Монодиета - част 9

• 88 733
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
оооо, да
особено след вчерашното излагане
шоколад, пуканки и болки в стомаха вечерта
ох, мога още да мрънкам, но пиша от тел

# 511
И аз,аз..
Водим го разтоварващ,зареждащ ден(при мен дни)... Embarassed Embarassed EmbarassedНали?
TheOneS,аз не съм била на това моно никога.Имам позната,която правеше по-различно моно-каквото започне от сутринта,това е до вечерта-вафла,торта,плод,...каквото й душа сака и имаше страхотни резултати.След месец беше неузнаваема.Аз няколко пъти пробвах ден сирене,кашкавал и извара,не ги издържах и за дълго се отвращавах от тях,независимо,че ги обожавам.
Слагала съм подправки-даже и зехтин,не ми е оказвало влияние на резултата.В дни с плодове и зеленчуци-са ми били от различни видове.По кг съм сваляла и на ден с по 2 шоколада.
Все се каня да пробвам различните "монота "от темата,но съм пристрастена към едно...
Успех! Hug Peace
Хубава и диетична нова седмица! Peace

# 512
Благодаря ти много за изчерпателния отговор sun sea   bouquet Hug
Аз мисля да изкарам 1 цикъл от това моно, което съм публикувала, ще се тегля всеки ден за да следя от коя храна свалям повече, а след това ще преценя дали да направя още едно повторение или да сменя с някой от другите режими  Flutter

Herzen Да не ти пука, все пак и ние сме хора и ние от време на време имаме нужда от "храна за душата".  Hug

Пожелавам ви успешна диетична нова седмица и много, много минуси!   bouquet  bouquet  bouquet Hug Heart Eyes

# 513
И да записваш и споделяш резултатите си.Ще ми е интересно коя храна как ти се отразява.

# 514
Всички ли избягахте в Япония ...........на суши с яйца newsm52
Днес съм по лека с 5.300кг. smile3508
За седмица и два дни подготовка ,това с супер Peace
На мляко и зеле няма как крайният резултат да е друг Grinning

# 515
Браво!Супер! Hug

# 516
smile3544 smile3544 smile3544

йеееееееее, браво Грип

короната 'мис януарско моно' отива при теб  newsm18 newsm18 newsm18

# 517
smile3544 smile3544 smile3544

йеееееееее, браво Грип

короната 'мис януарско моно' отива при теб  newsm18 newsm18 newsm18
До тук добре, а после и аз с кимоно  Peace
Това е лесната част ,запазването на теглото за дълго е мисия невъзможна ooooh!

# 518
Здравейте монодиетки.

sun sea Задължително ще докладвам резултати. Дори съм си направила табличка вече, за да мога да следя и да давам отчети!  Hug
ГРИП Аз ще избягам от Япония и бързо, бързо се присъединявам тук от 29  Hug Иначе, бравооо! Страхотни резултати - продължавай в същия дух!  Hug За захранването след диетата и запазване на кг., аз смятам да отида при диетолог. Има една в Пловдив, при която бях ходила, когато бях в 4-ти клас / от тогава съм на диети/. Беше много, много добра. Та, мисълта ми е, че като отида при нея и ми изготви режим за запазване на теглото, веднага ще го споделя с вас!  bowuu

Момичета искам да ви благодаря, никъде не са ме посрещали така топло, както вие тук. Изчетох ви предишните темички и е страхотно как се подкрепяте и си давате стимул една на друга. Толкова ми харесва тук, че мисля че доооста дълго време ще остана във вашите редици. Благодаря ви още веднъж!   bouquet  bouquet  bouquet

Хубав и успешен ден и много паднали килца!  Heart Eyes

# 519
Привет! Hug
ГРИП,аз едва ли дълго ще се задържа с кимано.Много ще ми се дръпнат очите. Mr. Green
Аз съм фен на моното,зелевата супа без зелето и овес.ядки.Та май тях ще редувам.
TheOneS,от Пловдив ли си?Може да се видим на диет кафе и да измислим спорт към диетата,ако искаш.
След 1-ви ден "чудо",съм с ужасно главоболие. Sad
Хубав ви ден,момичета! Hug

# 520
sun sea Да, попринцип съм от Пловдив, но живея в София, защото уча тук. Но това не пречи да се видим в Пловдив, аз доста често си идвам, много бих се радвала. Иначе веднага мога да ти препоръчам моят любим фитнес в Пловдив. Инструкторите са уникални хора, много са готини - веднага ще ти обърнат внимание, ще ти обяснят и ще ти покажат какво да правиш и т.н.   bouquet  А самият фитнес не е много голям, но пък за сметка на това почти няма хора, много е спокойно и можеш да си тренираш на воля. /нз дали мога да му напиша името тук, не съм много наясно дали може да "рекламираме"???  newsm78 newsm78/ П.С. За главоболието пий много вода, и след 2-рия, най-късно 3-тия ден всичко ще отмине!  Peace Hug Hug Hug

# 521
Ще се радвам да се видим.Да,напиши кой е фитнеса.А ти какво учиш?

# 522
Супер. Значи като се прибирам към Пловдивче ще сигнализирам, за да се видим!  Hug
Фитнесът се казва "Intense", намира се малко след гръцкия ресторант "Elea". Адресът му е: бул.Мария Луиза 47.  Flutter
Иначе уча Политически науки с английски в УНСС.  Rolling Eyes  Mr. Green

# 523
Уаууу за науката! Peace
Да,сетих се кой е фитнеса.1 или 2 пъти съм ходила и съм със същото мнение като теб.

# 524
Сладуранки,дебеланки Heart Eyes
За сега съм режимна,но в събота ще прегреша малко Praynig
Прекаленият светец и богу не е драг Peace

Общи условия

Активация на акаунт