Монодиета - част 9

• 88 562
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
 Благодаря, TheOneS  Аз май вече размислих и без това, но понеже като ми се мерне нещо ново /а по темата почти всичко е така/ решавам да го проуча. Аз продължавама, макар и със скромни резултати. Засега   субективно се чувствам отслабнала, но кантара не мисли така Grinning Ще трябва някак да го докараме до единодушие.
Утре ми е любимия ден - на пиле.
Хубав ден и от мен.

# 721
cherenlebed Щом се чувстваш отслабнала и кантара ще трябва да мине на твоето мнение, няма избор просто - аз така ги усещам нещата  Laughing
Иначе и аз утре съм на пилешко месце - много обичааам!  Heart Eyes

# 722
  bouquet
мацкиииии
освиних се пак +3кг.  Cry
/ама пък душата ми пееше последните 10 дни хехехе/
Утре идвам с нова сила  Hug

# 723
Добро утро, мацкии   bouquet
Моят ден на Ябълки (1кг.) мина успешно  Flutter
Днес, ден 4: Пилешко месо на скара  Heart Eyes

pinko Добре дошла отново  Heart Eyes Хич да не ти пука за ''+''. аз след моите 2 зареждащи дни, осъмнах +3кг  Laughing Днес на какво си?  Hug

Хубав и минусов ден, момичета  Hug

# 724
Момичета, от няколко дни сериозно чета за монодиетите, но никъде не намерих какво е захранването след това. Бихте ли ми казали или дал линк , благодаря !

# 725
Момичета само за настроение от темата за вицовете Simple Smile

- Чувала съм , че на всеки ще му се случи това , от което се бои . И сега - на ! - страхувам се да не забогатея и да отслабна !

# 726
cherenlebed Е, ти направо ме уби, оправи ми деня хахахахахахах  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 727
Здравейте момичета, не съм писала скоро, но продължавам.Два дни почти нищо не бях яла и кантара тази сутрин ми показа 73.900 кг. или за 10 дни -2.700 кг.много малко,но колкото толкова,а и от днес съм с МЦ.
Днешния ден ми е картофен.
Хубав ден на всички! Laughing

# 728
Справяте се страхотно, монодами!  Hug  bouquet

romino Не съм попадала на захранване точно за след тази диета. Това, което мога да кажа е, че ти самата след такава диета няма да имаш апетит. Говоря от личен опит. Когато свърших диетата стомаха ми страшно много беше свит и дори да ми се ядеше, бързо ми ставаше тежко. Самото захранване не е много по-различно от диетата. Внимавай какво хапваш и вече можеш да си позволиш по-големи количества. Избягвам мазните и тестените храни. Сама ще усетиш какво можеш да приемаш. Гледай да не прекаляваш или в никакъв случай да не се тъпчеш после във всички ядения. Повече течности и повече леки храни. Аз направих грешката да хапна пържени картофки. Много ми се хапваха, не ядох много, а супер много ми стана тежко и бързо и ме боля стомаха цяла вечер.. Съвета ми е постепенно да вкарваш някои храни в менюто си, а най-лесно е ако откажеш вредните навици.  Peace

Вече мисля че мина 1 седмица и успешно кантара си седи на 59,9 до 62. Много съм доволна от диетата! УСПЕХ!   bouquet

# 729
 Hug TheOneS
Днес ми се гадеше до обед и ми трещя главата явно скапания грип ме е барнал и мен и мама и тате от 10 дни се влачат с него.
До 17ч. изкарах на 4 лимона и вода..... после обаче бях толкова зле че викам "Ранъта прави борбЪта" и
Скрит текст:
си спретнах една попара.. ей направо живнах  Confused Embarassed и така се провалих отново...да не казвам че сготвих за вечеря спагети с кайма и си сипах една Чиния щедро с кашкавалче отгоре!
Ужасна съм ... утре ако не съм зле смятам да се накажа само на лимони и вода!
и после да подкарвам по ред мляко/ябълки...

# 730
Здравйте момичета, днес кантара е в застой няма - явно картофите не ми се отразяват добре.
pinko случва се понякога, хора сме  Hug
shiro поздравления за задържаните кг. Hug
theones браво само така  Hug
Аз за днес съм решила плодове.
Хубав ден на всички! Laughing

# 731
Здравейте, момичета   bouquet
Shiro Браво за задържаните кг!  Heart Eyes
pinko По-добре да хапваш по малко докато си болничка, за да имаш сили. Здравето преди всичко  Peace  Hug
с.м.н. Успешен плодов ден  Hug

Моят ден на Пилешко месо (470гр.) мина успешно  bowuu
Днес, ден 5: Моркови
Този път не се тегля всеки ден, така че не знам какви са резултатите, но съм сигурна, че има. Ще се тегля направо на 03.03, след края на 2-рия цикъл 16 дневно моно.  Heart Eyes

Хубав, успешен и минусов ден, момичета   bouquet

# 732
Shiro Благодаря за информацията ! Днес ми е 5 ден, за изминалите 4 съм
-2.300, което си е добре. Но понеже четох, че повече от 3 дни не е желателно да се провежда монодиета, мисля да изкарам и днес и да спирам. Аз за цяла седмица със зеленчувата супа отслабвам 3 кг, а сега ефекта е по-голям. Желая успех на всички, че пролет иде  ! smile3508

# 733
Здравейте, момичета  Heart Eyes
romino Поздравления за минусчето   bouquet

Моят ден на моркови вчера мина успешно.  Whistling
Днес, ден 6: Варени яйца /много обичам/  Crazy

Вие как сте, мацки? На какво сте днес?   bouquet
Успешен, режимен и много минусов ден ви желая!   bouquet

# 734
Момичета и днешния ден успешенЗа 13 дни свалих едва 3.00 кг. мнооого малко.От утр съм на почивка и като се върна ще направя още един цикъл от диетката.
Пожелавм ви упех! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт