Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 425
  • 940
  •   1
Отговори
# 555
е без ваша помощ наистина нямаше да го видя! Много благодаря! Hug
Защото е миниатюрно! За сметка на това в старата версия препратката "използвай новата" е огромна. Попитах, но не получих отговор защо е така и за идиоти ли ни мислят. И на други въпроси не получих отговор, очаквано.

ако обърнеш внимание в полето за личните съобщения "BG-Mamma :: Лични съобщения >> Получени" е със същия шрифт и дебелина, който дразни с липсата на синхрон с каквото и да е
Мамма обеща да погледнат шрифтовете и да го оправят при "използвай новата визия" /но не го е писала тук/

# 556
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами дано да го оправят, защото прави много неприятно впечатление Peace.

# 557
Aз от 5 дена ползвам старата визия и вече веднъж като съм влязла не ме кара при всяко логване да избирам, ами си ми излиза старата. Не виждам защо е тоя рев и това преувеличение.

# 558
Aз от 5 дена ползвам старата визия и вече веднъж като съм влязла не ме кара при всяко логване да избирам, ами си ми излиза старата. Не виждам защо е тоя рев и това преувеличение.

Защото ще е временно. защо? Нали ще се премине после единствено и само в новата визия.

# 559
Хубаво де, но драмата на потребителката е за разликата в шрифтовете, конкретно.  Преминаваш към старата докато я има, не е нужно да се преувеличава толкова. Не те карат на всеки лог да цъкаш на нова или стара. Това е. Драмата не е толкова голяма.

# 560

В момента само от Вход на заглавната ли страница може да се влиза? Преди можеше да цъкна на произволно избран профил, да се появи поле за Вход с възможност да си избера минутите за стоене във форума. Сега от Вход на заглавната страница ме изхвърля след час, час и половина във форума.
Не искам да запаметявам име и парола.  Crossing Arms

Когато ти се появят двете празни полета за потребител и парола, не пиши нищо. Кликни върху ВЛЕЗ, ще ти се отвори И поле, в което да попълниш минутите.

Излез, ако искаш и последвай този линк, ще видиш същото, което ти описах. http://www.bg-mamma.com/index.php?action=login2
Не опитвай, докато си регистрирана.

# 561
Благодаря ти, Гали! Получи се.

# 562
  • Пловдив
Навсялъде има новини за нашето "разцепление". Като започнем от блиц, през капитал, 24 часа и офнюз. Включително сутринта по нова Ани Цолова и Виктор са обсъждали. И други сигурно има, ама на тези налетях аз днес. Форума внезапно стана много известен.

# 563
Хубаво де, но драмата на потребителката е за разликата в шрифтовете, конкретно.  Преминаваш към старата докато я има, не е нужно да се преувеличава толкова. Не те карат на всеки лог да цъкаш на нова или стара. Това е. Драмата не е толкова голяма.

Драмата е даже много голяма. Че не им пука изобщо за потребителите им и не мислят да се отказват от грешната крачка, която направиха с тази нова концепция въобще (не само визията).

# 564
Нино, не е нужно да те вълнува моята драма, нито пък аз смятам за нужно да ти обяснявам каква е, щом не си се сетила сама Peace.

# 565
Напротив. Сещам се и ти отговарям. За да не се тормозиш. Влезеш ли веднъж със старата, не е нужно да сменяш. Конкретно по болежката. Какво друго?
Не си написала в последните постове друго.

# 566
Дразни ме това, че в старата версия "Ползвайте новата" е огромно и приканващо. В новата "Ползвайте старата" е супер незабележимо, да не би някой да го види случайно и да цъкне в стремеж към блажено избавление. Манипулативно е спрямо хората, които не четат в тази тема или в друга, в която се споменават опциите на новата визия, и, събрано с всичко останало от последния месец, дразни.
Като е за  моя комфорт, да направят и двете малки и невидими.

# 567
  • в колонките

Драмата е даже много голяма. Че не им пука изобщо за потребителите им и не мислят да се отказват от грешната крачка, която направиха с тази нова концепция въобще (не само визията).

Съгласна съм с теб,  newsm10

# 568
  • София
Добър ви ден! Преди време обявих, че няма да пиша повече тук по ред причини, но сега се отмятам и ще напиша защо в тази тема, защото касае новите промени.

Първо, новият дизайн откровено не ми харесва, но и не ми е някаква непосилна драма да чета, свиква се. Така или иначе това няма никакво значение, всичко по отношение на дизайна и функционалностите е поправимо и щом е декларирана волята да се поправи съм сигурна, че това ще стане. Имаше нужда от промяна, защото старата визия прави сайта да изглежда като изваден от 90-те, което не е хубаво за един сайт няма да обяснявам защо.

Второ, като човек, който е прекарал тук години, години, в които съм изписала хиляди постове, изчела съм още повече хиляди, не мога просто да си стоя и да си мълча. Този форум винаги е бил сила, сила, с която смея да твърдя и да се сложа в това число, сме променяли човешки съдби към по-добро. Част от тези съдби са и нашите собствени, защото няма да забравя къде намерих решение за много мои проблеми- от кърменето и захранването, през отглеждането на недоносено и избирането на детска градина и училище. Тук намерих ужасно много истински приятели, от тук набра популярност и моя блог, който и сега е некомерсиален, но се чете от много хора.

Трето, не искам да критикувам създаването на нови форуми и свободното придвижване на хора в нет пространството, още повече имам и приятели сред преселниците от тук. Също така като човек произвеждал съдържание обект на авторско право с години имам известна представа, защо едно копиране в случая може да бъде осъдено само морално, но не и чисто юридически. Но ми е крайно неприятно вече два дни да чета една, според мен, напълно нарочна кампания в медиите, с тотална дезинформация по случая, която приемам като агресивна пропаганда против бг мама. Ще дам пример с тази статия http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3100484 и този пасаж от нея "Освен това според тях (потребителите) някои от форумите са станали прекалено рекламни - едни и същи лекари пишели и се говорело само за конкретни продукти. Ако някои майки искали да посочат друг продукт, техните публикации се триели." Не знам кой и защо организира това, дори нямам преки доказателства да твърдя, че някой е платил на друг за черен ПР, но ми е неприятно да го гледам и ми е невъзможно да си замълча.

Аз си имам своите забележки към Мамма и Татти през годините, както и те вероятно имат такива към мен, но без да ги познавам лично имам нужда съвсем официално да кажа, че имат пълната ми подкрепа. В крайна сметка всеки има право да греши, ако приемам, че новата визия и начина, по който се налага е грешка. И изобщо не ме интересува кой бил реалния собственик, на колко години бил и какви проценти бил държал. От 96-та година работя в медии и смело мога да кажа нещо, което съм казвала много пъти преди това- бг мама е най-свободната медия, в която съм публикувала. Най-малкото, заради това, ако не за всичко изброено по-горе, имах потребността да пиша тук отново.

Сърдечни поздрави на всички тук и там, и нека дребнотемието и лошата страна на суетата да не вземат връх, за да продължим заедно да правим добри неща.

# 569
Бoяна, подкрепям напълно!

Общи условия

Активация на акаунт