Работа, CV-та, HR-и, съвети - 36-та тема

• 68 327
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Аз получавам известия винаги, но съм регистриран потребител.

# 571
  • In the shadows of my mind
Аз кандидатствам като регистриран потребител - в акаунта си съм качила cv на английски и български (в зависимост за каква обява и в какъв език е желан) и прикачам готовите файлове. Винаги получавам автоматичен отговор от jobs.bg колко пъти е прегледана обявата и колко са кандидатствали до момента на моето кандидатстване.
Не получавам автоматичен отговор, когато самите фирми имат специални форми за кандидатстване в техни сайтове с допълнителни регистрации и т.н.
За съжаление не мога да кажа при нерегистриран потребител дали има функция за автоматичен отговор с информация. Успех!

# 572
  • вече Пловдив
Аз съм кандидатствала като нерегистриран потребител и съм получавала потвърждение на имейла. Последно кандидатствах така преди близо 3 седмици. Peace

# 573
  • в огледалото на живота
Аз съм кандидатствала като нерегистриран потребител и съм получавала потвърждение на имейла.
И аз така  Peace
Винаги получавам известия в пощата.

# 574
  • София
Днес пуснах няколко СВ-та по обяви в обслужващата сфера... гледам от 100-270 кандидати са пуснали СВ (а се старая да отговарям на 90-100% от изискванията) - та се питам - колко % от тези кандидати отговарят на позицията, защото ако са почти всички, то шанса е минимален  Tired

# 575
Много от тия кандидати ще са се снимали по бански и на тежка НГ софра, ако това ще те успокои Wink
вярвай в себе си и в съзнателността си.

# 576
Много от тия кандидати ще са се снимали по бански и на тежка НГ софра, ако това ще те успокои Wink
вярвай в себе си и в съзнателността си.
Абсолютно си права Naughty

# 577
Аз пък днес съм на интервю за Сефора в мола на Цариградско.. дано се получат нещата, от Хепито също ми предложиха, макар всеки да ми казва - НЕДЕЙ!  Mr. Green 

# 578
Мнение за транспортна фирма "ПИМК"? Моя близка се интересува, по-точно за счетоводството?

# 579
  • София
Здравейте, момичета,
Търся хора за стартиране на нов бизнес. Това може да бъде и почасова работа, като допълнителен доход. Моля, ако ня кой си търси работа да ми пише на лични.  Peace

# 580
Здравейте, момичета,
Търся хора за стартиране на нов бизнес. Това може да бъде и почасова работа, като допълнителен доход. Моля, ако ня кой си търси работа да ми пише на лични.  Peace

Моля те разкажи горе-долу за какво става въпрос и какви изисквания имате, че то доста хора си търсят работа, но всеки различна. И къде ще се работи?

# 581
  • In the shadows of my mind
Здравейте, момичета,

Моля те разкажи горе-долу за какво става въпрос и какви изисквания имате, че то доста хора си търсят работа, но всеки различна. И къде ще се работи?
И аз да питам  Simple Smile

# 582
Здравейте, момичета,
Търся хора за стартиране на нов бизнес. Това може да бъде и почасова работа, като допълнителен доход. Моля, ако ня кой си търси работа да ми пише на лични.  Peace

И аз да питам  Simple Smile

и аз  Embarassed Само за София ли е?

# 583
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
В моята фирма търсим счетоводител с опит. Момичето на тази длъжност заминава в чужбина при родителите си и е готово да изчака докато се намери заместник и предаде работата.
Оперативно ще отговаря за работата с банки и осчетоводяване на първични счетоводни документи за разход.
Пускам тук информацията, не сме пускали обява още, защото все още не е спешно и текат подбори за други по-спешни позиции в търговски отдел.

Изискването на главната счетоводителка е опит и познаване на сметките, защото имаме колежка по майчинство, на която й пазим мястото и тя помага от къщи/съответно другите поемат част от работата и няма време да се обучава нов начинаещ човек.

Ако някой се интересува, нека ми пише на лични. Офисът ни се намира на Ломско шосе на края на Обеля към Околовръстното. Пътува се с метро и автобус за няколко спирки.

# 584
  • в 1001-та нощ
Аз пък днес съм на интервю за Сефора в мола на Цариградско.. дано се получат нещата....

Сподели как е минало  Peace Желая ти успех  Peace

Общи условия

Активация на акаунт