Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 247

• 43 634
  • 742
  •   1
Отговори
# 660

Вече си мисля,че някои от нас имат пророчески качества.Ето този колаж.Сега нашият диамант,ще търси диаманти.

# 661

"Такава страстна любов към Енгин Акюрек! Хората ще пътуват до Турция, за да гледат втория му филм "Малък септемврийски проблем" в деня на пускането му по екраните."
Скрит текст:
Such a passionate love for Engin Akyürek! People are traveling to Turkey to see his 2n movie 'bi küçük Eylül meselesi' on its release date.

newsm44
Няма начин да пропуснем това.
Разбира се, че ще пътуваме!

# 662
  • Пловдив

Туит на Сема Ергенекон и Ейлем Джанполат - сценаристките:
"Снимките на "Мръсни пари и любов" продължават. Ще трябва да потърпите малко за рекламата."

# 663

Трябва да си зададат въпроса какво кара хората да постъпват така. Simple Smile Засега само отбелязват факта... дано скоро проумеят какво съкровище имат в лицето на Енгин...

# 664

Туит на Сема Ергенекон и Ейлем Джанполат - сценаристките:
"Снимките на "Мръсни пари и любов" продължават. Ще трябва да потърпите малко за рекламата."

Да потърпим малко ... за рекламата Ние година и половина  чакахме ново дизи, че сега ще се уплашим от 1 седмица и половина ... Шегаджийки.

# 665

Заради ролята са положили максимални усилия да го загрозят. Но са постигнали някакъв ефект само в прическата му, която е наистина отмъщението на  фризьора, но пък излъчването и лицето му си е все същото.  Тъй, че както и да изглежда, все ще си го харесаме. Съмнения няма.

# 666

Заради ролята са положили максимални усилия да го загрозят. Но са постигнали някакъв ефект само в прическата му, която е наистина отмъщението на  фризьора, но пък излъчването и лицето му си е все същото.  Тъй, че както и да изглежда, все ще си го харесаме. Съмнения няма.

Joy newsm10

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 21:09 от marytza

# 667
Заради ролята са положили максимални усилия да го загрозят. Но са постигнали някакъв ефект само в прическата му, която е наистина отмъщението на  фризьора, но пък излъчването и лицето му си е все същото.  Тъй, че както и да изглежда, все ще си го харесаме. Съмнения няма.

Комет

Ами нали сам се подстригва ...

# 668

Каква саможертва в името на изкуството направи Енгин -     прежали  прекрасната си коса,
само , защото сценария го изисква. Не всеки би го направил. Обаче, като Йомер с по къса коса
ми харесва много.

# 669

Хаяско,  newsm51
Страхотен е!

# 670
# 671

Каква саможертва в името на изкуството направи Енгин -     прежали  прекрасната си коса,
само , защото сценария го изисква. Не всеки би го направил. Обаче, като Йомер с по къса коса
ми харесва много.

Скрит текст:

Само той си знае колко от себе си прежалва за всяка от ролите... и какво му коства след това да се възстанови.  Но всичко, което прави за героите си, само кара възхищението ми към него да расте с всяка нова роля.  Heart Eyes

Рускините се кефят на мърдането на мустака в гифчето. Simple Smile)) Казват - и Боярский (помните ли - пора, пора, порадуемся на своем веку... Whistling) не може да го постигне това. Simple Smile)

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 21:25 от marytza

# 672

Момичета,  видя ми се много смешно.

[/b]

# 673
  • Пловдив

Фарах Зейнеп Абдулах на корицата на списание GQ Türkiye, вероятно има и интервю.... Тия наши сладури...

# 674

Фарах Зейнеп Абдулах на корицата на списание GQ Türkiye, вероятно има и интервю.... Тия наши сладури...

Браво и на двамата !

Марица

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт