Монодиета - част 9

• 88 610
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
денят почти приключи Simple Smile много съм гладна, ужас. но ми е приповдигнато настроението заради надежда и мотивация. Как сте момичета?

# 646
Момичета, от днес и аз започнах да тренирам. Чувствам се много добре. Скоро мисля да започна да ходя и на Kangoo Jumps.  Thinking Как сте? Как върви диетуването, издържате ли?  Hug

# 647
# 648
Здравейте, момичета. Едно късно включване и от мен  Rolling Eyes
Днес много задачки имах и чак сега се прибирам вкъщи  Whistling

Моят ден на месце днес мина успешно - без прегрешения. Изядох ок. 300гр. месо, но просто повече не ми се хапваше  Peace
Утре: Кисело мляко  Flutter

Успех на всички момичетааа   bouquet   Hug  bouquet Hug Heart Eyes

# 649
Добро утро момичета, първия ми ден мина успешно - 1,100 кг. LaughingДнес отново на млекце.Хубав ден!

# 650
Как сме? Дооообре! Grinning
Аз вчера бях на кисело мляко, за целия ден две кофички. Днес-ориз. Добре съм. Мога да деяна на глад, само яйца да не ми дават вече. hahaha Не се меря, тези дни ми е натоварено и дори не искам да поглеждам кантар. В края на седмицата. Трудни са първите дни до някъде. После привикваш.

# 651
След плодовия +300, но вчера ми дойде!
И аз се тегля всяка сутрин, иначе се изпускам и качвам за секунди Simple Smile
Днес на варени яйца. Дано вече да видя петица на кантара Sad

# 652
Ditka74 не се притеснявай + е от цикъла, но след два дни ще е изчезнал.И аз го очаквам тия дни Sad ама няма как.
В момента си пия чайче и към обяд мисля да си похапна първото мляко за деня, а довечера да поспортувам във фитнеса  Laughing

# 653
И аз вчера на ябълки -900г. Това не е реално за един ден толкова. Прегреших с една солетка .
Днес съм на кашкавал , още сутринта прегреших с кафе с мляко.

# 654
Здравейте, мономацки   bouquet
sun sea Тук съм, тук съм и никъде не мърдам!  Mr. Green Как върви диетуването при теб?
DaqnaG Как мина картофеният ден?  Hug
Shiro Честит ти минус!   bouquet И аз се замислям за KangooJumps - много искам  Praynig Само трябва да намеря време между фитнеса, университета и всичко останало. Да споделиш дали си доволна  Hug
Прекрасната Ще свалиш килцата, сигурна съм!  Hug
Herzen Как мина денят на чайче/мляко?  Hug
ОХ'АМАН Дръж, дръж фронта - няма да се оставяш на единия глад! Не стомаха ти командва теб, а ти него!!!  Naughty Hug
с.м.н Бравоо, честит ти минус! Продължавай все така!  Hug
иванула Как е на оризчето? Издържа ли се?  Hug
Ditka74 "+" със сигурност ти е от МЦ. Мен кантарев ме е отчитал +3кг. за една вечер в този период, така че не припарвам до него, когато съм в МЦ!!  Laughing Whistling Hug
Yanina_ Честито минусче и на теб.  Hug

Ако съм изпуснала някой, моля да бъда извинена  Embarassed Всички ви  Hug Hug Hug

Моят ден на КМ върви добре. Засега съм изяла 2-3с.л. КМ и не съм гладна.
След малко потеглям към фитнеса  bowuu

Успешен, слънчев, много позитивен и минусов ден мили момичета   bouquet

# 655
Здравейте, мономацки   bouquet
sun sea Тук съм, тук съм и никъде не мърдам!  Mr. Green Как върви диетуването при теб?
DaqnaG Как мина картофеният ден?  Hug
Shiro Честит ти минус!   bouquet И аз се замислям за KangooJumps - много искам  Praynig Само трябва да намеря време между фитнеса, университета и всичко останало. Да споделиш дали си доволна  Hug
Прекрасната Ще свалиш килцата, сигурна съм!  Hug
Herzen Как мина денят на чайче/мляко?  Hug
ОХ'АМАН Дръж, дръж фронта - няма да се оставяш на единия глад! Не стомаха ти командва теб, а ти него!!!  Naughty Hug
с.м.н Бравоо, честит ти минус! Продължавай все така!  Hug
иванула Как е на оризчето? Издържа ли се?  Hug
Ditka74 "+" със сигурност ти е от МЦ. Мен кантарев ме е отчитал +3кг. за една вечер в този период, така че не припарвам до него, когато съм в МЦ!!  Laughing Whistling Hug
Yanina_ Честито минусче и на теб.  Hug

Ако съм изпуснала някой, моля да бъда извинена  Embarassed Всички ви  Hug Hug Hug

Моят ден на КМ върви добре. Засега съм изяла 2-3с.л. КМ и не съм гладна.
След малко потеглям към фитнеса  bowuu

Успешен, слънчев, много позитивен и минусов ден мили момичета   bouquet

Ох каквото и да е, издържах цял ден на 5 БЕЗВКУСНИ КАРТОФА, днес съм на 5 яйчица, нооо имам един друг въпрос ... утре съм на варено месо а аз съм ВЕГЕТАРИАНКА, та въпроса ми е дали не мога да си взема една пилешка пържола и да я метна на скарата и да карам на нея?!  newsm78 Толкова бих издържала само на нея, отколкото на това гадно варено месо ! #2gunfire  Crossing Arms

# 656
Можеш, можеш - и аз си го правя на скара  Peace
Също, ако обичаш може да смениш месото с рибка или извара  Peace

# 657
здравейте, девойчици, как върви??  вече съм 69. Днес съм на кисело мляко.

# 658
Можеш, можеш - и аз си го правя на скара  Peace
Също, ако обичаш може да смениш месото с рибка или извара  Peace

Не, не и риба не ям.. с това месо съм НЯМАМ ДУМИ  ooooh! Щом може ще изкарам утре само на пилешка пържолка .. newsm76

# 659
Даяна, може пък да пробваш тофу или друг соев продукт?

Общи условия

Активация на акаунт