+1 

+1 

сметкаджийство, позьорство...е тук няма нужда, то ще ми извади очите... 

двамата братя говориха,ама разбраха ли се,повярваха ли си един другиму.Съмнявам се и дано бъдещите събития ме опровергаят,ама надали 

, удоволствие е за мен да чета постовете ти. Споделям мнението ти, особено подчертаната част
момичета! 
думи нямам! Като и треперят гащите да не й избяга любимия, къде е тръгнала да се сгодява?
Ревността за всеки е пагубна!
Лесно й беше на Венюс да отиде при Джемре и да я заплашва ( от мен -
за Венюс ), но какво говори това за нея? Една неуверена в себе си жена, без достойнство!
( Това е моето мнение и няма да мръдна и на милиметър от него! ) Да си оправя отношенията с Баръш, след като смята, че има нещо гнило в тях!
Значи, хем се мисли за много по-велика от Джемре, за жена от висшето общество (
да им имам висшето общество - проблеми, проблеми и само проблеми, нито един от висшите, разбираш ли, не е щастлив), хем ходи да я заплашва!
Добре де, нали си много повече от нея?!

"Обичам те" - и как го прецени какъв човек е, при положение, че грам не сте били близки?!
Секса си е секс, близостта с човека до теб е съвсем друго нещо! Особено нагона на Кузей, който 4 години е бил на ..... без женско присъствие.
Като че ли не знам кой й се обажда!
Да не говоря колко бързо й хареса захарчето, което Бану й поднесе - да я покани да пият кафе.
От всякъде си личеше, че Бану се възползва от нея - по погледа й личеше, ама Симайчето как ще ги разбира тези неща, като в главата й плана е богатство, охолен живот, красиви рокли.... богата приятелка, с която да ходят на шопинг.
Както казва Марги,
лика - прилика са си! Двете половини на лепенката, паснаха си чудесно!

Бану - мъчно ми е за нея! Сега ме дразни, защото и тя като Венюс се подцени жестоко - вместо да се бори достойно за любовта на мъжа, когото харесва, веднага му се сложи!
Дразни ме и в бъдеще за някои определени неща, но за тях, когато им дойде времето. В края на краищата - много ме заболя за нея! 
Определено не трябваше да ходи при семейството на Гюней, да се разправя! Ефект от това - нулев! 

На 1 стр. има дадени няколко торент сайта, виж там!
и аз се радвам, че отново се засичаме.
Добре си поклюкарстваха и злорастваха по адрес на Джемре те двечките. Симай какво ли не направи, за да се издигне в очите на новата си "приятелка". 

а за споделеното от Джеймс Бари за любовта...благодаря специално!

и на мен това ми направи впечатление... 

с нейн пост ме накара да се замисля... 

...забелязахте ли как си държи чашката с кафето Сами...

Препоръчани теми