Монодиета - част 9

• 88 703
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Клеми Добре дошла Simple Smile

# 346
Ами то домата бърка цялата работа ама що не си купиш още две кофички кисело мляко за следобяд и за вечеря и си готова  Peace Peace Peace Peace Аз така бих направила.

# 347
Да имам кисело мляко и ще продължа с него,а след това от утре нататък как да ги карам.Аз ли да избирам какво да хапвам или по някоя от първите да си избера започваща с кисело мляко незнам какво да правя.

# 348
Монодиета 2

1ден-3 кофички кисело мляко
2ден- зеленчуци
3ден-6 твърдо сварени яйца
4ден-5 големи картофа
5ден-1кг.варени пилешки гърди
общо 5 дни

Започвам с тази пък да видим какво ще стане.Тъкмо ще ви дам отчет в събота преди да тръгна колко е била ефикасна Simple Smile

# 349
ама кажи и от колко тръгваш и накъде отиваш  Sunglasses

# 350
Сега съм точно 63 кг,а искам да съм 58кг или даже 55кг. До преди около 2 месеца свалих до 61кг и след това само варирам от 60 до 63кг.Като съм в режим и свалям веднага и като сваля 2 кг и пак нещо оплескам и пак се връщам от начало и постоянно съм в някакъв омагьосан кръг,а сега съм и пред цикъл и задържам и вода и е страшно положението.Та висока съм 1,67см и в момента съм 63кг.Колкото повече сваля толкова по-добре.Поне да падна под 60кг.

# 351
Mis Kapriz аз вече не спазвам последователност. Ям каквото ми се яде. Днеска примерно ми се яде салата от домати и краставици. Утре си мисля за плод. А после ще си сваря малко пиле гледам каквото ми се яде но целия ден да е едно и също.
Herzen ти докъде я докара. Аз миналата седмица излагация ма тая няма да се изложа повече. Поне до края на месеца да съм режимна и да сваля пет кила ама пуста лакомия  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 352
Мими,значи храната трябва да е една и съща,а не от една и съща група и последователността може да си я избираме ние Simple Smile А ти колко дни си си поставила като цел,килограмите вече ги разбрах.

# 353
Mis Kapriz   гледам да е една и съща храна за целия ден. Ако сутринта стана и изям една краставица трябва да ям само това, това е идеята на моното една храна за целия ден.
До края на август а може и септември искам да сваля десет килограма като ще карам само на моно. Основно смятам да ям плодове и зеленчуци също така варено месо или печена пържола /но това в редки случаи/ Дано тоя път успея писна ми цял град знае че все съм на диета  Joy Joy Joy Joy Joy Joy и все се прецаквам. Току се намери някой да ми каже колко съм отслабнала и бягам да набивам сладолед и вафли  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! така неусетно пак си качам килата. За два месеца трябва освен да ги сваля и да се науча да се храня прилично. Три пъти на ден в малки количества без вредна храна. Ох пак съм се запалила за три дена  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Сега като имам компания като вашата се надявам, че ще съм по дисциплинирана.
Не гоня бързи резултати вече.

# 354
И аз не гоня бързи резултати и при мен чудото е за 3 дни,но ми писна вече.Само това не бях пробвала,е ще пробвам.Сега си хапнах и другата кофичка кисело мляко,но още не съм я изяла цялата,че ми стана тежко. И аз се радвам,че има с кой да пиша и споделям.Аз след 5 ще излизам така че съм още за малко тук Simple Smile

# 355
Момичета,приятна вечер и до утре Simple Smile

# 356
Момичета,приятна вечер и до утре Simple Smile
И от мене лека вечер и да сте режимни, че иначе пак ще почваме от утре  newsm53 newsm53 newsm53 newsm53

# 357
Добро утро момичета Simple Smile След вчерашния млечен ден днес съм на зеленчуци Simple Smile Ще са краставици,че ще ми е по-удобно да ги хапвам като излизам после с количката.Ще си взема корнишонки в чантата и в някой парк докато храня бебето ще хапвам и аз Simple Smile Взимам душ и излизаме Simple Smile до после,към обяд ще пиша пак Simple Smile

# 358
Привет и от мене. Днеска ми се проваля плодовия ден и ще продължа още един ден на зеленчуци понеже довечера ще имам гости. Сутринта пак яхнах колелото и дойдох до работа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 359
Привет момичета!
Аз съм на 24-дневната на Ренета,не вярвам,че като девойката ще сваля 12кг,но познати са се разделили с 6-9кг.
Моята одисея с телесата-мин.лято имах 3кг да свалям до жадуваните.От време на време влизах тях,но и често излизах...
След поредната терапия,цъфнах с 18кг от горе.Ендокринолог ми даде диета или да тегля храните и да се вметвам до 1200-1600ккал и в допълнение билков илач.Докато пробвах да нагодя или доизмисля диетата към моето ежедневие,се оказах с раздяла на 7кг за 2 седмици.
Това едновременно ме надъхва,но както казва Мими и отпуска...
Та остават още 11кг.
Успешен и усмихнат ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт