Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 413
  • 940
  •   1
Отговори
# 540
  • в сърцето на един мъж...
Продължава да е труден достъпа от чужбина, освен това сайта продължава да не праща известия, както писах нееднократно. Проблемите с тая функция са някъде от преди декември. Изключително досадно е това Tired
Със старата версия съм. На голям монитор, с ХР съм. Еми сори, ама всичко ми е изсипано в ляво и имам един огромен празен син екран. Ако това му е удобното, мерси съм Confused Казахме няколко пъти какъв е проблема, аз поне не виждам да има разлика, поне при мен. Нямам нищо против промените, но това е ужасяващо зле Sad

добре, много ми е интересно - не се заяждам, но като ровите в други сайтове, не си ли правите настройки според сайта? така че да ви е по-удобно за четене? принципен е въпроса. Защото всички са против натискането на два бутона контрол и +, както и еднократно натискане на онзи бутон, който скрива щуротиите, които насложиха.

Не променям нищо, нито увеличавам, нито намалявам. Не съм програмист и не трябва да върша тяхната работа. Ако на ден променях сайтовете, в които влизам, то изобщо нямаше да ползвам интернет. До сега не ми се е налагало никъде да променям визия на сайт. А тези, които ме дразнят и натоварвам, просто затварям.

# 541
  • в морето до колене
Дзвер, това с известията се появява, ако някой си редактира мнението в дадената тема или е модерирано. Един вид - известява, че има нова активност в темата. Нещо е променено, което не означава непременно, че е нов отговор. Не знам дали може и дали трябва да се направи да не е така. Все пак, ако някой е добавил/изтрил нещо съществено в мнението си, добре е да са известени пишещите в темата  Thinking

Само че темата не се появява, само ти седи номерчето, че има приерно една нова тема. И като влезеш и е празно, ако си писал в десет теми, трябва да ги издирваш поименно, за да видиш къде е редактирано, това е пречещото.

А преди се появяваше в розово надпис "Ново" и поне имаше индикация къде точно е променено.
Това го забелязах и аз преди около 2 седмици, но Мамма каза, че се работи по въпроса. Или поне аз така разбрах  Thinking .

Иначе наистина е досадно да разцъквам темите, че да видя къде нещо е променено.

Аз установих, че розов надпис "ново" именно при такава промяна на старо мнение в следена тема все още се появяв в списъка от следени теми в профила. Аз оттам откривам "проблемната" тема.
И фактът, че го има, ме кара да мисля, че изчезването на тази функция на други места е временен бъг.
А Мамма наистина каза, че го приемат като проблем и по това се работи.  Peace

Между другото - само при мен ли емотиконите излизат "отрязани"?  newsm78

# 542
  • София
Да кажа само, че големия Х в дясно, не винаги ме връща на мястото, от което съм влезнала в темата - например аз обикновено влизам в темите от наблюдавани, но по някога Х-ът ме връща не в наблюдавани, а в подфорума, в който е темата  Peace

# 543
  • Ямбол
Да кажа само, че големия Х в дясно, не винаги ме връща на мястото, от което съм влезнала в темата - например аз обикновено влизам в темите от наблюдавани, но по някога Х-ът ме връща не в наблюдавани, а в подфорума, в който е темата  Peace
То си е така по принцип.

# 544
То си е така по принцип.

Не е така по принцип, щото мен ме връща в нови отговори, от където съм влязла.

# 545

Между другото - само при мен ли емотиконите излизат "отрязани"?  newsm78

Ако си пипала плюса и минуса да увеличаваш форума, ще излизат орязани Peace

# 546
  • в морето до колене
Аз щото все съм нАпреко - пипах го за намаляване, не за увеличаване  Mr. Green (само на шрифта от бутона ОЩЕ).
Благодаря, че ме светна - нямаше да се сетя, че това е причината.

# 547
Ами до колкото знам са си графично зададени за определен шрифт и като се променя големината, те се деформират. Но съм го наблюдавала като съм си пипала настройките по този начин, орязва ги.

# 548
колкото и тъпо да звучи аз ползвам новата визия, защото не знам как мога да се върна към старата.

# 549
  • Ямбол
То си е така по принцип.

Не е така по принцип, щото мен ме връща в нови отговори, от където съм влязла.
Тогава имаме проблем. И аз влизам от Нови отговори, а X-ът ме връща в Правила.

# 550
  • София
колкото и тъпо да звучи аз ползвам новата визия, защото не знам как мога да се върна към старата.

В горния десен ъгъл над темата има линк Използвай старата версия.

# 551
е без ваша помощ наистина нямаше да го видя! Много благодаря! Hug

# 552
  • в морето до колене
Ами до колкото знам са си графично зададени за определен шрифт и като се променя големината, те се деформират. Но съм го наблюдавала като съм си пипала настройките по този начин, орязва ги.

Всъщност си спомних, че преди два дни си поиграх и с клавишните комбинации ctrl +/- (от любопитство, не че ми трябваха реално)
Сега го оправих.
Още веднъж благодаря за подсказването на причината.   bouquet

# 553
  • вятър в маслините, вятър над хребета
е без ваша помощ наистина нямаше да го видя! Много благодаря! Hug
Защото е миниатюрно! За сметка на това в старата версия препратката "използвай новата" е огромна. Попитах, но не получих отговор защо е така и за идиоти ли ни мислят. И на други въпроси не получих отговор, очаквано.

# 554
Бях решила да дам шанс на новата визия, поне да опитам, въпреки, че не ми харесва.После прочетох, че има статистика.Как "статистиката" преценява, че аз не харесвам новата визия, а само я изпробвам?Как се преценява, че един потребител стои в новата версия, защото не е видял бутон"използвай старата визия" или не знае за съществуването му?Използвайки новата визия,  тези, които не я харесват, автоматично ли влизат в графа "харесващи"?

Общи условия

Активация на акаунт