Монодиета - част 9

• 88 739
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
sun sea Ако ходиш там на фитнес няма да сгрешиш. Аз оттам се запалих. Иначе за науката - доста е сложно, ама аз съм си амбициозна много на тема учене (искам да знам колкото може повече), та сега съм решила и един испански да добавя към науките  ooooh!
ГРИП Ти като си режимна цяла седмица, един ден прегрешения няма да е фатален  Hug

Момичета на мен днес ми е свободен ден след 4 седмици "Японско чудо". Сутринта бях 77кг., но понеже днес си отпуснах душата - ядох ядки, плодове, шоколад.... та не знам утре кантарев какво ще покаже. И 80кг. да ме покаже няма да се очудя след такъв ден на прегрешения, но това по никакъв начин няма да ме уплаши или демотивира - напротив. Утре ще се претегля и ще дам пълен отчет: начални кг., цел и т.н.  Peace

Та, утре - 1ви ден моно: Айрян!  Hug

# 526
Може кантара и минус да ти покаже след толкова режимстване! PeaceБраво и за волята.Аз като започна раздвижващ ден за метаболизма,не мога да се спра. EmbarassedЩе следя с интерес как различните храни ти влияят на спада.Нали ще се отчиташ тук? Wink Hug
ГРИП,и за теб заслужен ден ваканция. Hug
Лека негладна ви вечер!

# 527
sun sea Разбира се, че ще се отчитам.  Hug Вече съм направила таблички, днес дори ги разпечатах  Laughing Всяка сутрин ще се тегля и ще докладвам! Обещавам да съм много послушна монодиетичка  Hug Flutter Heart Eyes

# 528
sun sea,не се мери всеки ден ,но ти си знаеш Wink
Много е гот да виждаш седмицата на кантара,а шестицата е........моята цел Peace

# 529
Не се меря даже изобщо,за да не се стресирам.Щото на мен голямото тегло,лошо ми влияе-не се стягам,а в отчаяние ям повече.Та сега чакам да почувствам някакво намаление,разлика и тогава кантар.

# 530
 Hug
Не се меря даже изобщо,за да не се стресирам.Щото на мен голямото тегло,лошо ми влияе-не се стягам,а в отчаяние ям повече.Та сега чакам да почувствам някакво намаление,разлика и тогава кантар.

Монояпонче Hug

# 531
И аз се включвам...отново. Преди празниците добре бях започнала, но уж за малко дадох почивка и загубих половината постигнато. Включвам се в последната споделена диета и днес вече съм на прясно мляко. Вече се отчайвам от себе си, ама сега ще направя още един опит.

# 532
Здравейте монодиетки  Hug  bouquet
От днес, най-накрая официално и аз съм във вашите редици.  Whistling

Ето и обещания отчет от мен:
Тегло: 81,700кг. /след вчерашното освинкване съм +3/4кг., но след такова обилно похапване не се очудвам, знам, че съм задържала вода, така, че не се отчайвам, нито пък се демотивирам, защото знам, че още след първите 2-3 дни ще паднат тези кг.  Peace/

На 20г. съм
Начално тегло: 81,700кг.
Ръст: 175см.
1-ва цел: До 28.02.2015г.: 70кг.
Крайна цел: 60/63кг.

Днес 1ви ден: Айрян!  Peace
Направила съм си 1л. айрян от мляко Вереа 0,1% (без сол).

ГРИП Аз първите 2 седмици смятам да се тегля всеки ден, защото искам да видя кои храни как ми влияят, и съответно, за да мога след тези 2 седмици да си направя меню с храните, от които съм свалила най-много. След това ще започна да се тегля както преди - 2 пъти в седмицата най-много! Hug Как върви при теб диетката?  Hug
sun sea Хич да не се стресираш от голямото тегло! Ще ги преборим тези гадни килограми и ще сме ослепителни това лято! И ще пием кафенце в Пловдив по къси панталонки и бели потници!!!  Flutter

Успешно монодиетуване, мацки - воля и инат! Ще спечелим борбата с килата!!!   bouquet

# 533
Мда,нови,красиви и грацилни ще сме в най-скоро време.И преди лятото ако се прибираш,обади се за кафе.Близо до фитнеса ли си?Аз до него работя. Hug
Момичета,мен японската ме пощурява-с обстипация съм от както съм я започнала.И може би от другата седмица ще съм при вас! Hug Hug Hug

# 534
и мен, и мен  Laughing Laughing Laughing
и аз обмислям завръщане  Flutter

# 535
sun sea О, задължително ще сигнализирам като се прибирам. Иначе не живея до фитнеса, в Кичука до автогара "Родопи" живея.  Hug
Аз днес си направих ежедневната тренировка и сега си цокам айрянче и водичка  Laughing  Peace
П.С. Момичета, може ли да се пие повече от 1 кафе на ден /пия го чисто/?  newsm78

# 536
Аз също пия,  чисто. Днес четох, че само по себе си кафето не е калорично. Друг е въпроса, че нарушаваме принципа на монодиетата, ама без кафе не мога.

# 537
Можеш и чай,и кафе,и билки.
Herzen,и на теб ли туй чудо не ти е по вкуса? HugДа мятаме моното на Грип след нашето.

# 538
тази седмица ще я изкарам на чудото и ще видя ще отслабна ли
и после ще реша.... казах хау!  Crossing Arms

# 539
то и аз ще изкарам.заинатила съм се и край.но не искам и 2-та седмица.
До тук колко свали?

Общи условия

Активация на акаунт