Монодиета - част 9

• 88 231
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
Дидка ако случиш на сладка тиква-на фурна е много вкусна.Аз първо я варя и после я запичам,а баба ми направо я печеше....все е вкусна Simple Smile

# 31
Добро утро момичета,
днеска се престраших и скочих на кантара и от началото на диетата до сега -2 кила.  newsm44 newsm44 newsm44 Доволна съм от резултата.
Днеска почвам диетката на Димков. Сварила съм си картофи точно едно кило и ги разпределих за целия ден.
sun sea мерси за консулта ама от пробиотиците става още по зле. Има моменти когато нещата се оправят но сега съм в началото на диетата може би е за това.  Hug Hug Hug
Herzen хич не съм забелязала че я има три пъти диетата  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing щото аз карам само по първата а другите много много не съм ги чела.
Диди аз тиквата направо я пека. Нарязвам, изчиствам и слагам във фурната на хартия за печене и пека.

# 32
Добро утро момичета,

Мимс  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
само така резултата ти е прекрасен особенно като се има предвид че нямаш и кой знае какво за сваляне  Hug Hug Hug Hug

Сиренче ше ма извиняваш за суровоядството ама взех да се замислям а тази тиква та реших да пробвам три дни на тиква и ако довечера си намеря тиква ще си я опека и мисля до петък да съм на това  /дано намеря де/

Вяра - А добре завърнала се при нас и дано по бързо падат килцата дето те мъчат  Hug Hug Hug

Herzen ти каква диетка реши да спазваш  newsm78

# 33
Дидка няма проблеми  Hug Hug HugОпитай с тиква....и аз имам няколко тикви гъдулки и като свърша със суровоядството ще си ги изпека  Grinning
Вчера успешен плодов,а днес много ми се яде авокадо,но само на него не знам дали няма да пазя 00  Joy ,та може да е домати с авокадо.

# 34
Дидка няма проблеми  Hug Hug HugОпитай с тиква....и аз имам няколко тикви гъдулки и като свърша със суровоядството ще си ги изпека  Grinning
Вчера успешен плодов,а днес много ми се яде авокадо,но само на него не знам дали няма да пазя 00  Joy ,та може да е домати с авокадо.
да опитам е точната дума, досега тиква не съм ползвала по време на диета и реално незнам как ще ми се отрази /на отслабването/ та ще се премеря утре сутринта и след това в събота сутринта да видим какво е сътворила тиквата на килата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

а за авокадото - няма какво да се чудиш, ако си си у дома и да пазиш 00 тъкмо ще прочистиш органима  hahaha hahaha hahaha

# 35
Тиквите съдържат много плодова захар (в кечествените сортове до 10%) и други хранителни вещества, като с най-високи стойности е Витамин С ( 10%). Поради ниската си калоричност (около 17 калории в 100 г) тиквата притежава диетични свойства и се препоръчва при бъбречни и сърдечносъдови заболявания.
Смятам, че ще е идеална за диета и аз ще си взема стига да намеря за четвъртия ден.
Сиренче давай с авокадото тъкмо ще се прочистиш  hahaha hahaha hahaha hahaha и на мен ми се иска такъв ден с прочистване.

# 36

вчера - кисело мляко
днес - яйца

ако си оправя организацията, мисля и Димков да пробвам

хубав снежен ден ви пожелавам  Nature Snowman

# 37
Herzen супер си

Мимс знаех си че ми е правилен избора, ще взема и аз да попрочета това онова за тиквичката  hahaha hahaha hahaha

# 38
Ей сега изядох едно авокадо с лимонов сок.....и не мога да повярвам,че го казвам,но ми стана чак тежко  Joy Joy Joy/малиииии и на мен да ми стане тежко от храна/.

# 39
Ей сега изядох едно авокадо с лимонов сок.....и не мога да повярвам,че го казвам,но ми стана чак тежко  Joy Joy Joy/малиииии и на мен да ми стане тежко от храна/.

Ейййййй повредиха ми се момичетата ц ц ц  newsm12 newsm12 newsm12

# 40
Херзенче,страхотно и сито е мазното кафе!  bouquet Hug  bouquet
Мим,браво за минуса!  bouquet

# 41

Ейййййй повредиха ми се момичетата ц ц ц  newsm12 newsm12 newsm12

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ей, че ме разсмяхте. Смятам, че сме на правилен път и ще отслабнем. Аз си изядох картофките и довечера още малко ще хапна.

# 42
Много тихо днес тук... Rolling Eyes
Приключих запланувания цикъл,днес разтоварвам.Като за начало-сурова торта от дюли.
Утре сначале в моноцикъл....
Чамбертина,милле   bouquet  bouquet  bouquetза рецептата.Вчера бяхме на нея и се хареса от всички.Спомогна и за отслабването. Hug Hug Hug
Успешен диет ден! Peace

# 43

казвай колко свали  4470

# 44
Първата 3-йка-3кг,върнах 1,но го искам умишлено.В тази халтавя,но пред МЦ,ще прескоча сблъсака,за да остана надъхана за утре.
Кажи как го ядеш фъстъченото масло?Приготвяш ли го на нещо?

Общи условия

Активация на акаунт