Кюретаж и забременяване след това - Тема 50

• 34 526
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте на всички в тази тема Simple SmileДоста изчетох,понеже днес ми дадоха болничен лист ,с който да отида в болницата за абразио CryВчера на ехографа ми показа 2 плодни сака единия бил празен,а другия имало ембрион,но не отговарял на седмиците в които съм  Sad бил недоразвит и днес ходих за да си взема резултата от кръвните изследвания и тя беше категорична,че нямало смисъл да чакам повече ами да отида за кюретаж.Аз обаче си записах час на Плевен утре да ме видят и там,защото тук днес ехографа показа,че няма ембрион.Момичета много ме е страх ,а ако наистина се наложи да ми правят тази манипулация.....страшно ми звучи,цял ден чета и още повече се плаша:(Много тъпо се чувствам Cry

# 91
  • NE
kammma Съжалявам за случилото се. spoko Времето лекува и ще имаш достатъчно време сама да се почувстваш готова да продължите напред както физически и емоционално, така и финансово.  Hug
прилеп Моя съвет е да потърсиш мнение и в Плевен. Аз лично бях потърсила три мнения преди абразиото.
Няма нищо страшно в процедурата. Прави се за около 20 минути с краткотрайна упойка. Аз лично нямах никакви оплаквания от упойката. Не е нужно дори да стоиш цяло денонощие в болница. След процедурата ще имаш менструални болки и кървене.

Почвам все повече да се убеждавам за съжаление, че вече е въпрос на късмет една жена да се радва на успешна бременност от първия път. Tired

# 92
Почвам все повече да се убеждавам за съжаление, че вече е въпрос на късмет една жена да се радва на успешна бременност от първия път. Tired

Flower Fairy добре си го казала, аз бих довабила, че изобщо е въпрос на късмет да забременееш, а и след това пак нищо не е сигурно. Изобщо не може да се предполага какво ще ти поднесе съдбата  Confused       

# 93
Ами аз имам един син на 14 и тогава дори и ехограф незнаех какво е,едва в 5-ти месец ме гледаха на видеозон,но нямах никакви проблеми.След доста отлагане се решихме и на второ дете,но както казваш явно по рядко вече жените се радват на успешна бременност от първия път.Вчера правиха абразио на една приятелка в Габрово.При нея също беше желано,но тук (В.Търново) я държаха 3 дни в болница поради кървене,минали 3-ма доктори и тримата общо взето нищо не и казали и тя буквално си хванала чантата и с мъжа си отишли в Габрово и там веднага по спешност и направили абразиото.......тя също ме успокоява,че няма страшно,но мене много ме е страх,а може би и отчаянието ми ме кара да се страхувам толкова.

# 94
  • София
Много съжалявам за всички новозаписани момичета Sad силно ви прегръщам  Hug Hug Hug Дано се възстановите бързо и безболезнено....

Шипка все ще ти пиша и все забравям в постовете си, че много разчиташ на тази хистология, а аз лично не знам някой да е получил смислен отговор от нея. Голяма е вероятността и генетичните да не ти дадат. Знам, че е много гадно и, че всяка от нас ще се чувства по-добре, ако има ясно представа, защо се е случило точно това с бебето и, но в действителност много малко от нас разбират истината. Виждах, че много се надъхваш и разчиташ и ти сама каза, че имаш проблем с търпението, но уви в тази ситуация ще ти се наложи да си много търпелива. Какво да ти кажа, всяка от нас е променена малко или много от това ужасно преживяване. Разбирам те защото аз ужасно много исках да разбера какво точно се е случило.

# 95
  • Варна
Astined, точно така е и си напълно права.
Може и да не получа никакво обяснение, явно натам вървят нещата, но не мога да престана да чакам и да се надявам на това. Последната ми надежда е, наистина, въпросът "Защо?" да получи своя отговор, но вече се опитвам вътрешно да се подготвя и за дугия вариант, в който яснотата ми убягва.
Вероятно причината е, че имам нужда от категорично мнение, за да не ми се налага да премина през един куп специалисти и изследвания, но щом това е начинът и пътят - добре.

прилеп, физическа болка няма да има. Манипулацията не е толкова страшна, колкото очакваш.
И при мен бременността беше втора, така че от първия път, от втория, от третия - явно си трябва огромна доза късмет ooooh!

# 96
прилеп, къде в Плевен ще търсиш второ мнение?

# 97
Kamma,още веднъж съжалявам Hug Само,който не е минал през това,не знае колко е тежко....Бъди силна,нека вече ти се случват само положителни неща и скоро да се радваш на лека и безпроблемна бременност с успешен финал. Hug

Прилеп,потърси и друго мнение.Всички се надяваме за теб.Ако все пак е най-лошото както са ти казали момичетата самата манипулация минава много бързо.Аз лично абсолютно никакви болки нямах.По-трудно е психическото възстановяване...

# 98
  • NE
прилеп Много важно условие да запазиш колкото може повече спокойствие. Няма страшно, важното е всичко да мине по учебник.  Peace След процедурата дори ще усетиш голям прилив на енергия.

# 99
  • Навсякъде и Никъде
Благодаря ви момичета
прилеп Много важно условие да запазиш колкото може повече спокойствие. Няма страшно, важното е всичко да мине по учебник.  Peace След процедурата дори ще усетиш голям прилив на енергия.
наистина е така

# 100
Много съжалявам за ново записалите се момичета. Пожелавам ви да не се застоявате тука дълго време и скоро да се радвате на успешна бременност до края  Hug Praynig

Определено нищо вече не е както преди, колкото по напреднала цивилизация и технология, толкова са по трудно става всичко останало. Но човечеството сами си правим всичко това за съжаление!

# 101
Добро утро!
Каммма, Прилеп, съжалявам за това, през което минавате. Прилеп, ако се наложи абразио, в общия случай минава бързо и без болка, а и ти си в началото. Стискам ви палци момичета! Praynig Hug
Да се похваля, че излязоха резултатите от листериозата - отрицателни са, миналия ден бях отново на контролен преглед, взеха ми и микробиология и, момичета, вълнувам се много, но новата докторка, при която ходя вече ни даде зелена светлина! Усещам толкова смесени чувства - от една страна искам стремглаво да се впусна отново в това приключени, от друга страна, знаете, страха ме дърпа и ме кара да задържа. Но факт е, че от както ми каза док. това имам чувството, че ми поникнаха крила - раните заздравят, само белезите остават!
Хубав ден и много здраве и късмет на всички! Прилеп, чакаме те след прегледа в Плевен да споделиш резултата! Peace

# 102
autumn , колко цикъла минаха от кюртажа ти  ?

# 103
red_violet, три цикъла минаха, предстои ми четвърти. Мисля, че с теб по едно и също време се появихме в темата. Кюретажът ми беше на 22.10.2013

# 104
  • Варна
И на мен ми казаха три цикъла пазене, на четвърти - зелена светлина.

Общи условия

Активация на акаунт