Кюретаж и забременяване след това - Тема 50

• 34 603
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • NE
Елена Честито сърчице! Пожелавам ви дс туптите едно по друго до термин и после гушкайки се. С такъв сърдечен ритъм залагам на момченце. Hug

Ние сме добре колкото може. Аз имам сериозни ядове с жлъчката след бременността, а Вили го хванаха коликите,  но се държим и не се даваме. Peace

# 616
Елена, чула си най-хубавото туптуп, вълнението наистина е голямо, особено като ми минал през преживяванията на темичката   Hug
Флауърче, дано скоро разрешиш проблемите с твоята жлъчка, сериозно ми звучи... Целувки за Вили и да не го мъчат много коликите  Heart Eyes
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Да ви наръся тия дето вече не се пазите за късмет  Hug

# 617
# 618
  • Варна
Здравейте!
Аз й изтървах малко края на темата напоследък. Занимавам се с генетици, пуснах тромбофилия, имунология и НК клетки, излезли са ми резултатите и във вторник ще ходя на нова консултация - да ги науча и да ме посъветват как да действам в бъдеще време.
ДНК тестът, направен на плода, показа, че бебето не е имало Даун Sad, въпреки ужасният БХС. Последното не знам лоша или добра новина е, но се почувствах много зле.
Що се отнася до емоциите, бях повярвала, че съм си стъпила на краката, но последните дни са ми много тежки.
Иначе си дочаках първия цикъл, сега съм решила да си купя тестове за овулация, да проследя имам ли такава. Ще видим и МЦ дали ще се промени като дължина и времетраене. Продължавам да пия Герикапс и Неофолик мета.

Съчувствие за всички нови момичета в темата!

# 619
На мен първия цикъл ми беше доста по обилен и по продължителен,следвашите два мога да кажа нормални.

На мен март ще ми е тежък месец,термина ми трябваше да е тогава.

# 620
  • В градината...
Аз пък тъкмо се зарадвах на 1-2 по-обилни цикъла и сега пак беше много оскъден и за 2 дни. Явно критическата. А и се скъси от 26 н 24.
И моят термин беше през март.
Дано не е било за пръв и последен път в живота ми, че ужасно боли.
Вие поне имате време.

# 621
Честита Баба Марта момичета!!! Днес идва пролетта и пожелавам на всички в живота ни да има обич и топлина, да вървим напред и да ни се случват само хубави неща!!!  newsm51

# 622
Честита Баба Марта на всички настоящи и бъдещи мами!!! Пожелавам здрави румени и засмени бебоци на всички!!!
[/size][/color][/color]

Еlenna - БРАВО Simple Smile Пожелавам това сърчице да тупти,  бебчето да е добре и всичко да завърши с успешно и леко раждане.  Hug

Шипка - и при мен беше така, аборт в 18 седмица, след лош биохимичен скрининг с висок риск за Даун - мисля беше ( 1 : 85). След анализа на плода, се оказа, че не е било с Даун бебчето... и сърцето направо ме заболя Sad

# 623
elenna Честито сърчице Hug Ти в коя седмица си?

# 624
Честита Баба Марта мои мили изстрадали момичета  Hug
Да сте ми живи и здрави, бели, румени засмени и Баба Марта да ни донесе на всичките по едно вързопче, което да осмисли живота ни.

Момичета, не гледайте на зад, защото това на никъде не ни води. Ония ден един преподавател ни каза нещо което ще го запомня за цял живот: "Запомнете, че вие сте самолет, няма задна и няма връщане на зад. Задължени сте да вървите само напред."
Много исках да го споделя с вас това нещо  Hug

Елена, честито сърчице, така да тупка до термин под това на мама  Heart Eyes

Феичке, по-скоро да минава и този проблем с жлъчката, че да не се мъчиш и малкия да се наслаждава пълноценно на мама  Heart Eyes

# 625
Вяра 7 доколкото разбирам само скрининг си правила без амиоцентеза.

maresr разбира се че е прав проподавателя ти,всички знаем че е така,само че трудно се продължава,както писах аз този месец и ония когато се случиха нещата ще ги помня до живот.И после дано стане така че да се зарадваме на двете чертички,пак почват едни притеснения,ами ако пак се случи.

Последна редакция: нд, 02 мар 2014, 08:53 от Ctrl_

# 626

Пожелавам на всички в темата здраве!

Елена честито   Kissing Heart!

Шипка, а възможно ли е тогава високия риск да се е дължал на показателя от плацентата? /мисля, че беше първия от двата кръвни показатели/?
Успех и  Hug Hug Hug

# 627
  • Варна
mama irina, много е вероятно да е това.
Плацентарният ми анализ е ужасяващ, а преди две седмици пуснах имунологични изследвания + НК клетки и тромбифилии. Във вторник ще ходя да ми разтълкуват резултатите.

# 628
Здравейте момичета! Честит празник на всички!!! bg Да се надяваме, че на следващия 3-ти март страната ни ще е в по- добро положение!  Praynig

Аз влизам да ви се похваля, че тази сутрин ме зарадва 2рия цикльо  newsm44

# 629
честит ти цикъл,аз пък вече не искам да ме радва. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт