Монодиета - част 9

• 88 710
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Някой желаещ от понеделник?

# 391
# 392
o,радвам се!
ти коя ще правиш?

# 393
Здравейте момичета   bouquet
След месец монодиета свалих около 15 кг. Диетата която избрах се спазва 32 дни (менюто е за 16 дни, след което се повтаря още веднъж). Та такааа... остават ми още 2 дни и се чудя как да продължа по-натам, защото навсякъде чета, че свалените килограми се връщат много бързо. Аз свикнах на диетата и се чувствам много добре, дори мислех да я продължа, но се изплаших от всичко което прочетох за монодиетите. Моля да споделите с мен как се захранвате след подобен тип диета Simple Smile Извинявам се ако някъде е споменато, може да съм го пропуснала Simple Smile
Благодаря   bouquet

# 394
Може ли да напишеш диетката,която спазваш,че ме заинтригува Simple Smile Аз мислех да почна 8-дневната на Димков,ама още се колебая newsm78

# 395
Може ли да напишеш диетката,която спазваш,че ме заинтригува Simple Smile Аз мислех да почна 8-дневната на Димков,ама още се колебая newsm78

Заповядай ,намерих я от другата тема  Peace
1 месец - 15 кг.
Монодиета
1 ден - айран
2 ден - варени картофи
3 ден - ябълки
4 ден - риба
5 ден - домати
6 ден - варени яйца
7 ден - сухари
8 ден - обезсолено сирене
9 ден - зелева салата
10 ден - извара
11 ден - тиква
12 ден - пилешко
13 ден - кис. мляко
14 ден - кашкавал
15 ден - чай
16 ден - телешки колбас
след това всичко се повтаря в същия ред Smile

Надявам се авторката да няма против   bouquet

# 396
Благодаря за споделената диета.А в какви количества ги хапваше?
При първите 16 дена колко свали?
От колко изходни кг започна?
Аз смятам да се захраня с тази:
http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p540.html

# 397
detelinkaaa,започваме ли?
И аз се замислих в/у диетката на Виляна.Дано се включи с подробности.
Хубава нова седмица! Hug

# 398
Почваме,почваме,тъй като го подкарах на плодчета днеска, от утре почвам скартофи,ще нашравя едни 8 дни на Димков ,ето го:
Първи ден - 1 кг варени картофи без сол.
Втори ден - 2-3 кофички кисело мляко
Трети ден – 1500 г плодове и зеленчуци /обелени/ - сурови или сварени.
Четвърти ден – компот и заедно с плодовете. Може да се замени с варена или печена тиква.
Пети ден – 3 сварени кокоши яйца
Шести ден – 500 г плодове и зеленчуци
Седми ден – 2-3 кофички кисело мляко без хляб. Може да се замени с 300 г варено пиле или с варена или печена тиква.
Осми ден – 1,5 л. минерална вода.
 пък ако не съм доволна как върви, ще приложа тази 15дневната, аз имам 20 кг за сваляне,така че ще има да съм моно доста време Grinning,от 70 гоня 50 кг,надявам се първия месец да разкарам едни 10тина  #2gunfire ,че съм едно миньонче 157 и се търкалям  Joy

# 399
Значи ще си акомпанираме дълго време сериозни!
Радвам се и благодаря за компанията! Hug  bouquet Hug
Аз още малко се чудя м/у 15-дневната и 5 дневната.До 18.09 трябва да съм в малко по-прилична форма ,но се надявам Виляна да се включи за количествата и за първата врътка колко е свалила.

# 400
Всъщност Виляна е копирала диетката от друг мой пост както е и споменала Simple Smile
За първите 16 дни свалих около 8-9 кг. След това още 5-6 кг. Хапвам колкото ми се хапва, не се ограничавам с количеството, гледам да не ям след 19:00 ч. При мен се получава така, че като хапна сутрин и на обяд едно и също, вечерта нямам никакъв апетит и често пропускам вечерята. Първите 10 дни се чувствах доста зле, но след това, всичко ми се нормализира и сега се чувствам перфектно затова си мислех да я продължа, но прочетох доста противопоказания и не знам какво да правя Simple Smile

п.с. ... и да допълня, зелето си го правя с оцет, олио и сол, картофите, яйцата и доматите също ги ям със сол, а рибата заменям с ролца от раци (знам, че има всякакви неща в тях, но пак имаше ефект) Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 сеп 2014, 14:29 от мац.пис.пис

# 401
мац.пис.пис,благодаря!
От колко кг първоначално започна?
И от поста ти разбирам,че не си си поставяла ограничения в количествата.

# 402
Започнах от 87 при ръст 170см. и да, не съм се ограничавала Simple Smile

# 403
мац.пис.пис,поздравления за резултата!Откъде видя диетата?Рових в нета,но не я открих.

# 404
Благодаря   bouquet
Една колежка на майка ми я беше дала принтирана на листче, аз също я търсих в интернет, защото дори не знаех, че се нарича монодиета...и след много ровене открих, че всъщност е точно такава Simple Smile
Точно в този ред не съм я намирала, нямам представа, жената от къде я е взела Simple Smile Но важното е, че работи... има ли някой който е спазвал монодиета по-дълго време, да ме посъветва...да продължавам ли или не и как да се захраня?

Общи условия

Активация на акаунт