В тази тема вече няма да гадаем- на ЮЛСКИТЕ бебоци пола ще узнаем!

• 24 722
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
elpet На 5 април ще е нещо като подготовка (с по-близки колежки)
А края на април ще си е баш бал. А аз с тумбаче като за 6тия месец ще съм убиец хахахаха newsm62
 Иначе уча финанси- остават ми 3 изпита + държавен (който ще го отложа за януари месец,че редовния е юли хаха)

# 646
  • София
elpet На 5 април ще е нещо като подготовка (с по-близки колежки)
А края на април ще си е баш бал. А аз с тумбаче като за 6тия месец ще съм убиец хахахаха newsm62

а, що, според мен ще си си супер, това са много приятни събития  Grinning къде ще го правите- ресторант, някъде "изнесено"? Simple Smile
ние сме на дългоочаквана сватба и аз се чудя как ще съм, понеже май месец си е топличко и сигурно вече ще съм започнала лекинко да се подувам и да си задържам вода, тъй че това ме притеснява по-скоро newsm78

# 647
И на двете хахаха Ще привлечем повече внимание на събитията  Joy
Е, виж какво, ще идем и ще си блестим (подпуханали и наедрели или не чак толкова) Hug

# 648
Аз забременях 52кг. сега съм 56кг. Мисля, че е добре, като се има в предвид колко още ще имам да качвам Simple Smile
Нашата количка ще я купувам от Англия, защото не мога да се разбера с татенцето. Държи по-голямата част от нещата да ги купим от там, но задължително ще гледам да е мултифункционална и удобна за управление.
Аз не искам да разбирам пола, докато не си дойде татенцето. Той ще се прибере Март и тогава мисля да отидем при лекарката заедно, за да може да види бебчето и заедно да разберем пола.
Моята ФМ е чак на 28-ми Февруари и много се притеснявам. Дано всичко е наред, че ще се побъркам.
Много ми е хубаво, че го има този форум и че събира толкова щастливи жени и новини на едно място.   bouquet  Hug

# 649
  • Варна
Мацки, ще убиете рибата с коремчета на такива официални събития. Ще сте най-готините. Има толкова идеи в нета.
Скрит текст:

Ако се разровите ще откриете още много много други.
GG, що се отказваш да се явиш на държавен юли? Може да се падне преди раждането ти. По-добре да го отметнеш това докато си набрала инерция, че после ще си на съвсем друга вълна и може да ти е много трудно.

# 650
Честно казано тогава ще го изкарам 100% с хубава оценка  Mr. Green
Но искам да ми е спокойно и да се възползвам от помощта за майките студентки(не знам как по-точно се води)

А моделчетата са много хубави.Особено 2рата рокличка. Hug

# 651
  • София
Здравейте, дами Simple Smile

И аз да се отчета днес, след преглед. Всичко е наред с беборанчо, расте и дивее...За съжаление не успяхме да видим пола, защото човечето се криеше нещо...Дано следващият път се покаже. Simple Smile

Много ми стана тъпо, защото отидох в Софиямед с НАДЕЖДАТА, че там най-накрая ще ме регистрират по здравна каса и да се следя там, обаче като разбраха, че имам допълнително осигуряване казаха, че нямало смисъл от регистрацията по ЗК. Е защо тогава си плащам всеки месец осигуровки, като не мога да ползвам поне малкото неща, които се полагат по ЗК... Sad  #Cussing out
Да не говорим, че допълнителното ми осигур. няма да стигне за всички прегледи и изследвания....
Много им било сложно да го комбинират със ЗК...
Пълна глупост! Писна ми да се боря с малоумните системи в БГ, честно!  Crossing Arms  #2gunfire

# 652
  • София
Е, виж какво, ще идем и ще си блестим (подпуханали и наедрели или не чак толкова) Hug
да ти кажа, мисля даже и едно хоро да тропна, така че ще блеснем със сигурност  Mr. Green

# 653
да ти кажа, мисля даже и едно хоро да тропна, така че ще блеснем със сигурност  Mr. Green
Накара ме да се почувствам мноооого хубаво  Hug

# 654
За килограмите- днес бях на консултация,качила съм точно 5 кг от началото. Имах много натрупани кг преди това от хормонална терапия и не се бях съвзела от предната неуспешна  бременност ,преди 3 м ...та сега съм си доста  Sad  69кг при височина 160. Нямам зверски апетит,но е факт,че не се спирам да ям каквото ми се прияде. Предния път качих 24кг и влезнах да раждам 74...сега ще чукна 80-то и повече  ooooh!
С ММ решихме да направим един преглед при един много хвален доктор тук в града.Нещо АГ-то хем ми е близка и пак ме претупва...Той много обяснявал надълго за всичко..хубаво ще го поразпитам и пола се надявам ,тайничко, да ми го каже вече .70 лв е прегледа при него + диск с клипче
Ще докладвам в понеделник следобед как е минало  Peace
Взе да ми се изяснява картинката с количките  Hug

# 655
Мамчета,защо е толкова променен сайта?И не ми излиза нито една лентичка newsm78

Аз не съм влизала отдавна и сега се връщам да чета.

Относно покупките-с дъщеря си започнах да купувам това-онова към 7-ия месец. В 8-ия всичко беше готово.

Относно количките-на мен много ми допада Cangaroo Victoria-изглежда доста стабилна .Някой да има впечатления от нея?

# 656
  • Сандански
Здравейте мамчета Wink
За килограмите и аз не се ограничавам, но съм качила +1,500кг. В понеделник съм на ЖК и тогава ще дам отчет  Wink
elpet и GG BG може ли да се включа във вашата групичка  Embarassed понеже аз края на Май месец ще бъда кума. Хем се радвам и много съм щатлива, хем се притеснявам как ще изглеждам  preggo ама няма съмнение ще друсна някое хорце  Wink

# 657
Добър вечер, момичета!
Още преди да разбера, че съм бременна открих една таблица за това какво ти липсва, когато ти се яде определена храна. [http://www.naturopathyworks.com/pages/cravings.php
Не знам доколко е вярно, но има логика. По-късно пак ще пиша, че сега с малката ще се избием за таблета ooooh!

# 658
от баткото имам Cangaroo Victoria,доволна съм ,единствено забелязах че лятно време се изпотяват лесно ,явно материята не е подходяща,ще си използвам същата количка ,само ще измисля да направя постелка от памук за да не се потят.Както и не може да се сваля плата да се пере ,иначе с влажна кърпа лесно се премахват петната

# 659
  • Пловдив
Добре дошли на новите момичета! Дано само с хубави новини да се изпълват страничките! Simple Smile
Виждам, че се обсъждат количките, това е май едно от най-трудните решения за покупка. Гледах, че са обсъждани Jane, Concord, Cam...Според мен и трите марки са добри, но Concord са просто супер! Peace
Със сина ми бяхме купили Mag England, тогава нямах пари за друга, а и аз какво съм разбирала от колички...Беше широка за бебето, но много тромава, трудна за управление, не маневрена, тежка и едвам само количката събирахме в багажника на колата, който не е малък. Ползвах я до 5-6 месец и нямах търпение да я махна, продадох я и си купих една съвсем обикновена лятна на Чиполино, която използвах 2 години и ми беше много удобна.
Сега съм решила да си взема 3 в 1. Много хубави модели имат Concord, Jane, но са малко по-скъпички, Peg Perego, Cam, Zippy, но най-много клоня към Inglesina! Те са добро съчетание на качество, характеристика на моделите и цена. Живот и здраве има още време, но засега на тях съм се спряла. http://www.adria.bg/bg/pr/zipi-friy-sab.html
elpet, и аз гледам да не мисля много но не успявам като че ли:( Моята миома ми я откриха преди 3 години и беше само 1 см, преди да забременея около 2-2,5 см, а сега е почти двойна вече. Но най-лошото е, че е на много кофти място- в самата стена на матката, интрамурална към субсерозна, расте в самата стена и навън към пикочния мехур, на предна маточна стена, ниско долу, където правят и секциото. Моля се само да не продължи да расте...но нищо не се знае и мястото на което се намира ме плаши още повече, а и едва ли ще мога да родя нормално.

Общи условия

Активация на акаунт