Кюретаж и забременяване след това - Тема 50

• 34 570
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Kakii чакането е наистина малко изнервящо, но ако имаш план ще действаш поне по него и ще знаеш какво да очакваш от бъдещето. Аз това което направих е първо помислих какво би могло да доведе до кюретаж и защо се получи кухо яйце. Първо потърсих най-честите причини и там ми светна лампата че при мен може и да е било от поликистозата и направих добро проучване защо. След това разрових се за добър лекар и се посъветвах кои изследвания биха ми били от полза. Така че мой съвет сега е да си направиш план и да помислиш къде ще търсиш причината и дали искаш да я търсиш? Повечето лекари ще те разубеждават но от теб зависи по кой път ще тръгнеш  Hug

# 211
При мен май е малко по сложно.
Плода беше с тежки малоформации и изследванията са задължителни.
Без отговори никога няма да се съглася за втори опит, въпреки че лекарите казват че се случва и най-вероятно е стечение на обстоятелствата. А ако не е?
Така че ще чакам да видя какво ще стане

# 212
Благодаря ти Flower Fairy  Hug Момичета,аз съм сигурна ,че никоя от нас няма да забрави нито датата на аборта си ,нито термина на изгубеното бебче,но наистина приемете,че това е било най-доброто..Не се обвинявайте,потърсете причината,бъдете спокойни,станало е ,ще стане пак,важното е да е здраво бебчето ,нали ?Ще се нареди всичко тази година,ще видите . Hug Hug Hug

# 213
  • Варна
въпреки че лекарите казват че се случва и най-вероятно е стечение на обстоятелствата.

Лекарите май често, много често я повтарят тази реплика. Аз я чух вече толкова пъти за едва двадесет дни!

# 214
  • Tам през Атлантическия океан
Благодаря ти Flower Fairy   Hug Момичета,аз съм сигурна ,че никоя от нас няма да забрави нито датата на аборта си ,нито термина на изгубеното бебче,но наистина приемете,че това е било най-доброто..Не се обвинявайте,потърсете причината,бъдете спокойни,станало е ,ще стане пак,важното е да е здраво бебчето ,нали ?Ще се нареди всичко тази година,ще видите . Hug Hug Hug
Забравила съм  Crazy помня месеца  Crazy и че февруари трябваше да е финалният месец  Rolling Eyes

въпреки че лекарите казват че се случва и най-вероятно е стечение на обстоятелствата.

Лекарите май често, много често я повтарят тази реплика. Аз я чух вече толкова пъти за едва двадесет дни!
Ами то си е така  Wink
чак след 3 подреден се търси причина   Rolling Eyes

# 215
  • София
Desss  права си че е така, правим всички тези изследвания за наше успокоение, колко тук от момичетата имат отговор че наистина са намерили причината, само предполагаме, аз въпреки че вярвам че при мен е от високият инсулин, има много момичета които са забременели и износили здрави деца въпреки високия инсулин. Но да не съм черногледа Simple Smile вярвам че всеки ще има успешен финал и стискам палци да се случи при всички! Hug Praynig Peace Аз днес получих четвърти цикъл след К. няма този месец да се заричам че ще опитваме, че миналия бях сигурна че ще опитваме но се случиха други неща , ако всичко е наред може и да пробваме  Wink

# 216
  • Варна
maceto85, четири цикъла са добър период, според мен. Аз също мисля толкова време да си дам.
Стискам палци да нямате спънки, да подновите опитите и те скоро да се окажат успешни!

# 217
Напълно съм съгласна с вас - колкото по-бързо спрем да се самосъжаляваме и да живеем както преди - толкова по-бързо нещата се нареждат.
При нас се получи в месец когато родителите бяха на гости за 3 сед а стените са хартиени - та сме правили Х като заминаха 1-2 пъти ... и изобщо не го мислехме защото не смятахме че ще стане на края на месеца ... после те заминаха ние се преместихме в ново жилище и почнахме голям ремонт ... сега си спомням че ми закъсня а аз си мислех - оф пак ли ... понеже съм с нередовен цикъл, ама си викам на 3 ден закъснение - абе да направя един тест да се успокоя - излезе негативен –за сравнение предните пъти бяха все положителни ... и аз се успокоих, ама като станаха почти 2 сед закъснение и като че ли почна да ме дразни миризмата на боя викам си - да направя пак тест че много странно ... и хоп 2 чертички, и айде на лекар - видяхме сърце, сега чакам да го гушкам всеки момент

Кураж момичета

# 218
Напълно съм съгласна с вас - колкото по-бързо спрем да се самосъжаляваме и да живеем както преди - толкова по-бързо нещата се нареждат.
При нас се получи в месец когато родителите бяха на гости за 3 сед а стените са хартиени - та сме правили Х като заминаха 1-2 пъти ... и изобщо не го мислехме защото не смятахме че ще стане на края на месеца ... после те заминаха ние се преместихме в ново жилище и почнахме голям ремонт ... сега си спомням че ми закъсня а аз си мислех - оф пак ли ... понеже съм с нередовен цикъл, ама си викам на 3 ден закъснение - абе да направя един тест да се успокоя - излезе негативен –за сравнение предните пъти бяха все положителни ... и аз се успокоих, ама като станаха почти 2 сед закъснение и като че ли почна да ме дразни миризмата на боя викам си - да направя пак тест че много странно ... и хоп 2 чертички, и айде на лекар - видяхме сърце, сега чакам да го гушкам всеки момент

Кураж момичета

HugМисля ,че всички трябва да се успокоят и да не се  натоварват толкова с негативни мисли ,около причината ,особено след един спонтанен аборт.. Hug

# 219
А кога започнахте да правите секс отново?

# 220
На мен ми трябваше повечко време - чувствах се обругана, изтърбушена и душевно и физически. След първия цикъл нещата се нормализираха. Embarassed

# 221

Ние започнахме веднага след като спря зацапването - 7 - 8 дни...

# 222
nowayout и на мен ми трябваше доста време. Не помня точно но поне2 мес, може и 3 да са били.
Даже си спомням, че и след двата аб. първите пъти плаках, добре, че мъжО е търпелив и ме подкрепя Hug
Иначе ако нямаш емоционален проблем/като мен / физически трябва да мине поне 1 мес. Или след първия цикъл. Важно е церв. канал да е вече затворен , за да не се внвсе инфекция.

Момичета за хистологията исках да ви пиша. Пуска се винаги /даже при аб. по желание/. Целта е основно да се изключи мола или т.н. гроздовидна бременност. Не очаквайте да ви даде отговор защо се е случило така. Изключвам случаи в по- късна седмица. Тогава е съвсем друго.

За възстановяването/ не физическо/ при мен много ми помогна това ,че веднага се върнах на работа и не си останах вкъщи. Много ме крепеше и това , че си имам едно детенце  Hug Мечтата ми беше когато съм бременна с второ детенце да уча испански Blush. Еми 2 години чаках и накрая се записах на курс , последните месеци учене вече бях бременна Crazy

На Флауърчето пожелавам успешна среща с беб, че не остана време вече  Hug

Аз в понеделник бях на ранна ФМ . Според док. бебето е идеално и вероятно е мома Heart Eyes

На всички в темата  Hug Hug Hug

# 223
Момичета   bouquet
Минавам да се похваля ли, да се оплача ли, вече не знам - дойде ми лелката и този месец, но нещата започнаха да се завръщат по местата си - не се издух твърде от ПМСто, после ми беше съвсем нормално, даже почти не болеше!
За помненето - помня, края на януари стана 1 година от К. Мъчно ми е. Отидох в църквата и запалих свещичка. Помолих се... Дано всичко да се нареди по най-най-хубавия начин за нас! Praynig

Ето че всички казват, че се получава - когато спреш да мислиш. Ама наистина да спреш! Толкова да си зает с други мисли и неща за вършене, че хич да не помисляш!  Joy

# 224
*Малинка*, права си! То мен чак ме е срам да кажа, но съм писала, че се бях отказала почти , мъжо пък съвсем. Каза, че повече няма да ме мъчи Stop И бебето ни изненада , бях толкова неподготвена откъм изследвания , че повече се притесних , отколкото да се зарадвам Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт