прави, а друг път просто си остава в бъдещето... много често завинаги... Има обаче такава любов, която независимо дали ще се случи или не, променя съзнания, срива стени, върши чудо след чудо. Тази любов понякога адски боли, а друг път те задъхва от щастие, понякога те води, а друг път е сляпа, понякога те убива за да те възкреси или да те погуби завинаги. Такава любов не можеш да предизвикаш, нито пък да търсиш или пренебрегнеш. Не можеш да я пропуснеш край себе си незабелязано... Когато се случи ти просто знаеш, че това е ТЯ... знаеш, че животът ти тръгва в нов коловоз - знаеш, че нищо няма да е както преди... знаеш, че дори самият ти няма да си вече точно същия... Това е ИСТИНСКАТА любов - тази която остава дори евентуално да си отиде някой ден - остава в някои от пукнатините на сърцето и напомня за себе си с меланхоличния си ревматизъм. Остава в погледа и влагата в очите, остава в сънищата и спомените - остава едновременно в миналото и бъдещето... Защото само тя умее това...........

Джеймс Бари

# 715
Здравейте! Heart Eyes

Добро утро!
Приятна неделя за всички! yes thumbsup

Уж почивни са дните на уикенда, ама задачи и работа за вършене все има. Crossing Arms
Вчера май за повечето ни е било така... newsm78 Joy

С пожелание да имаме повече време днес и за забавления...
приятно изкарани в темата с интересни мнения в приятелска атмосфера! newsm51

kralitsata, Рая, Фенче, Хел, alenia,  Hug

kralitsata,  newsm10 а за споделеното от Джеймс Бари за любовта...благодаря специално!   bouquet Hug

Цитат
а пък от друга страна Кузей не искаше да си признае, че е имал чувства към Джемре

Рая,  Heart Eyes и на мен това ми направи впечатление... newsm78
По-късно когато напиша нещо за Кузей ще споделя защо според мен беше така. Peace

Сега за г-н Атила, което много ме впечатли, а и poporopo,  Heart Eyes с нейн пост ме накара да се замисля... Thinking

Цитат
Когато става въпрос за детето ти, няма достойни и недостойни постъпки!

Да направиш като родител всичко за детето си по принцип е нещо достойно, но да използваш всякакви дори и недостойни начини за да постигнеш това "достойно родителско поведение"...
не е ли противоречие, лишено от логика и абсурдно? Thinking

И по този повод и в тази посока... Thinking
Разговора на Атила с Баръш свързан с Бану- наистина няма спор, загрижеността му за щастието на Бану е 100-процентова, че и повече. Готов е да направи всичко за нея, и както видяхме...го направи. Угоди на поредния нейн каприз, рискува дори бизнес отношенията си с новите партньори, рискува и техните отношение/между Бану и Баръш/ в усилието си да бъде полезен, нужния баща за дъщеря си.

Разбира се, че всеки родител е готов на всичко за детето си/макар и винаги да има изключения от подобни обобщаващи твърдения/, на всякаква саможертва, но какво влиза в границите на това всичко?
Само онова с което детето му ще е съгласно, ще е удовлетворено и само така ще го приеме като загрижен родител?
Или и онова което няма да се хареса/ пак на детето, че и на родителя/, но ще бъде в негова полза дори и то/а и те/ да не разбира това в момента?

Всичко-навярно означава най-доброто за детето, но понякога и децата и родителите с тях не знаят кое е то... Rolling Eyes
И за съжаление заместват най-доброто с най-исканото от собствените си деца, правейки им така обаче "мечешка услуга" в желанието си да им осигурят родителска грижа, подкрепа и защита.

И г-н Атила направи тази грешка/според мен в случая/, и той като Бану си затвори очите пред истинските й проблеми, задоволявайки нейните желания, вместо да й помогне да намери решение.
Направи всичко Атила, но не онова всичко което бе потребно, нужно в случая от него като родител и баща, а всичко което Бану искаше и желаеше.
А между едното и другото всичко-разликата е огромна...а резултата в повечето случаи-
тъжен и пагубен- при това за всички в по-късен етап. Rolling Eyes

Направи ми и впечатление тона му в разговора с Баръш...умоляващ, целия му вид...лицето, гримасите...на родител, баща в безизходица за щастието на детето си.
Нормално е-родителите нямат наръчник как да се справят успешно с всичко/и винаги/свързано с децата им, естествено е и те понякога да не знаят, ама то затова има специалисти.

Поведението му не само пречеше отново на самата Бану, а ето, че създаваше предпоставки за обтягане на отношенията им с Баръш дори и като полубрат и сестра.
Независимо, че Бану демонстрираше близост с брат си у него се усещаше едно дистанциране, а ето, че причина за това е може би точно в това по-специално отношение на Атила към нея. При това спокойно показвано от него,

Щом са вече едно семейство, това, че с него нямат пряка родствена връзка не бива да влияе на неговото отношение към Бану и към Баръш. Колкото и да е трудно "везната" му като родител в случая не бива да натежава на страната "на неговото". На неговото и на нейното/в случая на съпругата му, нали Баръш е само нейн син/ трябва да се глада като на нашите, вече общи членове, на семейството като цяло.
Иначе се рискуват отношенията между децата които едно ново семейство събира заедно вече като роднини дори и като такива- полубрат и полусестра.

По-късно нещо за г-н Сами...определено ключова, а и доста интересна фигура не само в живота на семейството и синовете си, но и в историята на сериала. Peace

Хубав ден за всички! Hug

Последна редакция: нд, 09 фев 2014, 09:40 от margita9

# 716
Добро утро, дружки! Hug
Марги  newsm10 newsm51 newsm51
абсолютно съм съгласна с твоето мнение за г-н Атила ! Не смятам,че той постъпи почтено в случая, не само с Джемре, но и с Баръш ... И Баръш много ясно си го каза, че се държи с него като със свой син, само когато иска нещо от него. Всичко в името на Бану ... да ви напомня на някого ? Не може така явно да делиш децата си, дори и едното да не е твое родно. Щом си поел грижата за едно дете, то става и твое. Смятам, че именно това разделение , още от раждането на Бану, та до днес, ще стане причина за отношението на Баръш към Бану в бъдеще. Защото той не е благороден като Кузей, който въпреки различното отношение на Хандан към децата си, не намрази брат си. А това е много рядко срещано явление, аз също съм се питала как Кузей не намрази Гюней. Много ми харесва как разчопкваш всеки един образ в този филм, с нетърпение чакам продължението за Сами. Peace
Хубав ден ви пожелавам, момичета!  bouquet
Имам работа, но в късния следобед отново ще съм с вас! До скоро! Hug

# 717
  • Плевен / София
Здравейте,
Скрит текст:
и хубав сериал....
Марги аз също очаквам с нетърпение продължението за Сами.Той е интересен и противоречив образ......

приятен следобед..

# 718
Фенче, gostenka68, привет и за вас! Hug
Надявам се да се засечем по-късно по страничките в темата. Peace Grinning
Ами философствам си, така се разтоварвам, радвам се, че не натоварвам останалите, и благодаря!   bouquet Heart Eyes

Г-н Сами- да, и мен ме разчувства, Rolling Eyes ама не дотам, че да му спестя малко критика от мен. bash
Разбирам напълно и неговата болка в случая, разбирам и основанията му да се чувства така премазан от Хандан, обаче...нима трябваше да е напит до козирка за да сподели това и то със синовете си?
В такова пиянско състояние ли се водят подобни разговори?
Когато е трезвен- мълчи като пукал, в повечето случаи навъсен, начумерен, готов да викне или да посегне...
а сега...сега много му се развърза езика. Mr. Green

Не казвам, че не го разбирам, но докато го слушах и му съчувствах какво още ми направи впечатление, ами той пък от своя страна обвиняваше за положението си само Хандан, аз не чух от него нито дума с която да покаже, че поема някаква и своя вина и отговорност за отношенията им. newsm78
И той както и тя в случая само се жалваха от другия, констатирайки колко зле се чувстват/което наистина си беше факт/, ама за това само другият е виновен. Нито той нито тя търсеха причини и у себе си за да бъде загубено разбирателството им като мъж и жена , като съпрузи и родители дори.

И какво наблюдавам пак и при двамата...само констатации...как се чувстват и кой има вина за това, добре, ами да вземат и да предприемат нещо. Mr. Green
Не, те си караха така...не им беше добре, ама сякаш бяха свикнали...бяха приели положението за окончателно и не подлежащо на промяна.

Пак подчертавам, разбирам го Сами, но тази му откровеност за онова което му тежеше и от което го болеше не следваше да бъде обсъждано със синовете му/и в това му състояние/, а със собствената му съпруга и жена до него. Това бяха техните лични отношения-между Сами и Хандан. Нито Кузей, нито Гюней можеха да вземат страна, а и следваше да вземат такава-защото те и двамата бяха техни родители. А ето, че бяха въвлечени и от баща си, че и от майка си за такава, като и двамата очакваха от тях да изберат тяхната страна.

Според мен е недопустимо това, макар че да- семейните проблеми трябва да се решават заедно от всички, но в случая проблемите между Сами и Хандан бяха между тях двамата като съпрузи, от тях като последствия се явяваха и тези им като родители на децата си. Което пък водеше следващи вече между синовете им и така се получава един затворен и омагьосан кръг...от проблеми...при това вече за всички. Rolling Eyes

Ооо, знам, че е твърде лесно от страни, да се каже какво трябва и какво-не, така е, спор няма. Peace
И на мен като зрител също ми е лесно, аз виждам нещата в цялост, нещо което няма как да се случи при Сами/че и при всеки друг от героите ни/ предполагам и затова разбирането ми го има по някакъв начин за всеки в грешките му.

Определено силен характер имаше г-н Сами, много принципен с железни свои разбирания за живота, навярно и затова да бъде открит и откровен за онова което му тежеше за него бе равносилно да покаже слабост.
А в това и да си слаб/понякога и в определени случаи/ няма нищо неестествено или лошо, ама никой не е от камък...хора сме.
Всеки има и своите силни и слаби моменти, и хубави и лоши страни.

А, щях да пропусна  smile3555 ...забелязахте ли как си държи чашката с кафето Сами...
много ме изкефи...сладур си е, макар и малко да ме ядосва...определено си е чешит.  newsm78 Joy

И така и така намесих г-жа Хандан...няколко думи и за нея... Thinking

Не харесвала много Джемре...брей, ами защо тогава едва сега го заявява... Mr. Green
Искала да се снима за някакъв филм, а нашият не бил доволен и е прав за себе си...това беше обяснението й за Сами когато я почита за тях техните отношения.
И когато Гюней се върна на сутринта...отърви се вече от това момиче... Mr. Green
Няма що, чудесен съвет от родител и майка... ooooh! Crossing Arms

Както и Кузей й каза на сутринта когато тя попита къде е Гюней...как веднъж не каза нещо хубаво...ама така де, вечно една негативност у нея, излишна притесненост и нагласа за нещо лошо. Да-навярно донякъде обяснима с това как се чувстваше и тя в повечето случаи/потисната и недоволна от всичко с изключение когато ставаше дума за Гюней/ , но каквито са мислите-такъв е и човекът. И дори да не му се случва само това /нещо лошо/ той само него вижда, защото фокуса му е застопорен върху това- лошото.

И като отвори страницата на обявите... Shocked все едно попада в нейн си измислен свят...
бягайки или по-скоро скривайки се от проблемите си. newsm78

Когато се разбра какво е направил Гюней/че е преспал с Бану/... бил млад мъж...и дано да стане, че да си оправим живота... ooooh! Mr. Green
О, харесва й повече идеята за Гюней и Бану, е, мечтите й по-лесно можеха да се реализират.
И после към Сами...удари ме и ще се оплача на Кузей, ааа и защо не на Гюней...защото Гюней беше за другите й потребности, защитата й само от Кузей...възмутена съм от думите й в случая. Mr. Green

Ужасно лошо впечатление ми направи и поведението й когато се върна Кузей напазарувал в желанието си да почерни за новата работа...та тя дори не се обърна, стоеше с гръб към него...и после тези й жалвания за съдбата й...е, ама прекалено ми е... Mr. Green
Как може да натоварваш така собствените си деца, в момента- Кузей... Mr. Green

Наистина ми е много жал за нея, ама много...но в случая само това й хленчене и жалване ме дразни. Вижда себе си само като жертвата на всичко и до там...другите са виновни, съдбата й тежка...а тя...тя само и единствено потърпевша.
Как за миг не й минава през ум, че с нещо и някъде бърка и тя... Mr. Green

Спирам/за сега/, че днес май съм по-критична от обикновено... Rage Wink

По-късно за г-жа Гюлтен и Джемре, както и за двамата братя и разговора им-много показателен за много неща.
В този им разговор поне за себе си намирам обяснение в избора на заглавието-Север-Юг.
Но повече вече следобед по някое време...55 Scatter

Приятен и спокоен остатък на неделния ден! Hug

Последна редакция: нд, 09 фев 2014, 12:18 от margita9

# 719
Марги за постовете smile3501 smile3501

Цитат
Не харесвала много Джемре...брей, ами защо тогава едва сега го заявява... Mr. Green

Ами защото  нова звезда кръжи около синчето и и то каква звезда- по голяма ,  с повече възможности и по богата

И Сами си е чешит ,но все ми се струва че този стремеж на Хандан към охолен живот ги е отдалечило.Сами и е предложил обикновен живот,  а тя май е искала много , много повече
Затова и Джемре не и харесва вече,защото на хоризонта е Бану
Една връзка на Гюней с Бану , един брак между тях моментално ще и осигури лукса за който мечтае

Защото дори и Гюней все още да няма намерения  някакви към Бану/ което ме съмнява/ ,то Хандан вече започва да си плете кошницата

Последна редакция: нд, 09 фев 2014, 12:26 от djoleva

Общи условия

Активация на акаунт