Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 141
  • 940
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Искам да попитам, така ли е предвидено да остане старата версия или е бъг?

Пак да попитам. Става дума за това, че бутоните Отговори, Известия, Поща и ника реално се застъпват или с лентата Бременнос и раждане...., или, ако слезеш надолу в някоя тема - с мненията на потребителите. Изместени са от синьото поленце до търсенето, и са изнесени надолу. В момента бутоните са функционални, но тези под тях - Здраве и красота, Свободно време, Хороскопи и Още - няма как да ги натисна, дори да искам.

Повече от ясно е, че не е предвидено да е така. При мен и не е де, при теб явно има проблем.

Аз не знам смениха ли синьото за фон или аз си разбазиках  цветовете на монитора(пипах ги, той милия нов и още си го настройвам така че  да ми е приятно на очите), но сега ми е по-добре.

На пролетна фея вярно много зле подписа, снимката с детелината е огромна, вижда се наполовина, друго от  подписа й не виждам, само горния  край на лентичката за кърмене.

На мен като цяло ми е малко тясно полето за постовете, не знам дали проблема са ми инчовете, но като ми дребнее на общата площ(да знам мога да го увеличавам, но за мен това е допълнително неудобство, а и не искам по-едър шрифт и т.н., а всичко се увеличава пропорционално).

Все още не ми е достатъчно логично името на потребителя да не е над аватара, както и това цъкане за повече подробности на него.

# 346

-   Възможност авторът на тема да добави водещо изображение на темата, което се показва над текста. Опцията е по избор, спрямо преценката на автора на темата.

Къде е тази опция ?  Wink

# 347
Малко по-добре от предния път, ама малко  Tired По-добре е само, че поне се чете. Но "поне се чете" не би ми свършило работа, за да се задържа тук повече от 10-15 минути.

Болдвам само критиките по същество, другото са размисли и страсти.

- вкъщи (обаче не съм сигурна за резолюцията) ми е яко в ляво, нищо не е центрирано, тук на резолюция 1600х900 ми е сравнително центрирано, но сравнително.

- белите полета отвсякъде, които за почти всички ще си останат бели, защото отдавна ни принудихте да си инсталираме AdBlock (аз до последно държах фронта, от "колегиална" гледна точка, защото знам какво носят рекламите, ама уви и мен ме отказахте), създават усещането за нещо недовършено, липсващо. С една дума - грозно, с две - грозно и неизпипано, с три - грозно, неизпипано, аматьорско... и схванахте ми мисълта.

- извинете господа диви лопери, но след преглед на портфолиото забелязах уклон да си щипвате дизайни и да ги "преработвате". От една страна хубава е, че се учите от световните тенденции, но истински добрите само се учат, не се вдъхновяват... буквано  Wink Това обяснява и тук коментирания дизайн - опит да се съчетаят няколко визии и.... компот с джанки. Начална страница, начална страница в подфорум и вътрешен изглед на темите са АБСОЛЮТНО некоренспондиращи една с друга и това е видно за всички. Лошо. Кофти. Тъпо. Но кой колко си може, още веднъж искрено се надявам това да е дарение, а не нещо платено. Защото изглежда, че съм влязла в поне 3 сайта, които нямат нищо общо помежду си  Rolling Eyes

Центрирайте го това поле, кода ли не знаете как да си напишете? Сериозно, ако е това дайте димни сигнали ще помагаме - все ще намерим някой, който знае как. Намалете белите полета... отвсякъде ги намалете, то реклама, реклама, но както ви казах не я виждаме, та грозотията лъсва като след стопил се сняг. Съчетанието на цветове не искам да коментирам, най-малкото това е много субективно усещане. Пробвайте нещата на повече от 3 резолюции, може и да не ми повярвате, ама почти всички го правят. Щото "Ако работи на 3, работи на всичко" е изключително невярно съждение, ама то сигурно се убедихте.

Не ми се иска да съм критична (затова не искам и да преповтарям всичко казано до тук, иначе мога да пиша още малко, но няма смисъл), но се чувствам точно като върна някой да напише нов доклад, защото сегашния не става за нищо и 1 месец по-късно (все едно е писан доклад за микроорганизмите на Марс с проведено паралелно изследване на място) са сложени 2 запетайки повече, интервали тук там и някой думи са заменени с по-сложно звучащи им снинонимни. Ми пак не става доклада, та и тука така - оправили сте най-малките неща, а глобалните - кво ти пука...  ooooh!

# 348
  • София
Брезичка - Като натиснеш - Нова тема в някой  подфорум и излиза, огромна е, трудно ще я пропуснеш.

# 349
А аз искам да попитам нещо - малко извън темата за новия изглед, но все пак свълрзано с новите промени. Тъй като се гонят нови възможности и нови функционалности, дали ще е възможно и да се помисли върху качването на изображения от собствените ни компютри, а не само от интернет пространството  newsm78  Надявам се, че не само мен ме касае това  Blush

# 350
  • виртуално
Докато има стара версия ще съм тук, след това ще съм принудена да се преместя.
И то не от новата визия (сигурно бих могла да свикна), но е факт че след половин час четене с новия изглед започва адско главоболие и очите ми сълзят.
От години работя поне по 8ч на компютър, такова чудо не ми се беше случвало.
Харесвам този форум, но повече ценя здравето си.

# 351
  • София
А аз искам да попитам нещо - малко извън темата за новия изглед, но все пак свълрзано с новите промени. Тъй като се гонят нови възможности и нови функционалности, дали ще е възможно и да се помисли върху качването на изображения от собствените ни компютри, а не само от интернет пространството  newsm78  Надявам се, че не само мен ме касае това  Blush

би било хубаво, да Simple Smile

# 352
  • София/Горна Оряховица
Това не би ли натоварило прекалено много сървърите?

Ако се предвиди подобна опция, то това означава да се предвиди и огромно дисково пространство.

# 353
Брезичка - Като натиснеш - Нова тема в някой  подфорум и излиза, огромна е, трудно ще я пропуснеш.

Да , открих го  , но при пускане на нова тема .
Как да сложа "корица" на тема , която вече съм пуснала ?  ( забелязах ,че тема  в която пиша се сдоби с "корица" доста след като бе пусната )  Wink

# 354
  • София
Вероятно можеш само ако все още имаш възможност да редактираш...

# 355
Аз не виждам откъде мога да редактирам публикациите си.Нямам такъв активен бутон.

Ще се радвам да ме насочите Peace

# 356
Не е активна опцията "редактирай" .

# 357
Не е активна опцията "редактирай" .

Редактирането е възможно до 24 часа след пускане на поста. 

Брезичка - Като натиснеш - Нова тема в някой  подфорум и излиза, огромна е, трудно ще я пропуснеш.

Да , открих го  , но при пускане на нова тема .
Как да сложа "корица" на тема , която вече съм пуснала ?  ( забелязах ,че тема  в която пиша се сдоби с "корица" доста след като бе пусната )  Wink

вероятно е качена от администратор, не от модератор или от автора на темата

# 358
Това не би ли натоварило прекалено много сървърите?

Ако се предвиди подобна опция, то това означава да се предвиди и огромно дисково пространство.

Може и така да е. Някой от разработчиците се надявам да се изкаже. Но нали все пак цялата основа им е "нова", добре би било да включат и някои изцяло нови функции извън "сподели във Фейсбук" и "нов външен вид".
Както и да е - надявам се някой да отговори. Повече няма да коментирам това предложение, за да не измествам темата

# 359
  • Варненска клюкарка
Вчера пуснах скрийншот и информация от домашния компютър - без никакви забележки, само за онагледяване.

Днес пускам от служебния:

Екран: 1280 х 1024; 17"
Браузер: Mozilla Firefox 26.0
БЕЗ включен AdBlock и други филтриращи програми
Оперативна система: Уиндоус7, легален

Реалния размер на разстоянето в синьо е 3 см, а на това в червено - 10,5 см !!!

Абсолютно същото е и при мен на домашния компютър при същите параметри на екрана.

Лаптопите ни са  с параметри  на екрана от1360/768  Уиндоус 7 и Уиндоус 8 Мозила, всичко продължава да ми е изнесено крайно в дясно и си е точно като вестникарска колона, а там където е аватара е едно много широко бяло поле, към 2/3 от екрана Shocked
И двата варианта ме натоварват и не ги издържам повече от 5 мин.

пп Аз никога не съм активирала Ад блок! Наясно съм, че поддръжката струва пари, а и всеки бизнес трябва да печели за да продължи съществуването си. В случая обаче това място го правят потребителите и е редно повече да се съобразявате с тях. Ако ни е приятно тук ще си пишем и четем и реклами да има ако ще и една върху друга да са....Но първо пребиваването ни тук не трябва да ни изморява като ни кара да разцъкваме до откат за да намерим нещата с които бяхме свикнали.

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 12:26 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт