Монодиета - част 9

• 88 577
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
...............................,но съм -6 кг за 11 дни стриктно спазване,така че ще го повторя след време.......................
начииииииии  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 бравоооооооооо
ох направо ми оправи настроението за цялата седмица
Моля те да напишеш през тези 11 дни какво ти беше менюто - мисля да те копирам, пък дори и да не са 6 килограма минуса ще е по добър от сегашния ми предполагам  Hug

# 76
Сиренче поздравления за резултата и за непоклатимата ти воля  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 от сърце ти се зарадвах.
Аз днеска приключвам моята диета и ще почна една седмица суровоядство  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 77
Здравейте! Hug
МоРсКа СиРеНа ,браво!  bouquet  bouquet  bouquetУспех сега в трудното! Peace
mimi_msm ,ти с какъв минус си след Димков?Отварите пи ли ги?
diana_m ,Herzen, Hug
Много минусова нова седмица ви желая! Heart Eyes

# 78
sun sea не съм се теглила. Казала съм, че ще се тегля на две седмици това ще е към средата на месеца. Отвари не съм пила.
Днеска с Диди сме на краставички.
Успешен минусов ден на всички и да отчетем хубави резултати февруари.

# 79
Здравейте момичета. След кратко прекъсване пак съм тук  Hug

Днес - пилешки пържоли
В момента съм 51 кг, но говорих с интрукторката по Аеробика, при която ходя и тя ми каза, че след като тренирам килограмите ми няма да намаляват кой знае колко дори и да отслабвам, защото по време на трениране се трупа мускулна маса, а тя тежи повече от мазнините. И ме предупреди да не се притеснявам, а да гледам как изглежда тялото ми
Успех на всички с килцата Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 14:26 от Вяра - А

# 80
Добро утро момичета,

Вяра - А добре дошла отново. Инструктурката ти е мнооого права, спомням си миналата година когато Мимс всяка сутрин правеше упражнения и гимнастика килцата не мърдаха а само обиколките. Аз поради тази причина ще изчакам да сваля всичките си излишни килограми и тогава ще започна с тренировките  Hug Успех!

Еййййййй това суровоядство е гадна работа да знаете, едва съм го изкарала вчерашния ден. На обяд изядох една краставица /от дългите/ и до вечерта вече бях пред припадък /от глад/. Не че нещо но нямам възможност да хрупам цял ден, а снощи се случи така че се прибрах към 22 часа и ...........
По принцип като не ям през деня и вечерта дори и до 22-23 часа не ми е проблем да издържа /знам че не е "диетично" ама това е положението/

Днес пак на краставици /обаче тоя път без обяд/, а утре на грейпфрути  Hug

В неделя стават 4 седмици от началото на диетата ми и ще меря какво съм сътворила  newsm47 пък дано да ми е хубав резултата.

Успешен, диетичен, отслабващ ден от мен момичета  Hug Hug Hug

# 81
Привет и от мене. Диди и на мен ми беше зор вчера ама днеска се чуствам по добре и продължавам да суровоядствам.
Вяра аз като почна да спортувам и не мърдам на килограми.
Днеска продължавам да ям краставици и да се боря с глада  Joy Joy Joy Joy Joy Joy смятам да се тегля другата седмица да видя и аз какво съм сътворила като Диди  Joy Joy Joy Joy
Успешен ден на всички.
Сиренче ти колко килограма имаше да сваляш  newsm78 newsm78 newsm78

# 82
Привет! Hug
Вяра - А,добре дошла! Hug
Диана
,успех в неделя.Да се похвалиш! Peace
Мим,това моносуровоядната диета ли е,която обещава за 10дни-10кг?
Каквото и да е,важното е да действа! Peace
ПРЕКРАСЕН ДЕН!

# 83
sun sea нашето си е точно суровоядно моно, засега сме се засилили поне до края на седмицата да сме така, а пък другата седмица ще видим.
Едва ли резултата ще е -10 кг за 10 дни /то май беше за 14 дни ама както и да е/
обаче колкото толкова
А за неделя - мерсаж - дано кантара ме хареса Simple Smile

# 84
не може да не ти се отблагодари кантара!
Мда,14 дена е по д-р Гайдурков,но там не е моно.
А има едно 10-дневно моно и си мислих,че него правите.
Как понасяте студа на него?

# 85
.............
Как понасяте студа на него?
аз не съм лигава на студ да ти кажа, а и в офиса при нас е доста топло, така че не ми е проблем Simple Smile
...............
Мда,14 дена е по д-р Гайдурков,но там не е моно.
......................
Ние сме си монодиетки  hahaha hahaha hahaha само дето взаимстваме от разни други диети подредбата на храните през различните дни  Whistling

# 86
# 87
Здравейте,момичета!
Аз ще се пробвам малко на 90 дневната/нея не съм я правила никога Simple Smile/.
Дидка точно какво съм яла не помня,но не съм близнала сол и мазнина на салатите не съм слагала-само плодове и зеленчуци и малко ядки  в последните дни.От зеленчуците ядох краставици и домати,последния зеленчуков ден хапнах и бакла.Плодове основно цитруси и най-вече помело,като последните няколко плодови дни ми бяха много тежки-сякаш нямах сила и тогава хапвах и суровите ядки по 100 гр.Аааа.....  и един ден на авокадо бях  Mr. GreenКоличеството на плодовете и зеленчуците не съм следяла-гледах да не съм гладна.
Мими, ами колкото и да ме е срам пак си имам като миналата година 20 кила за сваляне  Embarassed
Ще се тегля след 10 дни и ако няма резултат минавам пак на моно  Simple Smile

# 88
Сиренче лично аз ще страдам, че си в другата тема  Hug Hug Hug Hug пожелавам ти много свалени килограми и там. Ами то и аз почнах от миналогодишните си килограми тия дето ги бях свалила в темата и си  ги качих пак но нищо. Сега съм повече от желязна.
Диди мерси мила за мотивацията  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
sun sea мен студа не ми пречи. Ние сме хем на моно хем на суровоядство. Вчера краставици днеска същото  Joy Joy Joy Joy Joy Joy ужасна вкусотия  Joy Joy Joy Joy

# 89
Здравейте момичета - днес съм на свински пържоли

Морска сирена - успех с 90 ДД  Peace

Диди, благодаря за мотивацията. Аз, като отида в залата и си се мотивирам жестоко - какви тела имат тези момичета там.......

Момичетата със суровоядството - какво представлява това? Като чуя думата "суровоядство" и си представям да се яде сурово месо  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт