Автоимунен тиреоидит на Хашимото (32)

• 71 841
  • 718
  •   1
Отговори
# 375
Според него ускореният пулс е на нервна основа.
И на мен все това ми обясняват, но не вярвам. В последната една година съм супер ок и спокойна, с мноого редки отклонения, и пак пулса не пада под 90.  Tired

# 376
Merelenda  Hug . Явно наистина не съм за бета - блокер все още. И аз нямам нерви ,водя сравнително спокоен начин на живот , но и моя пулс е средно около 80-90 и си го усещам .

# 377
Леми, и аз съм спокойна ама, явно корабът майка ме вика отгоре понякога, без да съм подавала апели.  Joy

# 378
Merelenda  Hug . Явно наистина не съм за бета - блокер все още. И аз нямам нерви ,водя сравнително спокоен начин на живот , но и моя пулс е средно около 80-90 и си го усещам .
А кардиолога какво казва?

# 379
А кардиолога какво казва?
Според доктор Райков и ЛЛ не съм за кардиолог. Кръвното ми било нормално (понякога вдигам 130 на 90, но според тях не е проблем и било на нервна основа) и кардиограмите са ок. Всеки път като посетя личната ми прави кардиограма. Ускореният пулс бил на нервна основа.

Оф, обърках се. То не било към мен съобщението.  Joy
Май ще си лягам, че недовиждам. Спи ми се.

# 380
Оф, обърках се. То не било към мен съобщението.  Joy
Дремни му.   Wink

# 381
И мен не са ме пращали на кардиолог . И личната и ендокриноложката казват , че било от хормоните и на нервна почва. Кръвното ми е ок , мнооого рядко съм го вдигала , но то е било ако съм била притеснена за нещо . Когато имам сърцебиене кръвното е ниско , когато е нормален пулса кръвното е нормално .

# 382
Аз бих си направила една консултация със кардиолог, той да каже дали си или не си за бетаблокер. То при всички ни сърцебиенето е от хормоните, но май повечето сме били или още са на бетаблокери. Аз за това си избрах за лична детска лекарка, за да дава талони и да не ми се прави на специалистка  Peace

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 15:14 от Lemy

# 383
Ами сега ще сменям първо ендокринолога , че последната казваше сама да си коригирам дозата на л-тироксина в зависимост от сезона  Shocked . Без да изследвам ТСХ без нищо .След това ще помоля да ме пратят на кардиолог , пила съм известно време Конкор и се родих с него , изобщо не си усещах пулса.
А по принцип за нормално ли се смята високия пулс и ниското кръвно , защото най - високо стига до 110/70 в края на деня въпреки , че съм изпила сума ти вода , кафе съм пила, шоколад си хапвам , макар , че трябва да го избягвам именно заради пулса , яла съм и т.н.

# 384
Elizabett, доколкото съм чела, май когато пулсът се ускори, кръвното налягане е ниско и обратно.
Забелязала съм, че като покача леко кръвното над нормалното и пулсът ми се забавя.
Обаче често се случва при нормално кръвно да ми е ускорен пулсът. Може би от тази изходна позиция се изказват ендокринологът и ЛЛ, че е на нервна почва, щом хормоните са ок.

Леми, тарикат си ти.  Joy

# 385

Според доктор Райков и ЛЛ не съм за кардиолог. Кръвното ми било нормално (понякога вдигам 130 на 90, но според тях не е проблем и било на нервна основа) и кардиограмите са ок. Всеки път като посетя личната ми прави кардиограма. Ускореният пулс бил на нервна основа.

Оф, обърках се. То не било към мен съобщението.  Joy
Моето кръвно винаги ми е около 130/90. Явно за моя организъм това е нормалното, поне аз така си го обяснявам.
Преди пих и аз някакви хапчета за сърцето, че бях получила някакви екстрасистули (прескачания), но скоро не съм имала такива оплаквания, за щастие.
Аз започнах да пълнея лека полека, ей така незабелязано, но по дрехите си се усещам, че наддавам. Не мога да пазя диети, защото направо се омаломощавам, когато съм гладна. Трябва нещо друго да мисля за отслабване, спорт някакъв, ама както ме мързи......

# 386
Merelenda , и аз съм забелязала , че ако пулса ми е забавен примерно около 60 , но бие някак си "трудно" , не знам как да го обясня точно , тогава кръвното ми е повишено .

# 387
Seti Beti , скачай при нас в темата за ВМ-НВХ ако искаш.  Hug

Elizabett, и при мен е така.  Peace

# 388
Seti Beti , скачай при нас в темата за ВМ-НВХ ако искаш.  Hug

Elizabett, и при мен е така.  Peace
Ъъъъъ, коя тема казваш?  Crazy (нищо не ми говори съкращението)

# 389
Леми, тарикат си ти.  Joy
Де да бях  Wink Просто съм си патила от една такава, та като измислиха Джипитата, вече си знаех какво да правя  Mr. Green

спорт някакъв, ама както ме мързи......
Какъв ти спорт, като се кача на пътеката и пулса ми заминава в небитието след  няколко минути  Tired

Общи условия

Активация на акаунт