Кюретаж и забременяване след това - Тема 50

• 34 515
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Да ви попитам аз имам тук едни Допел херц актив- съдържат цинк, вит. Е, вит.Ц, селен и фолиева киселина, имате ли отзиви за тях? Смятам да си ги пия така профилактично, нали няма нещо проблем и не мога да се предозирам с нещо в тях?

# 76
  • София
аз мисля че тази процедура няма много смисъл да минава на частно, аз затова и написах как може да се направи понеже и аз бях много объркана. Аз съм доволна от отношението в Тина Киркова, стаите бяха чисти, имаше таблети за да гледаш телевизия едно много приятно момиче с мен. Аз само не разбрах и отидох в патология а е трябвало да се обадя на лекарката и директно да отивам в дневния стационар, когато чаках за процедурата  анестезиолог беше много мила и сестрите бяха много забавни не си позволиха за една минута да се почуствам зле, ама както и да е важно е че мина и да не се повтаря

Astined стискам плаци бързо да се оправиш

# 77
  • NE
Деси Зависи от съдържанието на всеки витамин. Знам, че имаше дневна доза на витамин Е от около 200 микрограма на ден при положение че се правят почивки от 14 дни на месец-два, а излишъка на фолиевата и витамин С се изхвърлят от организма. За да не говоря небивалици ще ти препоръчам да попиташ в тази тема. Peace
Antoaneta_y Съжалявам много. Hug Според мен е важно да намериш добър АГ за да ти направи процедурата. Самата процедура е бърза и с упойка. Трае около 20 минути и половин ден лежане в болницата. Peace Поема се от ЗК. Peace Според мен е много по-добре да се направи в болнично заведение. Аз останах пъти по-доволна от държавна болница, отколкото от частна. Tired Не мога да дам мнение за София.

# 78
  • Варна
Прибрах се преди малко. Прегледът показа, че матката е чиста, овулация все още не е имало, но скоро предстои, а самият цикъл ще се появи след около 20 дни. Възстановяването върви с чудесни темпове и съм в добра форма.
Изписаха ми Герикапс - ще ги пия три месеца.
За жалост са готови само хистологичните резултати от анализа на плацентата, а те отговори не дават (въпреки че аз много се разстроих, докато ги четях). Ще почакам още малко за резултатите от плода и ще направя генетична консултация.

Лекарят ми продължава да си защитава мнението, че случилото се е медицински инцидент и следваща бременност ще завърши успешно (зелена светлина за такава ми е дадена след три цикъла), а за специфични изследвания според него е рано да се говори и мисли.

# 79
Шипка, по каква схема са ти дали герикапс?  Embarassed

# 80
  • Варна
По 1 таблетка дневно в продължение на 3 месеца.

# 81
Здравейте момичета ,
Следя ви редовно , но рядко пиша . Бях с кюртаж  ноември месец, след воторо кухоя яйце .По този случай пуснах хромоземон анализ . генетични за тромбофилии , и имунологични .Аз бях споменала по напред , че малко се усъмних в резултата от имунологичните ( излязоха положителни нк клетки и анитбета-гликопротеин игг) и ги повторих в друга лаборатория ( за съжаление не успях веднага - аз след 30 дни ) , където излязоха категорично отрицателни. Та бях на консултация послучай този въпрос , от ккаво се получават разликите - какво се оказва ,че имунологичните ми били ОК!! . Това антифосфолипидните си били паднали , а нк клетките били в норма , ама за всеки случай да си влея малко интралипид и да пия аспирин .Та както си и мислех ,тези вливания и аспиринчета ги изписват като витаминчета, като вече няма за какво да се захванем ! Sad

# 82
Здравейте момичета. Аз влизам да се похваля с първи цикъл. Още от вчера започна леко да ме боли корема, на моменти даже се чудех дали не си внушавам, но днес вече ми дойде.  Flutter

# 83
  • NE
Dеssy Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Честит ти цикльо! Hug

# 84
  • Варна
red_violet, да ти кажа "Добре дошла" не е на мястото си някак...
Dеssy Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ, хубава новина е това, тялото ти се връща в обичайния си ритъм.

Аз съм нещастна днес. Разговарях с ръководителката на генетичната лаборатория, в която изготвят хистологичните изследвания. Беше много мила и любезна, но ми обясни, че към този момент резултати няма, а за жалост - може и да няма изобщо. Тъй като в изкуствена, лабораторна среда сеят клетките и чакат тяхното култивиране и порасване, понякога то не се осъществува. Каза, че все още не са се отказали и чакат, но все пак - този вариант съществува.
Обеща да ми се обадят при какъвто и да е резултат и че тогава ще уговорим провеждането на генетична консултация.

Sad Толкова много разчитах на отговори и причина, а пък то... И на всичкото отгоре, чакането продължава.

# 85
Благодаря Шипка , аз се записах  още преди няколко месеца за съжаление .Даже вече трябва да се подготвям за нов опит , ама нещо още не се навивам - макар психически този път да мина доста по леко .
Аз и от двата кюртажа имам еднаква хистология , но при мен приключва всичко доста рано в 7.г.с- - даже не ми ги искат лекарите тези хистологии , защото както те казаха " нищо съществено не пише вътре " .Някой е открил нещо от хистологията си да сподели !

# 86
  • Навсякъде и Никъде
Здравейте момичета с някои от вас се познаваме от други теми, та следейки постовете ви реших ,че е време да продължа да пиша и аз.Накратко историята ми е лоши резултати от ФМ и последвала хорионбиопсия и абразио преди два дни.Психически го приемам учудващо добре,но трябва да се живее с това.Не знам какво предстои а и в момента нямам и финансовата възможност за консултации ще ви чета и ще се допитвам до вас.На първо време трябва да си намеря работа, да закрепнем с парите и едва тогава да продължим.Междувременно ще пусна документи за втори опит,защото малко ме е страх от замразените ми ембриони да не се повтори всичко пак.Извинявайте стана дълго ,желая успех на всички ни

# 87
  • Варна
kammma, здрасти и в тази тема!

# 88
  • Навсякъде и Никъде
kammma, здрасти и в тази тема!

Здравей искам да ти благодаря на теб и на другите момичета за куража ,които ми вдъхнахте

# 89
kammma, съжалявам за случилото се  spoko
Пожелавам ти колкото може по-скоро да си намериш подходяща работа и след това с нови сили да продължиш напред.

Общи условия

Активация на акаунт