Изчезващите имена

• 59 546
  • 882
  •   1
Отговори
# 765
Какво би било галеното име на Омуртаг? Много го харесвам  Heart Eyes

# 766
  • Пловдив
Аз съм с изчезващо или по-скоро вече изчезналото според мен име Дафина. Simple Smile
  Мислиш така може би, защото си от Благоевград. В едно малко градче- Брацигово, това е изключително разпространено и сега име.

# 767
Замисли ме  newsm78 Омур, Таго знам ли  Grinning

# 768
Аз съм с изчезващо или по-скоро вече изчезналото според мен име Дафина. Simple Smile
  Мислиш така може би, защото си от Благоевград. В едно малко градче- Брацигово, това е изключително разпространено и сега име.

А кръщават ли с това име момиченца? Много ми е интересно. Аз съм кръстена на баба ми и освен нас двете и още една жена на нейната възраст, друг с това име не съм срещала. А наскоро разбрах, че съпругът ми е имал вуйна с това име. Винаги съм се изнервяла, когато се запознавам с някой. Почти никога не ми разбират името от първият път   Flutter

# 769
Имам съседка с това име, на средна възраст Simple Smile

# 770
И аз имам позната Дафина около 40-годишна. Силно се надявам това име да не изчезне.

# 771
И аз познавам Дафина или Дафинка не знам как е точно на галено Дафи.

# 772
Какво би било галеното име на Омуртаг? Много го харесвам  Heart Eyes

Сещам се за Оги, въпреки че се използва предимно за Огнян.

# 773
  • София
Аз познавах един Омуртаг. За съжаление отдавна не е жив, но го наричахме чичо Маг. Mr. Green

# 774
  • София
На нашето съседско дете Омуртаг му казват Омо.

# 775
Сетих се за Оми Grinning подобно на Омо  Peace

# 776
Първото, което ми хрумна е Мури.

# 777
Само по диагонал попрочетох темата. Според мен изчезващо име е Боряна.
Това е един от вариантите, които сме намислили за име на нашата дъщеря. Харесва ми и в същото време ми звучи много твърдо. newsm78
Мислите ли, че е от изчезващите имена? Днес имат ли имен ден Боряните? newsm78

# 778
  • София
Да, скоро не съм чувала за дете Боряна. Хубаво е името, празнува на 2 май. Бояна също ми харесва много.

# 779
  • Най-красивата страна
Моя приятелка кръсти дъщерите си Рада и Боряна /близначки/въпреки,че не живеят в България.

Общи условия

Активация на акаунт