Монодиета - част 9

• 88 640
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Понеделник   
ябълки   

Вторник   
Кашкавал   

Сряда   
Краставици   

Четвъртък   
Кисело мляко   

Петък   
Варено месо   

Събота   
Варени яйца   

Неделя   
Вода   

За този период колко би трябвало да свалиш ? newsm78

# 631
Надявам се на два килограма , после мисля да мина на японско чудо , искам да сваля 7 килограма.
Днес от спорт депот си взех топка за гимнастика въже за скачане и гири , дано не ме налегне само мързел.  Embarassed

# 632
момичета днес съм на ден първи чай с прясно мляко и кафе. доста е гадно засега...мисля да изкарам няколко дена на тия монодиети за да видя как върви, но евентуално ще вдигна количествата ако са ми малко в някакъв момент. мисля също така да включа и лек спорт, по скоро трениране с тежко за да не губя много мускулна маса.
кантарът показа 70 килограма днес, това е абсолютен рекорд за мен срам ме е не знам как се стигна до тук, но истината е, че спрях със спорта и почнах да преяждам. стискайте палци. този месец искам да сваля 6-7 кг.

# 633
и аз днес така, но я харесвам тази комбинация - и със зелен, и със черен чай  Peace

за уикенда  smile3505
да се оправя времето или да спират да купуват пуканки провокаторите-саботьори  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 634
Нека отбележа малки резултати и аз !  wavey

Тази сутрин кантара ми отчете -3 кг, за което съм мнооооого щастлива, а днес ми е 3-ти ден от диетата !!!  newsm44

# 635
DaqnaG, браво момиче!!! Все така, дано и мен ме огрее твоя успех! Аз ако съм систематична, ще издържа и сваля, но уви волята ми е слаба.

Херцен, да супер е тази комбинация наистина, но въпреки това започва да ми бълбука корема. Ти колко чай пиеш и колко мляко му слагаш? по принцип по рецепта е 1 литър мляко се запарва с чай, но аз просто си правя чай и му слагам малко мляко.

# 636
DaqnaG, браво момиче!!! Все така, дано и мен ме огрее твоя успех! Аз ако съм систематична, ще издържа и сваля, но уви волята ми е слаба.

Херцен, да супер е тази комбинация наистина, но въпреки това започва да ми бълбука корема. Ти колко чай пиеш и колко мляко му слагаш? по принцип по рецепта е 1 литър мляко се запарва с чай, но аз просто си правя чай и му слагам малко мляко.

И моята пустаа воля винаги ме предава  #2gunfire ....... но този път съм твърдо решена да се вталя, съчетавам диетата и с няколко домашни упражнения през деня, а и аз си имам кг за сваляне  ooooh! Надявам се този опит ми бъде вече успешенн !  #Crazy

# 637
и аз така, малко мляко, за цвят, едно пръстче на чаша някъде
около 3-4 чая на ден, ама и кафета по 1-2 пия

то това е понеделнишко меню, за след пуканите и шоколада  Blush Blush Blush

# 638
че те пуканките са си диетична храна, или греша? ох гони ме глад. Аз пия повечко чайове (и вода) за да залъжа глада и ми цамбурка в корема от толкова течности. При мен е и студено.
Дияна, за мен е назрял момента, не за друго, ами защото след месец имам събитие, за което искам поне с дрехи да мога да изглеждам добре  Laughing. Но ще трябва и спорт май.  Трябва да откажа преяждането веднъж завинаги...

# 639
Здравейте! Hug
И на мен уикенда ми е мръсен,та от петък го зацапвам,но край!Минаха луни,цикли,всичко....освен провокаторите около мен ще са налични,но ще се уча на игнор.
Herzen,днес на пр.мляко ли си?
DaqnaG,браво за -3кг.Подсети ме и аз да включа леки и елементарни упражнения.  bouquet
OX'AMAH,Yanina_,с.м.н ,иванула ,  добре дошли! Hug
Грип,Широ,Дъ уанс,къде сте? Hug
Днес на зеленчуци ще съм.Има ли и друг на тях?
Успешен и усмихнат ден! Peace

# 640
Ох, аз съм на картофки .... ОБОЖАВАМ ГИ  newsm51 , но така без подправки изобщооо не ми се нравятт  no

# 641
Тук съм! От толкова много нови дами направо се затрихме.  Grinning Ще се наложи скоро нова страничка да се отваря.  Crazy Добре дошли на всички и успех!  Hug  bouquet

Аз няма да отчитам последния си ден. Както казах, към месото си добавих и малко плодове. Усещам как се вманиачавам всеки ден да се срещам с кантарев и накрая ще ме разочарова.  Naughty
От днес започвам още една петица с първи ден кисело мляко. Пак нямам апетит с това мляко.

Резултати за 5 дни: - 2кг.  Peace Колкото по надолу отивам, толкова по-бавно свалям.

Пожелавам минуси на всички!

# 642
Аз имам да свалям към 25 кг, останали от бременността. Нямам проблем с диетите, но нещо тялото ми май доста е посвикнало, или пък аз искам чудесата да стават изведнъж. Имам същият проблем като Shiro, меря се всекидневно, което е огромна грешка и може доста да подведе и обезсърчи. Иначе днес голяма греда. Първо трябваше да съм на мляко, а нямам мляко. Мъжът ми се прибира на обяд, а забравил да ми купи.  Flutter Второ, снаха ми идва на гости, да види малкия, и донесе сладки, ма наистина бяха сладки...  Blush Как не я е срам?  Joy Е, довечер ще си тренирам на велото, но с диетата днес, голям невървеж. Но, от утре си почвам монодиетката. Иначе като си я прегледах, липсва ми ден на зеленчуци, та реших да прибавя още един и стана ето това:
1 ден - кисело мляко
2 ден - плодове
3 ден - пил. бутчета
4 ден - варени картофи
5 ден - варени яйца
6 ден - зеленчуци
7 ден - ориз

# 643
Аз още съм на чай и кафе,но ми е толкова студено,че се чудя зеленчуците дали да не станат ориз или картофи.

# 644
през нощта ще ти е още по-студено
и ще има 'спете гладни очи' Flutter

не съм на мляко, само на чай трябваше, но размислих по път за офиса
то млякото  ще около 300мл, не повече

Общи условия

Активация на акаунт