Кюретаж и забременяване след това - Тема 50

• 34 548
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета

Да споделя за "паралелния живот" - първият път когато забременях на 26г и най-близката ми приятелка забременя същия месец. Аз в 11 сед преживях мисед и кюртаж ... както и да е всички знаем какво е ... Когато се роди нейната дъщеря аз станах кръстница. Никога не си изчислих термин - просто първата година като гледах малката сърцето ми се късаше, че можехме и ние да имаме това ... особено тежко ми беше когато гледах как си играе и се гушка в мъжа ми. НО това е живота и СЕ ПРЕЖИВЯВА! Минава време и не е лесно. Въпроса е да останем позитивни и да не се отчайваме!

# 196
  • Tам през Атлантическия океан
Момичета,

знам че не можете да ми дадете решение, но се притеснявам.
Днес ми е ден 36 от абразиото. 15-тина дена след процедурата бях на преглед и ми казаха че всичко изглежда ОК, и МЦ ще си дойде точно на време ... а вече закъснява.
Записах си час за преглед за петък, но да ви се оплача и на вас. ИЗнервена съм че МЦ закъснява, защото искам да си подам документите за фонда, а знам че нервите и стреса, водят до закъснения  ooooh!  
Ужасен омагьосан кръг Sad

При мен цикъла се забави  безобразно много  според мен  Crazy

След 45 дена отидох на преглед , и ми предписаха хормони (medroxyprogesteron)  да пия  Crazy
   Пих ,  минаха 10 дни  и бях полудяла , подлудявах и мъЖо ми  Crazy  нямаше го цикльО  Cry  Отидохме пак , предписаха ми пак хормони ,  викат ако не дойде след това почваме изследвания   Rolling Eyes  Вечерта точно когато си взех всичко от аптеката разцъфтях  Laughing Бях супер радостна че не се наложи да пия хормони отново и че всичко се е натамънило  Hug
    Тъй че споко, почти 60  дена при мен го отнема  Crazy това са си 2 месеца , на всичкото отгоре тук чета как бам , бам на момичетата им идва до месец , лудвах мислих си че съм се повредила  ooooh!

Ето вече почти 7 месеца след абразиото , пробвамеме пак ..... Божа работа  Hug

п.п. за 'параленмият живот' ..... сега този месец щях да бъда на финалната права  Rolling Eyes ех ......

# 197
  • София
Kakii не ми стана съвсем ясно лекаря просто за изследвания ли е говорил или за генетични....то щом и мъжа ти ще изследват е доста вероятно именно за кариотип да става дума. Така или иначе генетичните са най-бавни май и за тях не е нужно да се чака цикъл.
И за хистологията не страдайте толкова, както е казала Фейчка, тя изключително рядко дава някакъв отговор и чак се дразня, че толкова жени я чакаме, чакаме и накрая нищо.

# 198

Тъй че споко, почти 60  дена при мен го отнема  Crazy това са си 2 месеца , на всичкото отгоре тук чета как бам , бам на момичетата им идва до месец , лудвах мислих си че съм се повредила  ooooh!

п.п. за 'паралелният живот' ..... сега този месец щях да бъда на финалната права  Rolling Eyes ех ......

Благодаря Дес,
успокояваш ме  Hug че и аз лудвам и себе си и ММ,  Mr. Green

А за паралелния живот ... аз бях толкова убедена, че няма да стане IVF от първия път, че като че ли през цялото време се чувствах, като да не се случва на мен. Малко странно, но това някак си ми помогна да не го изживея тежко, а и беше ранна седмица ... живот и здраве, следващия път повече  Praynig

# 199
Ехо, момичета.. загубих  се тук няколко дни. Вчера минах на преглед, доктора каза, че всичко е наред. Сега чакам да минат месец, месец и половина и пак да ида на преглед. Чакам си и цикъла...
с мъжа ми лека по лека се възстановяваме... много е трудно. Вечер лягам плачейки, сутрин ставам пак така... чета за паралелния свят, аз лично се старая да не мисля за това, а в месеца на термина мисля да съм някъде по морето и да се опитам да не мисля за това, какво е щяло да бъде. ...
Кураж на всички. Нямам търпение да дойде моментът в които ще видя отнoво две чертички.. мисля,че чак тогава, болката ще отшуми Simple Smile
  Hug Hug Hug

# 200
  • NE
Аз дълго време се вглеждах в това какво би било,но от личен опит ви казвам, че това само затормозява психиката. В мига в който се върнах към стария си живот, приятелите и приятните вечери и спряхме да мислим за бебеправене се случи нашето чудо. Peace

Да ръсвам, че не остана  babydust7 babydust7 babydust7

# 201
Феичке,кога беше терминът Simple Smile Наистина не остана

# 202
  • NE
19 фервуари, но срещата е близо според док. Аз лично вече нямам търпение. Praynig

# 203

Най-добре е да не мислиш за това, но то няма как ... дори ако е реклама по телевизията... дали ще е някоя бременна по улицата, абе въобще  е много гадно... опитвам се да свикна и да си гледам на живота като, че нищо не се е случило,защото таке най-лесно  и без болезнено, а пък и не можем да продължаваме да се измъчваме с това, нали все пак трябва да продължим напред и да опитаме отново!

# 204
  • Варна
И аз съм на мнение, че паралелният живот не бива да продължи твърде дълго, ако човек иска да е полезен на себе си  и на  околните. Вчера детето ме попита защо вече не се усмихвам, стреснах се от този въпрос,  заболя ме.
Явно само аз и единствено аз мога да се върна към предишния човек, който бях. Сега не се харесвам - уморено, слабо лице, подути от безсъние очи, често самосъжалителни мисли... така няма да се получат нещата.
Започвам да полагам усилия. И ще ги полагам до тогава, докато те престанат да бъдат усилия и се превърнат в естествено поведение.

# 205
  • гр.Варна
Леле,момичета:)Колко сте изписали в новата тема!!!
Желая Ви много  EFP EFP За тази цел ви поръсвам с малко  babydust7 babydust7
При мен нещата са наред.Боцкам се през ден.
Днес е денят,в който ще ходя,за да се запиша на ЖК!Стиснете ми палчета всичко да е наред.Не сме се виждали с бебо от 2 седмици;)

# 206
Късмет с прегледа, дано всичко е наред  Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed

За паралелния живот да ви кажа, аз не знам защо, но не се връщам назад, ами постоянно си мисля за бъдещето и как отново съм бременна и т.н. Може би като дойде месеца на термина ще е по-друго  Tired

# 207
Ех, този паралелен живот! Мислех, че съм успяла да се отърся до някъде, но ето вчера ме връхлетя всичко. Бях споделила миналата седмица, че имаме зелена светлина и веднага се възползвахме, разбира се, защото О ми беше на 31-ви. Вчера излезе микробиологията - контролната и се оказа, че все пак е останала една бактерия и от днес пак почвам Аб. Стоя си вчера вечерта и мисълта, че може да се е случило чудото, а аз сега трябва да пия Аб (втори) просто ме ужасява, побърква... и тази смотана бактерия  Confused , която не ме оставя... как да се отърва, като нищо не я мори, пак ли ще губя бебе заради нея. За пръв път от години ще се радвам ако не се е случило... /грехота!/ ooooh!

# 208
Боже,значи не съм само аз с представите си за "изгубените"ми бебета,и аз вечер си ги представям....трябваше да се родят през август......тъжно ми е........но се надявам да продължа напред и да съм силна за да го преживея,а трябва да съм полезна и на сина си....и аз чакам хистологични изследвания,но от написаното от вас май да не се надявам,на кой знае какви отговори на въпроса ми"защо"......Целувки прегръдки и много обич от мен HugДай Боже докрая на годината да се похвалим всички с двете чертички Hug

# 209
Astined само за изследвания, но нямам търпение да се направят и да знам каквото трябва. По прицип не съм спокойна личност и това размотаване във времето много ме изнервя. Искам да знам дали всичко е ок, ако не е какво ще се прави от тук нататък.

А за паралелния свят - до скоро си живеех с мислите ако не беше станало така, щеше да е еди как си... сега искам да си продължа живота, искам да опитам пак .... пък да видим какво ще стане

Общи условия

Активация на акаунт