Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 396
  • 940
  •   1
Отговори
# 525
  • София/Горна Оряховица
Трябва да се отчете и фактора, че доста хора ползват новата версия, просто за да свикват отсега.
Един вид - така и така ще се опира до нея, що да не я ползваме отсега.

# 526
Трябва да се отчете и фактора, че доста хора ползват новата версия, просто за да свикват отсега.
Един вид - така и така ще се опира до нея, що да не я ползваме отсега.

То и аз с тая цел правя добронамерени опити, ама нещо не ми се получава.......и пак си карам на старата версия.

# 527
  • София
Мамма вече го написа - опцията за използване на старата визия няма да се премахне, докато новата не добие вид, който да удовлетворява мнозинството потребители  Peace

# 528
  • София
Известията пак показват 1 или 2 нови, влизам - няма нови отговори, маркирам всички теми, натискам Маркирай като прочетено, но не и не - стои си едно ново и това си е  Peace

# 529
Как да видя каква е картинката на тема която съм пускала отдавна?

# 530
  • София
Дзвер, това с известията се появява, ако някой си редактира мнението в дадената тема или е модерирано. Един вид - известява, че има нова активност в темата. Нещо е променено, което не означава непременно, че е нов отговор. Не знам дали може и дали трябва да се направи да не е така. Все пак, ако някой е добавил/изтрил нещо съществено в мнението си, добре е да са известени пишещите в темата  Thinking

Естел, не ти разбрах въпроса. За корицата на темата ли става въпрос?

# 531
  • Galaxy 13197853088
Може би за мен не е проблем, защото пребивавам най-често в темите. Четимостта
в по-тесния вариант за мен лично си е по-добре. На голям wide монитор ми е далеч
по-натоварващо очите да чета разлят текст (и естествено такива чаршафи просто
ги прескачах) . Реклами не гледам, нито посещавам често началната страница.

Но пък навиците на хората трудно се променят, дори и към по добро.
За пример ще дам лентата на уиндоуса ,  която обичайно е долу  на екрана . Въпреки, че
е по-енергономично да е в горната част  на екрана  (както е при епълските системи) 99%
от потребителите не биха го преместили, защото  са свикнали  да  е  долу ... и абсолютно
никакви доводи не биха помогнали за убеждаване. Естествено гусин Николов тези работи
не ги знае и осра положението.

# 532
Дзвер, това с известията се появява, ако някой си редактира мнението в дадената тема или е модерирано. Един вид - известява, че има нова активност в темата. Нещо е променено, което не означава непременно, че е нов отговор. Не знам дали може и дали трябва да се направи да не е така. Все пак, ако някой е добавил/изтрил нещо съществено в мнението си, добре е да са известени пишещите в темата  Thinking

Само че темата не се появява, само ти седи номерчето, че има приерно една нова тема. И като влезеш и е празно, ако си писал в десет теми, трябва да ги издирваш поименно, за да видиш къде е редактирано, това е пречещото.

# 533
  • София/Горна Оряховица

Само че темата не се появява, само ти седи номерчето, че има приерно една нова тема. И като влезеш и е празно, ако си писал в десет теми, трябва да ги издирваш поименно, за да видиш къде е редактирано, това е пречещото.

А преди се появяваше в розово надпис "Ново" и поне имаше индикация къде точно е променено.
Това го забелязах и аз преди около 2 седмици, но Мамма каза, че се работи по въпроса. Или поне аз така разбрах  Thinking .

Иначе наистина е досадно да разцъквам темите, че да видя къде нещо е променено.

# 534
  • София

Това го знам, проблемът е, че маркирам всички следени теми, давам им да ги "Маркира като прочетени", обаче в Известия продължава да свети 1... сега ще пробвам да влезна във всички една по една и ще пиша, дали е изчезнало  Peace

Така изчезва - само с влизане в темата, но не и като маркирам всички като прочетени  Peace

# 535
Имам предложение по повод номерацията на страниците, отгоре и отдолу под темата.
Малко ми е наопаки - в момента е подчертан номера на страницата, на която се намираме, а всички останали не са. На практика обаче подчертаването обикновено означава линк, и по инерция винаги натискам отново страницата, на която всъщност съм  Crazy Не е ли по-логично да са подчертани всички останали номера на страници, а точно тази, на която сме, да не е?
Дано ме разбрахте.

# 536
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Имам предложение по повод номерацията на страниците, отгоре и отдолу под темата.
Малко ми е наопаки - в момента е подчертан номера на страницата, на която се намираме, а всички останали не са. На практика обаче подчертаването обикновено означава линк, и по инерция винаги натискам отново страницата, на която всъщност съм  Crazy Не е ли по-логично да са подчертани всички останали номера на страници, а точно тази, на която сме, да не е?
Дано ме разбрахте.

Аз те разбрах и направо съм ужасена, ако вземат да те послушат. Shocked Няма такова чудо дето да не ти "свети" страницата, на която се намираш, а да ти "светят" всички останали. И в старата версия означена е страницата, на която се намираш в момента и това е логично.

Присъединявам се към потребителите съобщили за проблема с промяната на мнения в известията и отговорите. Онзи ден си загубих половин час да търся в коя тема е имало промяна на мнение и кое е било то.

# 537
  • София
Не да не свети, а да не е подчертана. Тя може да си свети и без да е подчертана. Логично е, наистина. Не бях обърнала внимание.

# 538
Не да не свети, а да не е подчертана. Тя може да си свети и без да е подчертана. Логично е, наистина. Не бях обърнала внимание.

Peace Точно това имам предвид.

# 539
Естел, не ти разбрах въпроса. За корицата на темата ли става въпрос?
Da.

Малко ми е наопаки - в момента е подчертан номера на страницата, на която се намираме, а всички останали не са. На практика обаче подчертаването обикновено означава линк, и по инерция винаги натискам отново страницата, на която всъщност съм  Crazy Не е ли по-логично да са подчертани всички останали номера на страници, а точно тази, на която сме, да не е?
Дано ме разбрахте.
+1
Не може ли страницата която чета в момента да не е активна и подчертана /нали съм на нея?; защо да се връщам пак на нея?/  Rolling Eyes

В момента само от Вход на заглавната ли страница може да се влиза? Преди можеше да цъкна на произволно избран профил, да се появи поле за Вход с възможност да си избера минутите за стоене във форума. Сега от Вход на заглавната страница ме изхвърля след час, час и половина във форума.
Не искам да запаметявам име и парола.  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 13:19 от Естел Бързоход

Общи условия

Активация на акаунт