Монодиета - част 9

• 88 709
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
sun sea дано най после ги победим тия килограми . Ужас направо много се излагам  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 немога да се понасям на моменти.

# 361
Здравейте!
Аз днес съм на кафяв ориз. Сварила съм си около 180 гр (изтеглен в сурово състояние) и ще си го хапвам цял ден Simple Smile
Проблем ми е само кафето сутрин .. не мога да го пия без мляко  newsm12
Чудя се дали ще е голям проблем ако слагам по 50 мл. прясно млекце .... пуфффф  smile3506
Няма да се тегля всеки ден, а може би веднъж седмично, понеже така или иначе килограмите са доста субективно нещо  Peace

Последна редакция: вт, 08 юли 2014, 12:50 от petia182

# 362
Аз също слагам мляко в кафето,иначе не мога да го пия...

# 363
Аз кафето се научих да го пия без захар още през бременността и не ми е проблем сега.Тези зеленчуци,по-скоро тези краставици много ми стържат на корема вече,а и както казах съм пред цикъл.А още по-лошото е,че ще ми дойде на морето и ще е една почивка нямам думи.Хич не съм за завиждане.Аз сега ще си я изкарам тази 5 дневната и после като се върнем другата седмица ще започна друга.Дано вие до тогава да имате хубави резултати и да взаимствам нещо от вас.Сега за 5 дни не се надявам да сваля нещо,още повече че в такъв момент задържам положението.Най-добре свалям като ми дойде.Тогава всичко се случва някак веднага и от мен остава да поддържам положението,ама аз видя че съм свалила 2-3 кг и пак се отпусна и после пак на нова сметка.Така,че това е моя план за сега.

# 364
Здравейте момичета Simple Smile вече сложих яйцата да се сварят.Вие къде сте,къде се губите.

# 365
Аз съм тука за днес съм на задушени зеленчуци. Морковчета, грах и броколки. Шефа има рожден ден, че прегреших току що с един бонбон  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 366
Привет,момичета!
Аз съм в чуденка още на какво да съм...Плодовете и зеленчуците ги оставих за постите.Мимс,ще постиш ли?
Прохлада в горещината ви желая!

# 367

вчера на месо, днес на зеленчуци
на кг само един , но са ми се охлабили дрехите
малко ми се струва, 2ра седмица ми е  Rolling Eyes

# 368
за цяла седмица ли кг?

# 369
# 370
На мен днес ми е трети ден и само половин килограм,но мисля да се откажа,просто това не е моя режим.Вярно,че искам да се отърва от последните пет килограма,но не мога да издържа дълго на този режим и ме е страх,че като го спра ще кача веднага.Затова ще мина на балансирано хранене и може би най-добре разделно,че и хроничен запек имам и с този режим няма да се оправя.За 6 месеца минах през три режима на хранене и да наистина свалих,но проблема си остана,така че пожелавам много минуси на вас.Хубав ден и хубави резултати.

# 371
Привет,момичета!
Аз съм в чуденка още на какво да съм...Плодовете и зеленчуците ги оставих за постите.Мимс,ще постиш ли?
Прохлада в горещината ви желая!
ЮЛИ
В сряда и петък се пости.
На 31 юли са Богородичните заговезни – за последен път се яде блажно преди Богородичните пости.
АВГУСТ
От 1 до 15 август са Богородичните пости.
На 15 август, петък, Разрешава се риба.
На 29 август, Отсичане главата на св. Йоан Предтеча и Кръстител, спазва се Строг пост. В останалите сряда и петък се пости.
За тия пости ли ми говориш? Ако е за тях ще постя разбира се.
Herzen недей да гониш бързи резултати. Смятам, че е съвсем нормално, защото доколкото се сещам нямаш много да сваляш. Колкото по бързо сваляш, толкова по бързо ще качаш.
Mis Kapriz жалко, че ни напускаш. Аз също бях с хроничен запек. В момента в който почнах да се храня четири пъти на ден по малко всичко това вече е в миналото. Ще се радвам да пишеш отвреме на време в темичката.
Успешна вечер момичета. Аз не възнамерявам да вечерям.  Hug Hug Hug Hug

# 372
Привет! Simple Smile
Вчера оризовият ден мина успешно, днес съм на плодове! Simple Smile
Успех на всички!   bouquet

# 373
Да,Мимка,за Богородичните пости говоря.Аз тези дневните през седмицата,ми са трудни.Значи ще сме заедно почти по Гайдурков.
petia182 , Hug Peace
Herzen,и аз съм в застой,та даже и от горе имам,което ми е необяснимо..Явно предстоящ мц,задръжки и луната не е склонна към сваляне...Абе ще изгрее слънце и нашата уличка!
Хубава вечер и сладки сънища!

# 374
хич не са малко, 10 са  Sad

Общи условия

Активация на акаунт