В тази тема вече няма да гадаем- на ЮЛСКИТЕ бебоци пола ще узнаем!

• 24 857
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Лилак, Вал, все още не знаем и ние какво ще е. Наистина каквото-такова, няма да го върнем, ще си го обичаме колкото и пумпал.

ММ ме накара да си запиша час за тази седмица при Илиев, искал преди почивката да сме знаели пола. Не знам, обаче, дали не е рано да се види. Апаратурата му е хубава, но не е като във Фемина все пак. Така че, евентуално, в четвъртък ще ви пиша. И си чакам пустите му 300 лв другата седмица за да се развихря  (надявам се Embarassed)

A днес малкият за първи път беше на снега

Скрит текст:
[/

# 331
  • Бургас
plesure, пумпал е страхотен бъдещ батко.

# 332
  • София
Ох не знам колко часа не мога да прочета всичко, което сте изписали, чак се уморих и то стана време да лягам.
И без друго забравих всички теми, по които трябваше да се изкажа  Laughing

Miss Pavlova мен ме и потрети  Wink Първите два пъти хомеопатия, солена вода, морска сол, липа с мед, ефизол бляблябля глупости, влачих се по 15 дена, сега миналата седмица вече беше страшно, за трети път. Обадих се не на личната, а на гинеколожката ми, която ми следи бременността, тя ми изписа и за гърло и за кашлица хапчета, сега съм направо нов човек  Peace Имах и температура вече, носа ми течеше, а кашлицата беше невероятна. Така че обади се на лекаря, който ти следи бременността и попитай него, ако не става, пиши ми на лични, ще ти кажа какво пих  Peace Влизам ти в положението  Hug

Сетих се още нещо: Как не Ви е шубе да се къпете в басейни  newsm78 За мен по принцип си е гадничко, винаги лепвам някакви неща, аз ли съм чувствителна много, що ли, но лекарката ми изрично ми забрани влизане в какъвто и да е басейн, та се чудя как се навивате?

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 00:14 от meggle

# 333
  • Ispania
plesure, прекрасен беб4о си имаш!!!!

# 334
Добро утро и от мен, моите изследвания с готови още миналата седмица и д-р Чорбова рече, че предвид годините ми бхс е добре фм супер, а утре ще ходя при друг доки за пола. На море сме от 30.08-11.09 на арапя. Аз имам силно вътрешно усещане че пак ще е момче, но каквото такова. Ние от събота сме по пързалките-голям кеф, той е на 2г и 5м и общо взето многе се радва

# 335
  • Пловдив
Калата, ние също ходим на Арапя. Аз след раждането ще планувам морето.

# 336
Pival кога ще ходите може да се групираме, аз съм на Рино

# 337
Ако всичко е ок ще ме резнат на 23-24.07 и след месец леко-леко към морето с децата

# 338
Какъв е този нов облик какво е това чудо! Нито има лентички, нито има информация кой от къде е! Как може така тъпо да го измислят не знам. Изкриви ми се вратът да гледам на ляво  smile3514

# 339
  • Пловдив
Рано ми е за планове за морето, но не мисля да пропускаме. За децата е рай на Арапя

# 340
  • Бургас
Какъв е този нов облик какво е това чудо! Нито има лентички, нито има информация кой от къде е! Как може така тъпо да го измислят не знам. Изкриви ми се вратът да гледам на ляво  smile3514
Миме, избери си старата версия от бутончето горе в дясно! Hug

# 341
  • Там някъде
Добро утро, момичета! Бяхте повдигнали темата за дрешки на нас, та да се изкажа и аз като една бъдеща мама, на която отдавана не й стават дрехите от преди забременяването. Мога да кажа само за София - купих си страхотни дънки за 30 лева от аутлета, който е до метро посока пловдив. Магазина не е специализиран за бременни даже щях да го подмина, но имаше бременен манекен и влязох. Там има дънки, палта, пуловери и жилетки. Дънките са на някаква фирма Mama Licious (ако не се бъркам). Оказа се обаче, че ги има и по в центъра - от площад Македония посока Руски паментник от дясната страна има един магазин, който си е за бременни и детски дрехи и са на нормални цени.

# 342
  • Бургас

diyana_mihova: Леле какъв голям бебок!Честити ти розови гащи  Simple Smile Казваш, че имаш проблеми със зрението - висок диоптер ли имаш предвид? Преди да ти назначи лекарят ти секцио мина ли през очен лекар или просто го решихте?

В този ред на мисли - момичета вие говорили ли сте вече със следящите ви лекари относно раждането - какво да е, ако е секцио - кога да е и т.н.? Не знам дали е нормално или не, но моя нищичко не е споменавал още. Познавайки го му се струва рано и той не обича да избързва, но в такъв случай кога е добре да се обсъди, тъй като и при мен е вероятно да родя секцио?

По принцип имам висок диоптър, но миналата година февруари месец получих някакво възпаление на окото. И от там се започнаха 4 месеца ходене по мъките и различни диагнози при различни лекари - то не беше херпес в окото, то не беше чуждо тяло и т.н. и в крайна сметка диагнозата е кератит на дясно око с роговичен инфилтрат и блябля...
  Доктора като погледна епикризата каза, че при този случай не би трябвало да рискувам с нормално раждане, но допълнително ще го обсъждаме.
  В този ред на мисли, някоя от вас може ли да ми препоръча наистина добър специалист офталмолог, посетила съм около 10, които като че ли за първи път се сблъскваха с такъв проблем и си експериментираха с мен.

# 343
Миме, избери си старата версия от бутончето горе в дясно! Hug
newsm20

# 344
Лилак, Вал, все още не знаем и ние какво ще е. Наистина каквото-такова, няма да го върнем, ще си го обичаме колкото и пумпал.

ММ ме накара да си запиша час за тази седмица при Илиев, искал преди почивката да сме знаели пола. Не знам, обаче, дали не е рано да се види. Апаратурата му е хубава, но не е като във Фемина все пак. Така че, евентуално, в четвъртък ще ви пиша. И си чакам пустите му 300 лв другата седмица за да се развихря  (надявам се Embarassed)

A днес малкият за първи път беше на снега

Скрит текст:
[/

Ох, че е сладък! Да ви е жив и здрав и само да ви радва!

Общи условия

Активация на акаунт