Крисия или Кристин

• 12 998
  • 104
  •   1
Отговори
# 30
Ето, винаги има и по-зле:
Новите български имена: Търпелин, Молчо и Кукона

http://bgtatko.bg/29419/novite-balgarski-imena-tarpelin-molcho-i-kukona/

# 31
Определено Крисия! Heart Eyes Звучи ми много нежно и ефирно, докато други имена с този корен - като Кристина, Кристияна и т.н. ми грубеят. Не знам как да си обясня подобна аномалия. Grinning

Благодарение на талантливата принцеса от шоуто на Слави ще вземе да се популяризира това име, вече забелязах, че започнаха да се кръщават момиченца така. Дано да са прекрасни и лъчезарни и като самата Крисия. Hug

# 32
Като го чух за първи път в ШС ми се стори интересно. И няколко Крисии в морето от Крисита ще внесат малко разнообразие, но дано не става масово.

# 33
Абе Кристин е френско име, бе хора, както и Ивон и Никол. Да, не са български, но чак пък турско-цигански  Crazy
Аз ,ако трябва да съм честна, най си харесвам Христина  Laughing

# 34
  • Варна
Не съм казала, че са турско-цигански, а че така ми звучат, просто като чуя женско име, завършващо на съгласна, си правя асоциации с Несрин, Айлин и тем подобни.

# 35
Крисия е извратено, Кристин е комерс....

# 36
  • UK
Христина  Naughty

Толкова се начетох на измислици в този форум, че все повече харесвам "старите" традиционни имена. Христина не съм срещала от мой набор насам, а мисля, че е много по-красиво от всички чуждоземни варианти с К. 
Скрит текст:
Като стана въпрос за измислици, какво се случва с Мимина?

# 37
Кристин(а)  Peace

# 38
  • Sf
Крисия? Това като Мимия, Десия и Пепия ли? Или Кристин като Дарин, Елен и Илон?

# 39
Кристина  Peace

# 40
  • Сопот, Пловдив
Кристин ми харесва повече, но и Крисия е хубаво.

# 41
Ее, момичета, не бъдете толкова язвителни. Щом авторката се колебае между тези две имена, най-малкото си ги харесва, и значат нещо за нея. На никоя няма да й бъде приятно, ако други се подиграват на избора й, нали?
И аз за 2 (налудничави) седмици мислех да кръстя дъщеря си (неродената все още) Ремия, ама се отказах Grinning
Както избираме татуировките си (примерно), така и смятам, че трябва да се избират имената.
Ако не си на 100% сигурен, нахвърляш няколко примерно, изчакваш определено време да отлежи идеята,и ако не си се отказал, значи това е точното за теб.

# 42
  • Ст. Загора
Ее, момичета, не бъдете толкова язвителни. Щом авторката се колебае между тези две имена, най-малкото си ги харесва, и значат нещо за нея. На никоя няма да й бъде приятно, ако други се подиграват на избора й, нали?
И аз за 2 (налудничави) седмици мислех да кръстя дъщеря си (неродената все още) Ремия, ама се отказах Grinning
Както избираме татуировките си (примерно), така и смятам, че трябва да се избират имената.
Ако не си на 100% сигурен, нахвърляш няколко примерно, изчакваш определено време да отлежи идеята,и ако не си се отказал, значи това е точното за теб.
newsm10

# 43
КристинА.

# 44
От двете - Крисия.
За мен също Кристин е мъжко.
Скрит текст:
Познавам такъв и е мой набор, не е отиващо си име. Христин също, той даже е по-млад от мен. На нашия език естественото е женските имена, съществителни и лични, да завършват на гласна, моите асоциации са такива. В списъка на отчетната имахме Евелин и аз сериозно си мислех, че е момче. Както приемаме и ползваме Мина за женско, въпреки че всъщност е мъжко.

Общи условия

Активация на акаунт