Кюретаж и забременяване след това - Тема 50

• 34 505
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
При мен кървенето продължи около 2 седмици и беше обилно като цикъл, само дето продължи повече. То всяко тяло си е различно и не може да сме като по часовник, обаче се бях настроила след 30 ден да ми идва и сега постоянно чакам.

# 31
Шипка, при мен беше повече от 10 дни, спираше, почваше...доки обясни, че съм с обърната матка, та се получавало така.

# 32
При мен си имаше зацапване точно до 10 ден. Но в никакъв случай не беше кървене. Имах изписан Метргин 3-5 ден. Няколко АГ и акушерки ми казаха ,че е нормално до 10 дни.
 За цикъла аз немога мн. да помогна, защото и двата пъти имах изписан прогестеронов п-т за 3 мес. и си ми идваше точно на 28ден.
Благодаря, че съм в Бременния списък на първа стр.  bouquet

# 33
  • Варна
*Малинка*, нямам болки, темература, никакви тревожни симптоми, изненадана съм колко бързо се възстановявам (само едни неприятни болки в гърба се появяват при продължително вървене и стоене права, ама се старая да не обръщам внимание и да почивам редовно).

Благодаря на всички, явно съм в нормите още, доколкото изобщо има такива Rolling Eyes

# 34
  • София
elenna    bouquet за темата!  Най-накрая някой се престраши да замени флауърчето, която се надявам да продължи да се разписва  Simple Smile

При мен нищо ново за момента и затова не пиша.   

# 35
  • Варна
Как сте в това мразовито време?
Тук сняг имаше, колкото да заледи улиците и клоните на дърветата, та днес излизането навън е свързано с много препятствия. Мислех да изведа кучето на разходка, но ще пропуснем Crossing Arms

# 36
Шипка, радвам се да чуя, че всичко тече нормално при теб. На мен ми отне 45 дни до първи цикъл (нямх кюретаж) и около 10 дни кървене. В един американски форум имаше момичета с по толкова чакане след К. Има много варианти на нормалното след такова преживяване, но наистина при теб всичко звучи така. Много беше изнервящо да чакам, наистина!

# 37
  • Варна
elenna,   Hug, предполагам, че ще ми се наложи да се науча на търпение - качество, което никак не притежавам. Но както спомена, от тук насетне, чакане да иска човек - чакане на цикъл, чакане на преглед, чакане на резултати от изследвания  doh doh
Реших, че поне с упражненията не мога да чакам повече и днес се пораздвижих вкъщи, че времето не става за открити занимания - клякане, коремни преси, от някъде трябва да се почне.

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 19:33 от Шипка

# 38
Шипка, аз чаках 49 дена, докато ми дойде цикъла. Беше голямото чакане, даже щях да си записвам час за лекар вече, за да види дали всичко е наред.
Кървенето след кюретажа продължи около 12-14 дена, като ту спираше, ту се засилваше.
Ако нямаш температура или някакви по-специфични болки не се притеснявай излишно.  Wink

# 39
Привет момичета  Hug
Мен от няколко дни ме гложди една мисъл. Първия ми цикъл още го няма, 36дни след К съм и напоследък всяка нощ ставам до WC-то, което по принцип се случва когато бях бременна.
Според вас има ли някаква възможност да съм бременна, при положение, че се пазим, а и си мисля, че първо трябва да ми дойде цикъла, да настъпи овулация и т.н. Май си внушавам разни неща, защото още не ми идва и се притеснявам.

# 40
Деси, вероятност има винаги, но щом се пазите (мое лично мнение) едва ли е станало нещо Simple Smile Пожелавам ти лелката да дойде скоро, че да се поуспокоиш  Hug

# 41
  • Варна
Деси, малко вероятно ми се струва, но купи си един тест за всеки случай Peace

# 42
  • NE
Деси Възможно е да са имала цикъл с овулация, но ходенето до тоалетна не е чак толкова показателно. Вероятно е въпрос на време. Hug

# 43
И на мен ми се струва невероятно, но ще си взема тест, че само се вкарвам във филми.  Пък и ние сме интимни от около 2 седмици и да е станало нещо ми се струва рано за симптоми.
То и за тест може да е рано, първата бременност беше планирана и отчете положителен след няколко теста и нз колко дни закъснение.

# 44
Момичета, аз имам една питанка към вас. Става въпрос за ваксините. Вече не знам какво да правя Thinking  Embarassed
Не съм в България и тук като отида на преглед все ме питат за това какви ваксини имам, какво съм боледувала и така нататък. Последния път дадох един лист, на който са извадени от детския ми картон, ваксините, които до сега са ми правени.
Та днес ми се обади гинеколожката, била прегледала листа и тъй като някои ваксини били много от отдавна пак настоява и ми препоръчва преди следваща бременност да съм си била направела някои ваксини, като например за тетанус и дифтерия. Но проблема е, че след тези ваксини трябва да се чакат още 3 месеца преди да започнем с бебеправене, а честно казано на мен хич не ми се иска да ми правят ваксини.  Crossing Arms
Според вас има ли проблем, ако откажа?

Общи условия

Активация на акаунт