Монодиета - част 9

• 88 227
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
с лъжичка от буркана  Blush
за когато не си на отслабване - разбъркваш сметана, тахан, фъстъчено масло и смлени орехи

eй тези

# 46
Мерси.В зареждащият ден.Аз в суровата торта сложих сметана, тахан,ядки,но за фъстъченото не посмях.
Ще се пробва.

# 47
Привет момичета и аз съм тука. Вчера картофен ден днеска имам три кофички кисело мляко. Ще се тегля като приключа диетата след пет шест дена.
Herzen много го харесвам тоя Тахан  Joy Joy Joy Joy Joy
sun sea сподели за тая сурова торта, че ми стана нитересно?
Аз днеска се обзаведох с две тикви и четвъртия ден ще си пекна тиквичка.
Сиренче, Диди   ruporuu  ruporuu  ruporuu и другите момичета дето не са се отчели да влизат бързо в темата.  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 48
има и бадемово масло, по-хубаво е  Twisted Evil

3ти ден съм си на същите килограми,
само коланчето съм охлабила, ама не съм доволна  Crossing Arms
за тази вечер ще се поощрявам с една бира,
ама-ха, аман от безалкохолни, антибиотични седмици  Crossing Arms

mimi, успех с Димков, стискам палци много да свалиш  newsm06 babydust7

# 49
Здравейте момичета,

Мимс ей ме на отчитам се. Вчера се сдобих аз с тикви обаче снощи късно се прибрах и не ми се чакаше да ги пека - та ще бъде от неделя три дни или там колкото изкарам на тиква.

Herzen охлабването на коланчето за два дни според мен е ок - дерзай и не прекалявай с бирата  beer3

sun sea браво за хубавия резултат - 3 кг за 3 дни - наистина браво аз даже и като бях с наднормено повече от 40 кг не съм сваляла така бързо  smile3501

# 50
Херзенче,сърце нямаш!Не съм го опитвала никога.Тъй и тъй сме на тази вълна, сподели Praynig и за кокосовото масло-струва ли си?
Мим,нещо в зареждащите дни ме пали на здравословни сладкиши.Та всичко е импровизация.Настъргах дюлите,които ми отлежават,ябълка,джаснах ананас от компот,сушени череши,кайсии,сливи,фурми,смокини,стафиди,годжи бери,лешници,орехи,слънч.семки,бадеми,овес.трици и кокосови стърготини да оберат влагата,тахан,мед,ако не е сладко.Могат да се направят на топчета и да се овалят,в каквото ти е кеф.Този път ги разтеглих на блат.Намачках банани с тахан и го полях.Под влияние на Херзен-забърках малко сметана с домашна нутела(какао,сухо ванилено соево или оризово мляко,мед,ядки) и залях.От горе карамел.
Диана,като излъжеш метаболизма и с повече с ядене ще се отслабне!За сега самоделката действа,като спре,ще мислим нова.А и не е без значение,че ми са от здравословни проблеми и илачи,набързо трупнати кг.В края на лятото си бях ток.

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 19:06 от sun sea

# 51
sun sea това не е ли много калорично  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 52
...........................................
Диана,като излъжеш метаболизма и по-повече с ядене ще се отслабне!За сега самоделката действа,като спре,ще мислим нова.А и не е без значение,че ми са от здравословни проблеми и илачи,набързо трупнати кг.В края на лятото си бях ток.

Съжалявам за здравословните ти проблеми и се надявам това лято също да си  newsm11 с килата и  newsm10 с настроението  Wink

# 53
Мим,не съм се замисляла за калориите.Интересуват ме полезностите.Преди години ,бях възхитена от режим тип-начин на живот.Бях щастлива и безгрижна на него,но в манията си го правих,както,когато въпросният д-р се е лекувал от коварно,нелечимо тогава заболяване.Много време изключих всякаква мазнина и ......Дълго стана,много време ми отне,да разбера,че и отслабването,и живеенето трябва да е с мисъл за после.
Дид,благодаря.Дано!  bouquet

# 54
Отчет и от мен-вчера на 2 авокадота и вечерта изобщо не ми се ядеше ,но изядох 2 краставички.Да ви кажа почвече няма да карам на авокадо-много насища и ми стана тежко.....ама сериозно  Grinning .Днес съм на помело и един фреш грейпфрут.Утре пак зеленчуци ще са.
sun sea много вкусничко звучи......мммммм.
Herzen завиждам ти за биричката Simple Smile
Диди,Мими с тези  тикви ме карате да се облизвам като котарак....като свърша суровоядството ще се захранвам с тиква и аз  Wink
Лека вечер монодиетки  Hug Hug Hug

# 55
Добро утро монодиетки,

Сиренче ти си бетон с това суровоявство - въъъъъ бравос.

Аз утре ще пека тикви днес ще съм на зеленчук ама още не съм решила какъв ще е, най вероятно краставици, че довечера съм на един рожден ден и освен да помоля за салата само краставици - друго не се сещам  newsm78

# 56

занеси си зелена, зелева или домати и краставици
мама ми прави царска трушия без захар и лютеница пак без захар
само компота без захар ферментира, още не съм прежалила малините  Mr. Green

# 57

занеси си зелена, зелева или домати и краставици
..............
В ресторант ще сме  Wink Wink Wink ама измислила съм го аз, ще ям салата от краставички с лимонов сок и готово  Wink

# 58
Херзенче,що не ги замрази?
Дид,весел празник!
Ние утре ще посрещаме китайската нг,синият кон да не е разсърди,трябвало постно. Laughing

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 10:53 от sun sea

# 59
Привет момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Сиренче  smile3501 smile3501 smile3501 направо ти се възхищавам с това суровоядство.
Диди салтката е добър вариант в ресторанта, предполагам имат всякакви не само краставици.
Herzen моята свекърва прави компот без захар, даже вчера пих от единия не беше ферментирал обаче направо ми стана гаден  Sick Sick Sick Sick от една глътка.
sun sea само с една постна ли ще посрещнете синият кон? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Днеска съм на грепфурти не ги любя много ама това имам а и днеска ми е плодов ден. С нетърпение чакам утре тиквата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ако някой ми беше казал, че така ще се радвам на тиква, щях да му се изсмея  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт