Кюретаж и забременяване след това - Тема 50

• 34 598
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Вяра 7 само ЧХГ мога да коментирам. При тази стойност бременност няма.Най- вероятно е било химична. Според мен е добре , ако не си правила да помислиш за изследвания, които да направиш преди следващ опит.

# 331
Благодаря mama irina.
Междувременно, през октомври ми се случи нещо подобно. Още преди датата на цикъла имах симптоми като по-времето на първата ми ( и неуспешна бременност), пълно отвращение от кафе и миризмата на кафе, като пиех кафе, просто в устата си усещах съвсем различен и противен вкус, направо можех да повърна, та тогава също имах положителен тест със по-слабо изразена втора чертичка ( преди датата на Ц), а след това ми дойде цикъла даже без закъснение на датата.

# 332
Ами това си са химични бременности. Търси си причината и не вчрвай ако док. ти каже, че се случва. Щом се повтарят нещата , причина има. Четох, че мислите за инсеминация. Може , но преди това направете всички изследвания, за да няма излишни разходи и разочарование. Hug

# 333

АМИ ЩЕ ПОСТАВЯ ВЪПРОСА НА ПРЕГЛЕДА НА 17.02. ТОЧНО ЗА ДА МЕ ПРЕГЛЕЖДАТ  СПЕЦИАЛИСТИ ХОДИМ ДО СОФИЯ ( В НАДЕЖДА) ЗАЩОТО В ПЛОВДИВ БЯХ КРАЙНО РАЗОЧАРОВАНА И ОТ ДВАМАТА ЛЕКАРИ ПРИ КОИТО ХОДИХ. ( НЕ ЧЕ В ПЛОВДИВ, НЯМА КАДЪРНИ ЛЕКАРИ, НО АЗ НЕ ПОПАДНАХ НА ТАКИВА Sad)
До колкото виждам другите резултати са в референтните стойности ( при копирането табличката се е разместила малко).

ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕН И ИЗПЪЛНЕН С КРАСОТА ДЕН  Hug

# 334
момичета,Феичката май родила...не май ами баш си е родила Simple Smile

# 335
момичета,Феичката май родила...не май ами баш си е родила Simple Smile
Хехее,да и е честитоо,много хубаво! Hug

# 336
Здравейте!
Имам нужда от съвет... Най-накрая ми се обадиха от генетичната лаборатория, за да ми съобщят, че въпреки всичките опити, не са успели да култивират клетки от бебето ни. Сега вариантите са два - или да приема това развитие (липса на развитие) и да ми върнат парите обратно, или да направят ДНК анализ.
Както се сещате, парите и тяхното връщане са последната ми грижа. Интересува ме този ДНК анализ ще ми даде ли отговори най-накрая (Защо се случи, Ще се повтори ли отново), защото утре трябва да отида на място, за да се видим с лекарката и да съобщя решението си.
И още - необходимо ли е изследването и на двамата партньори? Колко време приблизително се бавят резултатите?

Благодаря.

Шипка, съжалявам много, че не сте успели да получите отговори засега. ДНК анализът може и да е полезен, но ако не се бъркам, вие вече имате едно здраво детенце, нали така? В повечето случаи тук, генетик би преценил, че нямате фатални отклонения в хромозомния кариотип, които да ви възпрепястват. За да прецените дали да инвестирате в това изследване, по-скоро може да си зададете следния въпрос. В най-лошият случай може да излезне някоя особеност, която например да показва, че шансът от здраво бебе е 50:50. Би ли променило вашата стратегия това (откаване от опити за бременност, търсене на донор, и т.н.) или бихте дали шанс отново на нови опити? Много малко са генетичните изследвания, които да дават вариант за лечение и те са свързани с неща като усвояване на фолиевата киселина или пък тромбофилии. Но не знам дали вече не сте ги направили тях и да пишеш само за кариотип?

При всички положения, стискам палци да вземете най-доброто решение за вас и вярвам искрено, че скоро ще имате нов успех!

# 337
  • Варна
  Здравейте, момичета!
Честито на мама Flower Fairy!! Да ти е живо и здраво детенцето, бъдете много щастливи  Heart Eyes

Аз съм отчаяна. Не си спомням какво бях писала последно, но развитието при мен е следното-
днес ходих в инвитро клиника. Оперирания яйчник изглежда все пак е там, не е загинал. Но пък изглежда като тотално изчерпан  Cry Няма дейност в него на този етап.
Другия яйчник пък си седи с кистата, въпреки пиенето на Примолут Нор. Сега трябва да започна противозачатъчни за 3 месеца, уж да си починат яйчниците, колкото и да са на брой  Rolling Eyes И ако кистата не се повлияе от тях, можело да ми я махнат с пункция. Изобщо не мога да проумея какво ще се оправи с противозачатъчните, и няма ли като ги спра да стане пак същия хаос и пак да цъфна с киста? Направо не мога да повярвам, че докато мечтая за забременяване ще трябва да се тъпча с противозачатъчни и да се моля нещата да се оправят...
Ужасно съм гневна, че става така, че ми затриха бременността с тази операция, не спирам да се питам дали не можеше по друг начин да се развият нещата. Толкова ми е скапано, че не искам да правя нищо и да контактувам с никой, а просто да отлети времето, в което ще чакам, и аз не знам какво точно  newsm45

# 338
Съни,само не се отчайвай,момиче  Hug  Явно при теб ще стане по трудния начин,но не сирай да вярваш,че ще стане.Сигурно ти е безкрайно трудно и никакви думи не са в състояние да те успокоят,но ти пожелавам от все сърце всичко да се развие добре  Hug Hug Hug

# 339
  • Варна
elenna, благодаря ти за включването Hug
На този етап не виждам какво може да ме откаже от опити за нова бременност, но хайде да не съм много категорична, че животът има странно чувство за хумор. Ще отида утре, ще чуя какво ще ми кажат, предложат, обяснят и след това ще го мисля отново.

Sunny.G, нищо утешително, което сега ще прочетеш, няма да те успокои. Но аз вярвам, че ще намериш сили и начин да сбъднеш мечтата си Praynig

# 340
Sunny.G не се отчайвай  spoko
Не губи вяра, знам че ти е много трудно, но се опитай да намериш сили и да продължиш напред.
Стискам палци и ти пожелавам нещата да е развият по най-благоприятния за теб начин.  Hug

# 341
Sunny, Шипка, момичета май всички ние забравяме, че психическия фактор е също толкова важен за така мечтаните   EFP  Трябва минавайки през всички трудности да съхраним психиката си.  Hug

# 342
FlowerFairy честито ти успя момиче Hug.

# 343
И аз смятам, че психическия фактор има значение и отношение към здравословното състояние на човек като цяло  Peace

В началото след К ми беше много тежко (все още ми е, де), макар че се опитвам да не го показвам. Сега се опитвам да мисля, че така ни е било писано и както казват Всяко зло за добро!
Когато бях в болницата вечерта преди К в стаята бяхме заедно с една жена на годините на майка ми, която се опитваше да ме разсейва и ми каза: По-добре сега да плачеш, отколкото после цял живот да страдаш и ти, и детето, ако не е добре. Вярвам, че един ден и аз ще се радвам на дете и се надявам това да бъде скоро.  Praynig

# 344
  • Варна
    Благодаря ви от сърце за топлите думи  Hug  Зная, че психиката е в основата на всичко и може да бъде причина за много заболявания дори. Всеки ден си го повтарям, но не ми се повдига духа от това...
Явно аз съм слаб човек.

Общи условия

Активация на акаунт