Новата игра на Милка

• 13 222
  • 81
  •   1
Отговори
# 15
аз спечелих и двете и ми ги доставиха вчера

# 16
аз спечелих и двете и ми ги доставиха вчера
И аз спечелих и двете. На теб за колко време ти ги доставиха? И в кой град?

# 17
Аз спечелих дъската преди седмица ,още я няма.
Обаче  пазя само печелившата опаковка на шоколада ,спечелил дъската.Останалите 4 не ги паза и ако събера за възглавница няма да ми я дадат  Confused Confused

# 18
  • Бургас
Когато спечелих пишеше, че доставката се извършва в рамките на 40 работни дни. При вас за колко време ги доставиха?

# 19
На 2 февруари регистрирах кодовете, на 5 март ги получих. Живея в Ямбол

# 20
  • sofia
За възглавничката искат ли да се пазят опаковките?

# 21
За възглавничката искат ли да се пазят опаковките?

Със сигурност  Peace

# 22
И аз си чакам наградите.  Laughing Още с първите 2 кода спечелих магнитна дъска, после до 15 - нищо... Е, успокоявам се, че можеше и една да няма. Сега ги чакам заедно с възглавничката, а вкъщи имам една кутия с шоколади Simple Smile Но наистина много малко видове участваха, поне в магазините, където аз ходя.

# 23
Искат кода за дъската( него го проверяват) и другите 13 кода

# 24
Искат кода за дъската( него го проверяват) и другите 13 кода

А аз бях питала за възглавничката код по код ли ще проверяват или 15 опаковки само без значение техните кодове ... и кодът с дъската влиза в бройката за възглавничката, нали  Tired

# 25
Ами моите не ги проверяваха.....незнам и да влиза и кода на дъската

# 26
Според мен печелившите кодове за магнитна дъска си влизат в бройката, а за 15-те няма логика да ги проверяват, те искат 15 регистрирани кода и получават 15 промоционални опаковки. Няма как да се злоупотреби.

# 27
И аз спечелих дъска, дори вече бях забравила, защото беше преди месец, но още не са ми я доставили.  Confused

# 28
И аз спечелих дъска, дори вече бях забравила, защото беше преди месец, но още не са ми я доставили.  Confused

И аз спечелих дъска и кравичка преди 3 седмици, а не съм ги получила.

# 29
  • sofia
Дъска спечелих, но още не са ми я донесли. Да разбирам ли, че след като не пазя 15те празни опаковки, които съм регистрирала в сайта им, няма да ми дадат възглавничка? Пазя само печелившата опаковка за дъската  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт