Монодиета - част 9

• 88 707
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
ще ги махнеш! Hug

# 376
Здравейте мацки wavey Много сте готини и ви чета отдавна,но и аз реших да се включа от утре при вас. Мисля да комбинирам моното с лунната диета,дано да има ефект. От дългото правене на диети и смъкнати 13 кг си върнах 6 и сега искам да ги махна. Стартирам 53кг. Пожелавам на всички много минусчета  Hug

# 377
хич не са малко, 10 са  Sad
Ами те и моите са толкова. Ама днеска така се отчаях хич не ми е мръднал кантара  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 сега си мисля, че може да е и заради колелото, защото като стягаш мускули все пак тежат. Но пък не усещам и на мерки да съм свалила може вода да задържам  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 направо ми писна вече.
blondesdoitbetter добре дошла при нас. Пожелавам ти много минуси.

# 378
Мим,и луната е виновна.Аз даже вчера ревах,че и от горе показва...

# 379
Здравейте, момичета!

Някога спазвах монодиетата, но не това беше моят режим, тъй като имах да свалям много килограми и просто няма как човек да изкара година, че и повече само на нея. Сега се включвам, защото ви чета от известно време насам (по точно чета всички теми за диети, които съм правила) и виждам, че като нямате резултат веднага сте готови да се откажете. Това беше и причината за моите провали с всички диети и режими, които съм спазвала - исках едва ли не от днес за утре да съм махнала всичко излишно.  ooooh! Когато приемете мисълта, че няма как килограми, които са трупани за известен период от време, както и това, че организма е свикнал с тях, просто няма как да се махнат за ден-два, че дори и месец. Когато осъзнаете това, тогава ще ви е много по-лесно да издържите на диетата, дори когато известно време няма помръдване в кантара.. знайте, че гадните килца неминуемо ще паднат, ако спазвате стриктно който и да е режим и не се разколебавате при бавното сваляне или при задържането.
Успех ви желая на всички в отслабването   bouquet

# 380
Привет и от мен!
При мен диетата си върви за сега без проблеми.
Вчера отново бях на оризов ден (кафяв ориз) - четох, че много помага за детоксикация на организма , както и за целулита  Peace
Днес съм на зелен фасул Simple Smile
Още не съм се теглила, но мисля че лекичко ми се поотпускат дрехите .. даноооооо  Crazy
Успехи на всички   bouquet

# 381
инка, утре е пълнолунието, дано се отпушат нещата

# 382
  • София
Здравейте!
Реших да пробвам ето тази диета:
http://dieti.rozali.com/sezonni-dieti/p19357.html
Динена монодиета

Някой правил ли я е ?

# 383
Има ли хора тук Simple Smile Мислех за започна моното на Петър Димков :
Първи ден - 1 кг варени картофи без сол.

Втори ден - 2-3 кофички кисело мляко

Трети ден – 1500 г плодове и зеленчуци /обелени/ - сурови или сварени.

Четвърти ден – компот и заедно с плодовете. Може да се замени с варена или печена тиква.

Пети ден – 3 сварени кокоши яйца

Шести ден – 500 г плодове и зеленчуци

Седми ден – 2-3 кофички кисело мляко без хляб. Може да се замени с 300 г варено пиле или с варена или печена тиква.

Осми ден – 1,5 л. минерална вода.

За сваляне на повече килограми диетата се прилага четири седмици, които не е задължително да са една след друга.

Все пак е режим на природен лечител и мисля да започна от Събота, някой да я е правил? Аз както имах 10 кг за махане,станаха 20 ( пусти му антидепресанти  #2gunfire )

# 384
Здравейте! Записвам се!  Hug
Утре мисля да съм на 2 кофички кисело мляко, но домашно...майка ми го приготвя и смятам, че резултатът ще е по-добър отколкото с купеното  Grinning Стартирам 53 кг с цел 48!  Blush Blush
Приятен ден! Утре ще пиша, дано не се демотивирам до тогава... ooooh!

# 385
  • Германия
Аз съм от събота на динена монодиета. За 3 дни смъкнах 3 кг, предполагам само вода, но си личи Simple Smile. Днес имам застой. Ям около 5 кг диня на ден, не чувствам глад и мисля да изкарам до края на седмицата само на диня, след това ще се ориентирам към някой друг вариант на монодиета. Започнах от 75 кг, при ръст 165 см. Тази сутрин бях 72 кг! Доста съм мотивирана, дано да удържа фронта!

# 386
Лелее 5кг диня,не са ли много Shocked Радвам се,че ти се отразява добре и ти желая много минуси.И аз мисля да започна динена монодиета,но количеството ми се струва огромно  bouquet

# 387
  • Германия
Ами изяждат се без да се усетиш Simple Smile. Звучи стряскащо много като количество, но като си ги разпределиш за целия ден, тъкмо стигат, за да не чувстваш глад Simple Smile. Аз за сега удържам, вчера и днес не съм се теглила, ще го направя в неделя, дано да се изненадам приятно Simple Smile

# 388
Здрaвейте, отново се зaвръщaм към монодиетите.Преди 2 години свaлих близо 20 кг с тях, но моето си беше чисто изтезaние, зaщото имaх много зa свaляне, кaрaх нaй-вече дни нa кисело мляко, крaстaвици и яйцa, кaто постепенно количествaтa нaмaляхa до едно кисело мляко нa ден, еднa крaстaвицa и тн.Зa моя голямa изненaдa зa две години обилно хрaнене кaчих сaмо 5 килогрaмa, което е много добре нa фонa нa нищо не яденето по време нa диетaтa и "плюскaнето" след товa.Рaзбирa се през тези две години когaто виждaх, че почвaм дa кaчвaм прибягвaх към някaкви диети, дори нa моменти свaлях под товa от монодиетaтa, но уви сaми се досещaте, че не съм ги зaдържaлa щом съм тук.Сегa стaртирaм 5 дни нa нaтурaлен шоколaд, по един нa ден, един шоколaд е 5 редa, имa 5 хрaненя и много водa, в порядъкa между 2,5 и 4 литрa.След тези дни ще нaпрaвя 5 дни нa кисело мляко (по 2 нa ден) или нa яйцa (по 3 нa ден, след товa нa крaстaвици 5 дни и нaй-нaкрaя 5 дни нa чaй, постепенно нaмaлявaне нa кaлориите.Ще видим кaкви ще сa резултaтите, но мисля, че ще сaв порядъкa (7-10) кг.Хубaв ден Simple Smile

# 389
Относно динятa може по 1 кг диня нa всеки 10 кг от теглото Simple Smile.

Sun sea, с теб мaй  сме се зaсичaли преди в монодиетaтa Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт