Монодиета - част 9

• 88 599
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
здравейте!
Вчера мина на зеленчуци-студено и гладно.За днес още не съм решила-яйца или риба!
Хубав ден на всички!

# 661
OX'AMAH поздравления за минусчето Peace Аз и вчера и днес имам много силно главоболие- дали е от диетата не знам newsm78, но е много неприятно.До сега съм изяла една кофичка и половина с мляко и изпих 3 чая билкови.

# 662
И аз съм с отврат главоболие..от японската ме хвана и не ме е пускало..

# 663
 sun sea може би чистим токсини  Laughing

# 664
Даяна, може пък да пробваш тофу или друг соев продукт?

Дали ще има ефекта ако карам на тофу вместо на варено месо ?!  newsm78 Rolling Eyes

# 665
Добро утро, дами   bouquet
Как сте?  Heart Eyes

Моят ден на КМ вчера мина успешно. Хапнах 2коф. и малко Вереа 0,1%  Flutter
Днес: Кашкавал  Crazy Купила съм си обезмаслен на "Домлян"

DaqnaG Защо пък да няма ефект? Някои мацки са правили дори шоко-моно ден и пак са отчитали доста солидни минусчета  Whistling
sun sea Пиеш ли достатъчно вода? Аз, когато не пия вода и съм на диета, също имам главоболие  newsm78 Дано да отшуми по-скоро  Hug
с.м.н. Как си днес? Как мина деня на КМ?   bouquet

Успешен, усмихнат и много минусов ден, момичета  Hug

# 666
Здравейте момичета, тук съм и продължавам смело напред.TheOneS след два дни на кисело мляко съм -1.600 кг., което си е водичка , ама е стимулиращо.Днес и утре ще хрупам зелка.Имам само един въпрос - как си овкусявате зелето, какво мога да сложа newsm78 Относно пиенето на вода съм много зле, пия единствено 3.4 билкови чая за деня.
Хубав ден и от мен! Laughing

# 667
Добро утро Simple Smile
-200 гр след вчерашния ден на плодове. ( портокали ) Много малко Sad не съм доволна. Дано е от цикъла . За днес пилешко месо! Ако не мръдне кантара до края на седмицата  #2gunfire

# 668
снощи излизах и днес ще започвам пак с кисело мляко
от много работа тази седмица не мога да се грижа за диетата  Whistling

# 669
Здравейте! Hug
Днес имам излизане с повод и няма да съм на моно,но ще се постарая да съм обрана.Вчера-ребра.
И от утре -сериозно ново моно.
с.м.н.,страхотен минус!  bouquetКак си с главоболието?
TheOneS,уж пия,но...Обичам кашкавалени дни! Hug
Слънчева сряда! Heart Eyes

# 670
 sun sea и днес имам главоболие но е по-поносимо.Досега съм на един чай и мисля да си приготвя салатката за обяд, че нещо ми се разбунтува корема Laughing
Herzen случва се на всеки  Laughing все пак сме хора

# 671
А аз сега се сетих, че голия ориз запича. Crazy hahaha ooooh!

# 672
Ами минавам днес на сиренце аз  Twisted Evil   bouquet

# 673
Аз вчера бях на кашкавал -300 грама. Днес съм на краставици.
Успех на всички.

# 674
Днес ми е 16  - ия ден. Резултат има, но не особено голям - около 3-4кг. Забелязвам, че при мен свалянето е  на етапи.Първите дни повечко и  после препъни-камъка. При първите диети се "закучвах" на границата 70-69кг.  Сега съм се "спънала" в 66 и от няколко дни не мърдам.Бях я докарала до 65 и 900, но па к върнах.  Вярно имам леки залитания, но от сорта на две -три лъжички или малко парченце. Явно това ми е следващата критична точка. Утре почвам наново с кисело мляко. Успешно слабеене на всички.

Общи условия

Активация на акаунт