Априлки - 5

• 54 696
  • 352
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте мами! Имам питане относно летните почивки. Къде на море или планина сте се насочили да почивате? Събирам мнения и за двете места, че от няколко дни сме в размисли и не можем да решим  #Crazy

# 226
Ние ходим всяка година на едни и същи места.
Как са априлчетата, моята кифла прояде всичко. Правя опити за гърнето да я уча, първо имаше успех, после-не. Няма да имам търпение, може да отложа за другото лято, ще видим.

# 227
Ние още миналата година го заведохме на балкан  - всеки уикенд и  август  за 10тина дни Simple Smile
И в края на август за 10 дни бяхме на море - но не на нашето - много ми е мръсно  Naughty
За тази година планът е пак същия - уикендите на балкан и после 2 седмици на море  Simple Smile

# 228
  • Калифорния
Ние миналата година септември бяхме за 10 дена на Албена. След 2 седмици ще идем за малко в Гърция, а по-късно през август мислим да идем на планина.

С гърнето ние нямаме успех. Като беше на 8-9 месеца сядаше без проблем и си вършеше работата съвсем съзнателно. После обаче започна да пищи и да се дърпа. Така е и досега. Ако случайно се съгласи да седне, се стиска и чака да стане, за да се изпишка - с или без памперс  ooooh!

# 229
ние отиваме на Мальовица в началото на юли. за море ще видим къде, може и в Гърция

с гърнето аз нямах успех и сега изчаквам.

# 230
Ние най-вероятно никъде няма да ходим Sunglasses
Най-накрая проходи, сега крачи едно смешничко  Laughing
На гърне слагам след сън и като го усетя, че ака.
Не се е дърпал никога, но има време. Невинаги върши нещо.

# 231
Ние ще ходим в Китен (след дълго умуване Grinning Grinning Grinning ); до сега сме ходили в Девин и Велинград с малкия - много му хареса - особено в басейните Simple Smile  на планина не съм го водила, въпреки, че съм любител на планините; по-скоро като поотрасне може да го водя - да може да си ходи сам Simple Smile

# 232
  • Пловдив
И Габчо от няколко дни крачи смело сама Simple Smile
С гърнето се разбира чудесно - слагам я на час, час и половина и си е суха Simple Smile Пропуски има, когато спи, но си е нормално, според мен Simple Smile
Голямата работа от доста време насам си я върши само там, но си иска единствено гърнето от вкъщи... Затова и се налага, като пътуваме на някъде, да си го носим, че иначе се стиска Sad
На вън и е голямо забавление да пишка Mr. Green

На балкан си я водим честичко на вилата, плануваме след морето в началото на другия месец, да се качим горе и да изкараме там лятото Simple Smile Хем ще се надивеят на воля по поляната, хем и на хладничко, че тук не се издържа Simple Smile
Преди морето, ще отидем и на хижа с колегите семейно Simple Smile
На море ще ходим пак в Сарафово, като първоначално сме резервирали за 7 дни, пък ако не ни мине котка път, мислим да останем и повече Simple Smile

# 233
Нашето момиче си ходи, но по й харесва да се държи за пръст, мрънка, ако искам да я оставя сама да ходи, не дава, но ако има нещо, което й грабне окото-тръгва. Доскоро се тормозех, че не е правилно така, но след като педи каза, че няма проблем, съм по-спокойно и ще я изчакам сама да се пусне.Голяма бърборана е-казва "пей" и очаква някой веднага да започне, а също и тя самата започва да пее, ако някой й го каже.Целува всяка играчка, която хареса... Grinning
Ние мислим да ходим на балкан, но да видим, че отпуската на таткото е през определено време, а аз имам да взимам държавни изпити...

# 234
Моята кифла от както проходи сама/ 25.05/ не иска да я държим, иска сама, подава ръка само на стъпала и препятствия.
Надявам се да ходим на море, несигурно е, защото водя баща ми от един месец по болници, и всичко зависи кога ще му направят операцията....

# 235
На 9м и половина прищъпа и за един месец/месец и нещо стана хварчило, бяга на всякъде, сега сме на фаза учим се да скачаме, ама нещо не можем да го разберем и мн смешна как само кляка и става, а не може да се отлепи от земята  Joy

# 236
Вики проходи преди 2 месеца и половина. Сега в къщи хвърчи, но навън се спъва много, затова по-малко я пускам да ходи извън къщи. Много обича да катери стълби, като я държа, разбира се! Обича да и показвам книжки с картинки и да и чета стихчета. Бърбори си нещо постояно, на бебешки, но 1 дума не хващам. Освен амм, мам и бау-бау(на кучетата и всичко, което мърда) и па (за лампа), нищо друго не казва, което разбирам. Но има време. Не знам как сте със спането, но Вики почти всяка вечер се събужда към 3 за по час, понякога 2 и сутрин на работа гледам така #Crazy, а следобед вече съм  smile3524... Според мен е от зъбите, че сега растат горните кътници(11 и12ти зъб!!!) и само броя кога ще станат 20! Не иска да и мия зъбите с четка, стиска здраво устни и не ми дава:(!!!
За почивка планираме малко море за седмица август и поне някои уикенд на планина. С нея къде ли не сме ходили миналата година, затова за тази съвсем не се притеснявам. Да дойде време за почивка... Praynig

# 237
Здравейте, априлки!
Надявам се, че порасналите девойки и младежи  са добре и вие покрай тях!
Моят Сашко ме изцежда до припадък. Нямам време за нищо. Често си сменя режима. Сега спи до 7.30. В 8 е на вратата и до 12 сме навън. Спи около два часа, хапва, и пак сме на вратата. Та в тези два часа се върши каквото може. Вечер се прибираме 19.30- 20.00 и към 21.00 заспива. Освен че сменя часовете, спането му е веднъж на ден за около 2 часа. Иначе проходихме на 10 месеца, търчим като луди. Пада, става и продължава. Сега сме футболисти. Обожава да рита.
Хапваме си всичко. Взимаме храна от кухнята. През другото време му давам от нашите манджи.
Каката е до 30 юни на училище. Взимаме я и от 1 юли сме на Сарафово на море. Миналата година ни хвана гадният вирус, добре че на малкия му се размина. Дано сега всичко е наред. За август планираме планина.

# 238
Моята кифла я пробвах с кухня, но не иска да я яде, само домашна храна, нищо друго.
Проблемът е, че не готвя всеки ден, а през ден, хубаво е да има разнообразие, все пак.
Всичко разбира, казва не, когато не иска нещо, говори разни неща, носи си гърнето, знае, че там се прави пиш, опитва се да се събува, аз я слагам, но резултат никакъв....нямам търпение/ да си призная в момента/ да съм настоятелна с гърнето.
Носи телефоните/ добре, че са ми ретро/ и казва ''ало-ало''.
Взема си сама шишето с вода, когато е жадна, на столчето и за хранене винаги има по някоя коричка хляб или бебешка бисквита, гладна ли е, отива и си взема. Знае, че " нани-нани'' е за спане......
Като сравнявам с брат и, доста по-бързо/ скоростно се развива/ говорене и самостоятелност, иначе и двамата проходиха и пропълзяха по едно и също време/, но всички казват , че така били момичетата

# 239
Пуснахме се и вече не иска да даде ръчичка, тича, бърза... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт