Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 481
  • 940
  •   1
Отговори
# 570
Бояна, форумът имаше нужда от твоят пост.   bouquet

# 571
  • в сърцето на един мъж...
Преминаваш към старата докато я има, не е нужно да се преувеличава толкова.

Преминаваш ако я видиш, както се оказа при потребителката по-нагоре Peace

# 572
Хаххах знам, че вие ще ме разберете. Докато си разглеждам темата с вицовете и прехвърлям между отворени фейсбук, блиц, бг-мама и днес бг изведнъж се връщам пак на бг- мама и виждам следното нещо:

Скрит текст:

Първоначалната ми реакция беше "К'во е т'ва бе!?"  Shocked После реших да пробвам да го прочета и накрая се усетих, че това е от новата визия изкарана тема като предложение да прочета  Crazy

# 573
И защо не ти харесва - в духа на темата е, тествах как се качват снимки в теми  Laughing

# 574
А не, бе, оно си 'убаво! Дано ми го пуснат пак, ма гледай до тогава да си сменила снимката, та да разнообразя малко  Grinning

# 575
А не, бе, оно си 'убаво! Дано ми го пуснат пак, ма гледай до тогава да си сменила снимката, та да разнообразя малко  Grinning

По принцип авторът на темата слага избраната от него снимка и тя не се сменя докато не се пусне нова тема. А аз тествах с някаква неутрална тема, защото трябва да мога да отговоря на въпроса "как става това нещо". А ако е подразнила някого, извинявам се, не е било това намерението ми.  Wink

# 576
Хахах не глупости, спокойно Simple Smile Аз само ми стана смешно, че на фона на всичко с което правя някакви бегли опити да свикна, изведнъж ми се появи и тема със снимка и то такава, която дори не мога да прочета  Mr. Green

# 577
Бубанка, а разбра ли аз като обикновен потребител как да проверя каква снимка е сложена на тема отдавна пусната от мен?  Simple Smile

# 578
Естел, не те разбрах. Опитно "украсих" четири или пет теми, предимно в КМ - на всеки пост долу пише "редактирано от бубанка еди-кога-си". Снимките са сваляни от произволни сайтове в интернет както би ги свалил всеки потребител, "украсяващ" първи пост.

# 579
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз реших да украся, ама украсата не се вижда Crossing Arms.
Освен да те помоля, Бубанка да украсиш вместо мен- ето тук с ето това   bouquet

# 580
Джой, можеш да качваш снимката от личния си компютър, няма нужда да е от интернет. Освен това има ограничение за размера - по-малък не приема, по-голям реже. Ще я направя по-примлива като размер и ще я кача.  Hug

Или ако искаш, точният размер е 680х260 и опитай да я качиш сама  Wink

# 581
Аз уж от компа качих, при предварителен преглед беше орязана, но изглеждаше даже още по-добре. Обаче не се появи като пуснах темата, идея нямам защо.
Сега пък не знам как да се върна назад към редактиране на цялата тема в новия изглед, ще съм ти благодарна да я сложиш ти, няма да се оправя сама Sad

# 582
Готово, оставих "най-ценното" от момъка  Mr. Green.

# 583
Бубанка, това е темата за която питам http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=750021.0
Пуснала съм я аз, отдавна. Като отворя първия пост се вижда заглавието, картинка няма.
Ще сложиш ли някоя от тези в първи пост?

# 584
Вече е там, много ти благодаря, Бубанка   bouquet
п.п. извинявам се за няколкото поста спам!

Общи условия

Активация на акаунт