В тази тема вече няма да гадаем- на ЮЛСКИТЕ бебоци пола ще узнаем!

• 24 753
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
абе я разяснете за тия аспиратори и прахосмукачки newsm78. Нещо не си го представям

http://--reklamen-spam--/product/19434/beybi-vak-aspirator-za-nos.html

Това е аспиратора. Накрайника се включва към прахосмукачката и изсмуква сополите. И моя младеж не беше очарован първите пъти, но сега сам си го държи, сам включва прахосмукачката. Видя че му олеква и отпушва носа и друга песен запя.  Grinning

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 12:40 от MiRa^

# 586
абе я разяснете за тия аспиратори и прахосмукачки newsm78. Нещо не си го представям

Това е аспиратора. Накрайника се включва към прахосмукачката и изсмуква сополите. И моя младеж не беше очарован първите пъти, но сега сам си го държи, сам включва прахосмукачката. Видя че му олеква и отпушва носа и друга бесен запя.  Grinning
или съм супер несхватлива или НАИСТИНА става дума за приспособление към прахосмукачката за пода Shocked. Извинете много глупава се чувствам, ама ми звучи много странно

# 587
  • София
bebe2, и аз в началото никак не можех да си го представя  Laughing. Ама действа и то доста ефективно. Ето тук е обяснено подробно http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7285&cat=49

# 588
Честито на всички мами ,видяли какви са миличките бебоци  Wink
Добре дошли на новите  бъдещи майчета  Hug
 mini_moni не помня точно кога започна да дава зор да сяда в количката,но когато започна го преместих в летния кош,с едно по-дебело одеалце и чувалчето от коша биваше. Иначе имах предвид,че аз лично бях доволна от коша за новородено(или така наречения зимен кош),удобен е ,независимо че бебето е родено през лятото ,по-комфортно му е  Wink Поне при мен беше така Simple Smile

# 589
Привет Simple Smile)

Леле много ми е странно това с аспиратора, особено към прахосмукачката  Shocked И съм сигурна, че тепърва ще откривам странни неща  Laughing

Момичета, знам че някои от вас се притесняват с бързото качване на кила, но аз имам обратния проблем. Тази сутрин се премерих и от началото на бременността съм качила само 1кг, при положение, че имам вече наистина голям корем, видим дори през палтото. Много се притесних дали това е нормално  Sad Меря се по едно и също време на един и същи кантар и не съм го мърдала от мястото му. Не е като да не си похавам, ям си от всичко. Има ли някой друг като мен?

# 590
Здравейте  мили мами. понеже гледам че пак разисквате темата с количките исках да ви питам дали някоя от вас  се е срещала с този модел
http://www.hippoland.net/catalog/product/view/id/64740/s/cam-kom … tegory/123456789/   или като цяло марката. Малко са скъпички но пък са толкова красиви и като гледах клипчета изглеждат много удобни (коша се откача много лесно). Отначало ги заглеждах по центъра на Пловдив после и се чудех каква марка са после почнах да се права на луда и се приближавам за да видя и най накрая видях Cam   1stroller  
И още което искам да ви запитам какво милите за стъклените шишета
Честито на всички които вече знаят пола на бебенцето! Нямам търпение и аз снощи сънувах момиче май май това ми се иска но да не се настройвам.
Хайде усмивки

# 591
Аз също съм си харесала CAM само че една идея по новия модел X3 мисля че се води,виждала съм ги майките казват че са удобни,но нищо друго не знам.Като се постопли времето ще разгледам по магазините

# 592
Момичета, знам че някои от вас се притесняват с бързото качване на кила, но аз имам обратния проблем. Тази сутрин се премерих и от началото на бременността съм качила само 1кг, при положение, че имам вече наистина голям корем, видим дори през палтото. Много се притесних дали това е нормално  Sad Меря се по едно и също време на един и същи кантар и не съм го мърдала от мястото му. Не е като да не си похавам, ям си от всичко. Има ли някой друг като мен?
И аз съм качила точно 1 kg.- не мисля че е притеснително.

# 593
  • Варна
Здравейте! Искам да се присъединя към вас.Казвам се Илиана,от Варна,на 31 години,първа бременност.Термина ми е на 20-ти юли и чакам  момиченце.

# 594
Добро утро момичета или по скоро добър ден.

Аз уж днес трябваше да стана рано ама малкия се буди пък после аз се укокорих и заспах в 5 сутринта и сега ставам.А колко имам да приготвям - само дето единият от гостите за днес казал на мъжа ми че се чудил да идва ли че вчера имал температура и да дойдел ли с маска и аз казах на мъжа ми да му каже да прецени , но ако има и най-малко съмнение че е болен да му каже да не идва - само грип ни липсва - сега ми е страшно притеснено - защото жената на въпросният му приятел с първата ми бременност се появи у нас без да предупреди болна с кашлица и с 38,5 градуса температура - с две думи никак не се съобразяват -но мъжа ми както съм ви казвала много го е страх за нас  с бебо и като му казах каза че ще му каже направо ох - дано ако е болен не идва знам че мъжа ми го обича и ще му е мъчно да не е на РД,но здравето на мен и бебо и на малкия ми син е по-важна.

ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМИ  Hug Hug Hug Леко бременеене - в нашата тема е весело Simple Smile.

За колички за близнаци какво съм се забляла тези дни - като забременях преди да знам за миседа мислех да взема за близнаци и много дълг гледах и избирах и се влюбих в тази http://www.abc-design.de/en/products/twins-tandems/zoom.html - уникална, е , маневрена, за влак е компактна , можеш да въртиш бебетата едно към друго или едно зад друго.
Малка е като размер за този вид количка - влиза дори в малките асансьори- абе уникална. В бг цената е 1200 лв, но ако я харесаш има сайта в Германия където нова с гаранция ще ти излезе 1000лв. Знам много са- но ако имаш възможност си струва всяка стотинка. Иначе чат пат я има в продавлник. Скъпичка е но дето се смееше мъжа ми - второто ще си  я купи само - 600 лв еднократната помощ и ние ще додадем 400 лв.

Това е аспиратора. Накрайника се включва към прахосмукачката и изсмуква сополите. И моя младеж не беше очарован първите пъти, но сега сам си го държи, сам включва прахосмукачката. Видя че му олеква и отпушва носа и друга бесен запя.  Grinning

Наистина върши добра работа , но зависи много от детето - моето по физиолофизни причини не може да го ползва .Аз ползвам един друг вид със смукалка http://www.bebelandia.bg/product/3684/jane-detski-aspirator-za-nos.html и съм много доволна.-смуче доста добре лекарката ми го препоръча понеже сме със заден ринит и е важно да се смучем. Този за прахосмукачка е по-силен, а на сина ми са ми слабо капилярите в носа и му рухва кръв от носа .

За стъклените шишета казват че са по-полезни, но аз не си харесвам защото са по-тежки и чупливи естествено и за мен са непрактични. Но иначе казват че били добри.

За килата щом ти се чувстваш добре не  е важно - аз с първата бременност бях в края на четвърти +1 кг - после си наваксах но и да не е така не го мисли - не мисля че е задължително да се напълнява- това си е физиология- организма сам си зная какво му е нужно не се тревожи  bouquet

Айде аз отивам да се пооправя че имаме среща с едно детенце 12:30 до блока да си поиграят с моето ,а имам да наваксвам после и с готвенето Simple Smile-м мъжа ще чисти хи-хи като се върне.

# 595

Аз не съм качила нищо все още, но имам предостатъчно излишни килограми и затова хич и не бързам, че ще стана лоена топка.  Rolling Eyes Мисля, че е нормално все още да не сме качили нищо (или ако някоя вечер примерно си пропуснала да вечеряш, сутринта да ти показва по-малко).

Това за прахосмукачката съм го чувала, но и на мен ми е доста странно, мисля да не купувам такива неща.

# 596
 Monik@  не се притеснявай за килограмите и аз съм така  Wink Щом се храниш нормално,бебчо си дърпа необходимото  Laughing
Avencis относно стъклените шишета,попринцип аз съм за тях и мисля да ползвам такова поне докато се налага аз да му държа шишето. Разликата е, че  поликарбоната от който правят пластмасовите, съдържа бисфенол, който е вреден. Това не е проблем, ако шишетата се сменят редовно, но въпреки това предпочитам безвредния вариянт,поне докато мога.

# 597
Aз също не съм качила нито един кг. та почнах да се чудя дали не е странно но нямам и корем особено освен все едно съм хапнала повече  Laughing  иначе съм в 15 седмица

И аз така мисля за шишетата но понеже съм нова в това и реших да се допитам до вас по опитните

# 598
Качила съм 2,300 кг и то последните 400 гр ги качих за 5 дни ,даже се чудя как толкова бързо качвам ,а преди да забременея не можех да качвам кг с години Grinning храня се нормално !

# 599
Всичко е строго индивидуално явно, на мен примерно ми се отключи проблем с щитовидната жлеза от бременността и до момента /15 г.с./ съм 6 кг. отгоре - като се храня по същия начин както и преди, а корема ми е толкова голям, че все едно съм в 6ти мес. Засега се стопирах на тези килограми и не качвам и се надявам да задържа така до към 7ми-8ми мес., за да не превишавам повече от 15-16 кг.

Общи условия

Активация на акаунт