Кюретаж и забременяване след това - Тема 50

• 34 542
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
 Flower Fairy -сега като ми го казваш това се сещам,че същото ми го обесни и д-р.Цвик ,че антибиотика бил силен и за по сигурно ми ги изписва да не хвана гъби,наистина много неща ми обесни,но бях още замаяна от упойката и отделно ми беше и отвеяно заради загубата....каза ми това да го считам за цикъл и да чакам следващия според календара ми.Странното при мен е ,че не ми прилича много на цикъл доста е оскъдно при мен кръвотечението,но може би да е нормално...

# 166
  • NE
Аз също кървях много оскъдно, но продължи 5 дни. При всички е различно. Hug
Аз след абразиото си докарах такива гъбички, които месеци наред все се появяваха. Явно организма ми стана много лабилен и се повлияваше от абсолютно всичко - превръзки, бельо дори продукти за баня и интимна хигиена. Отне ми много време да разбера какво ми понася. ooooh!

# 167
Кат става въпрос за гъбички, я споделете нещо в домашни условия да се прави против тях. Че и аз съм гъбясала явно, не знам от кво, не съм пила антибиотици. Пак и от вчера съм в цикъл, такова кръвотечение, парцали и болки отдавна не съм имала, изключвам аборта разбира се.

Като се позамисля особено болките бяха ми намалели драстично след втория аборт, но всъщност по-скоро е било резултат на постоянните тренировки. Тъй като съм спряла с тренировки от няколко месеца пак става мн болен цикъла.

# 168
  • NE
Маре В домашни условия може да ти помогне тоалет с лайка или със сода бикарбонат. Последното на мен ми дразнеше много. Всичко това не лекува, а успокоява по-скоро. Ако ме питаш отиди да ти изпишат някое мазило и глобули. Peace Много са упорити тези гъби. ooooh!

# 169
Феичке благодаря, имам лайка имам и смрадлика, ще пробвам с тях.
За лекар и дума да не става, тука няма как да отида, но за щастие нали на 10 имам час за разни изследвания та ще им кажа да видим какво ще кажат и ще дадат ли нещо.
Та затова до тогава трябва да спасявам положението някак си.

Как е положението при теб, има ли нови лъжливи тревоги или за сега е спокойно?

# 170
  • Варна
Смрадликата и аз да спомена и задължително само памучно бельо, докато отшуми проблемът.

# 171
  • NE
Маре Шипка е права и за бельото. Опитай да ги успокоиш тварите. Стискам палци за 10-ти. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Ми при нас снощи имаше фалшива тревога със силни контракции на често, но докато стигнем до болницата и всичко ми мина. Болките бяха ужасни с продължение в гърба, но не бяха достатъчни. Все пак скоро ще се случи моето чудо и нямам търпение вече. Praynig

# 172
  • Tам през Атлантическия океан
 Hug Задравейте мацки  Hug ( рядко съм писала , но ви чета )

От средата на мин. месец подновихме опитите  Grinning

# 173
  • Варна
Desssfingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Да е бърз и приятен резултатът  Simple Smile

# 174
  • Навсякъде и Никъде
Dess,само така смело напред,това важи за всички ни.
Момичета и на мен ми изписаха Метергин и Доксициклин ,но аз и по време на бременността имах някакви гъби.Като свърша с хапчетата ще взема фунголон две хапчета през ден и изчиствам гъбите.От док.Михайлов съм пробвала прополисов вазелин и сребърна вода и тогава открих че съм алергична от прополис. Hug
Опитвам се да ви чета ,но започнах работа ,че сезона е в разгара си и трябва да покрия част от загубите(финансовите)с другите се справям вече съм сред хора.

# 175
  • София
Здравейте и от мен. Благодаря на всички момичета, които ми писаха с информация как се процедира при възникване на нужда от кюретаж. Беше ми много полезно да се ориентирам и да си задам правилните въпроси на лекаря.
В петък мина и моята процедура. В крайна сметка избрах да я направя в Токуда, при д-р Илиев, където процедурата се "поема" от здравната каса (тоест трябва ти направление за хоспитализация), но си и заплащаш допълнително 200 лв.
В тази болница е пълен абсурд откъм организация: приеха ме в 9:30, а процедурата беше чак в 13:20. Пуснаха ми веднага изследвания за кръв, урина, а после чаках цели 4 часа, първо лекаря бил в спешно секцио, после нямало операционна, после нямало анестезиолог, пълен абсурд и никаква организация от тяхна страна. Накрая се скарах с една акушерка. Иначе отношението на лекарки/акушерки беше ок: никой не ти държи ръката да си поплачеш, но пък и няма неуместни подмятания. Тръгнах си чак към 15 и нещо, докато се събудя, да се изтече системата и да мине лекар да ме види за кървенето. Кървенето е странно засега: леко като разводнено и ту се усилва, ту отслабва, но днес съм на работа и се чувствам ок физически.
Изписаха ми антибиотик на хапчета, нещо противогъбично и витамини А+Е за по-бързо възстановяване на лигавицата. 
В неделя ходиме с дъщеря ми на куклен театър и случайно се засякохме с едно познати, коит имат момченце колкото нея и 4-месечно момиченце. Поне се нагушках на бебенце, но ми стана и доста криво Sad Това не знам дали някога минава, но се надявам да стане по-добре в бъдеще. Сега често си мисля какво би било ако всичко беше наред с тази бременност и въобще си представям един неслучил се паралелен живот Rolling Eyes.

# 176
  • Варна
Сега често си мисля какво би било ако всичко беше наред с тази бременност и въобще си представям един неслучил се паралелен живот Rolling Eyes.

Радвам се, че се чувстваш добре физически.
Останалото... и при мен е същото. Постоянно изчислявам без да го искам къде съм била миналия месец по това време, как се чувствах, какво ми казаха на консултацията и аз колко бях щастлива след това.
Та и аз съм разкрачена назад във времето и от време на време в бъдещето - ако всичко се беше развило както трябва.
Поразредиха се моментите на плач, черни мисли и самосъжаление, но горчилката и празнината си стоят.

# 177
  • NE
Antoaneta_y Радвам се че всичко е минало добре при теб.  Hug Не се тревожи за кървенето защото е доста шантаво след такава процедура. Физическата болка бързо преминава за сметка на емоционалната. Аз се чувствах размазана доста дълго време след К. Не можех да се зарадвам на никоя бебешка новина и това остави дълбоки белези в мен и до ден днешен. Истината е че времето заличава малко тези белези, но една нова и дай боже успешна бременност прави чудеса. Затова ти пожелавам следващия път да е до термин с пухкав финал.
Момичета не се отчайвате защото сега ви се струва тежко, но ще дойде и вашия ред да бременеете и да се радвате на своите рожби.  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7

# 178
  • София
Това с паралелния живот го разбирам добре, защото и аз докато не мина датата на термина все си представях кое как ще е, после вече поспрях с тези аналогии....много натоварват, но е трудно да се контролира човек.....особено като е правил толкова много планове......сега се старая да не се отпускам в мечти и планове, поне не засега.....

# 179
  • София
Antoaneta_y  Hug поплачи си от време на време лекува душата, аз все още си мисля в кой месец щях да бъда и се хващам на моменти как се размечтавам, но стискам зъби и си казвам че  и на мен ще се случи това чудо някой ден. Момичета като  Flower Fairy  ми дават сили  че има надежда.  Flower Fairy   още мъничко остана при теб Simple Smile минавам да взема от последните ти прахчета  newsm28 newsm28 newsm79 newsm75

Общи условия

Активация на акаунт