Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 101
  • 940
  •   1
Отговори
# 900
Знаетъе ли какво, наистина е както каза Касита "Майната му". Визията може и да се промени за добро, но горчилката от тези два месеца няма да изчезне Confused.

Горчилката я правят потребителите.

Защо няма подписи ?  Rolling Eyes

Трябва да си отбележиш в твоя профил, че искаш да ги виждаш.

# 901
Защо няма подписи ?  Rolling Eyes

Има. Твоят е с някакви риби и нещо за мечтите.
М ?

Сигурно нещо настройки  Rolling Eyes

"По подразбиране са скрити. Влез в профила си и там вдясно "Настройки, изглед и подредба" и махни отметката от "Не показвай подписите на другите потребители"."

# 902
Знаетъе ли какво, наистина е както каза Касита "Майната му". Визията може и да се промени за добро, но горчилката от тези два месеца няма да изчезне Confused.

Горчилката я правят потребителите.
Ами те правят и форума.

# 903
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
.Ели., извинявай, но нямаше да ми се налага да повишавам тон, ако наистина се чете, това което съм написала. Не избирателно, а всичкото! Иначе едва ли щяха да се пропуснат репликите, че слагам скрийншота само за да онагледя какво има предвид Бо_, която не може да сложи такъв. Както и написаното, че вече съм пробвала предложенията много преди някои да почнете да пишете тук. Както и това, че новата визия има проблеми при определени конфигурации екран+браузър+операционна система, при които конфигурации няма значение какви настройки се правят, резултатът си е все същия. Peace
Не оспорвам добронамереността ти, но не ми е нужна. Може пък на някой друг да му свърши работа. Все ще има готови да си чоплят настройките според сайтовете, в които влизат.   33uu  

# 904
От няколко дни за да отворя някоя страница в дадена тема във форума ми е нужно около минута, ooooh! скоростта е изнервящо бавна и страниците блокирват(въпреки това, аз си използвам старата версия и, ще се възползвам от нея докато имам това право на избор), каква е причината, и ще бъде ли отстранен този проблем, който не е само при мен!?!
Аз съм с новата версия и нямам никакви проблеми със скоростта. Вече свикнах, по-удобно ми е от преди да стигам до темите, има повече неща на екрана, реклами не искам и не виждам нито една. Наистина полето за четене може би може да се разшири, но не ми е абсолютно никакъв проблем. Тук на някой му се изкривил врата, на друг очите  Joy вие сериозно ли или само се търсят теми за ръчкане....

# 905
  • София
Какво сега, аватарна дискриминация ли настана? Покради каква причина на Акаша е отнето правото да се защити от нападка, която приема за лична? Аз ако напиша какво мисля по въпроса, също ли ще бъда изтрита и предупредена на ЛС?
Толкова плюнки изхрачихте по аватарните теми, как не ви омръзна? И администраторите как не сложихте край на това?
Грозно!

Лиляна, аз съм тук и имам претенции. Много други също имат претенции. Замълчи поне веднъж!

Що не си решавате личните проблеми на лични. Нито ви знам аватарните теми, нито пък ме инетесуват. Тая Лиляна няма начин да си няма профил - пишете и на лични и се разберете. Въпроса за аватара аз съм го поставил и не се отказвам от мнението си.

# 906
  • Варна
Добре де, разбрахме вече, че при някои конфигурации всичко с изгледа е ОК. Ако сте от щастливците няма нужда да иронизирате другите, при които целият сайт е сбутан в едната половина на екрана. Да, може и да не ги боли вратът в буквалния смисъл, но със сигурност е дразнещо и натоварващо.

# 907
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Какво сега, аватарна дискриминация ли настана? Покради каква причина на Акаша е отнето правото да се защити от нападка, която приема за лична? Аз ако напиша какво мисля по въпроса, също ли ще бъда изтрита и предупредена на ЛС?
Толкова плюнки изхрачихте по аватарните теми, как не ви омръзна? И администраторите как не сложихте край на това?
Грозно!

Лиляна, аз съм тук и имам претенции. Много други също имат претенции. Замълчи поне веднъж!

Що не си решавате личните проблеми на лични. Нито ви знам аватарните теми, нито пък ме инетесуват. Тая Лиляна няма начин да си няма профил - пишете и на лични и се разберете. Въпроса за аватара аз съм го поставил и не се отказвам от мнението си.
Така ли? Защо на лични? Отправя се грозна реплика пред всички, но отговорът трябва да е на лични, така ли? Или пък да бъде изтрит от администратор (отговора само, първопричината си стои). Въобще това много едностранчиво модериране от страна на един от администраторите е, как да го кажа по-меко, обидно Confused.

# 908
Добре де, разбрахме вече, че при някои конфигурации всичко с изгледа е ОК. Ако сте от щастливците няма нужда да иронизирате другите, при които целият сайт е сбутан в едната половина на екрана. Да, може и да не ги боли вратът в буквалния смисъл, но със сигурност е дразнещо и натоварващо.

Колко пъти трябва да ви напишат, че в окончателната версия ще е центриран, а не в лявата страна на екрана?

Не че нещо, ама вече е смешно Simple Smile

# 909
Много буквално ме заболяват очите, а след малко и главата даже.
Абе глезотии от моя страна...

# 910
  • Варна
Не се сърди човече,
Хайде прочети ме отново, ако обичаш! Постът ми беше насочен към потребителката, писала непосредствено преди мен и която откровено се подиграваше. Аз лично разбрах, че се работи по отстраняване на проблема, и написах горното не с цел да повдигам отново въпроса, а понеже не ми е ясно защо някои считат, че след като при тях всичко е ОК то другите си измислят!

# 911
чета и не мога да разбера - защо вие, потребителите, се карате по между си? не, не ми отговаряйте - видяла съм всички разменени реплики, но смисълът ми се губи; един казва "не искам аватари", втори казва "на мен са ми много важни", трети "потребителите се изнесоха" и става меле - защо? това, че са карате по този начин и си разменяте неприятни репликите ще увеличи размера на аватарите? ще го намали? ще ги премахне изобщо? администратор няколко пъти помоли за конструктивна критика и добър тон между потребителите; дами и господа, не сме в детската градина, нали все пак най-важното е да ни е приятно във форума?

# 912
Няколко пъти надниквам в темата и се дъвче едно и също. Следват обяснения, в които се уточнява, че това е променено в окончателния вид. И след 1 пост пак всичко от начало  Joy

...понеже не ми е ясно защо някои считат, че след като при тях всичко е ОК то другите си измислят!

При положение, че е ясно, че това е временно, и в момента може да си се ползва старата версия, въобще не бива да ти пука как го виждат другите, цъкни си го и го ползвай центрирано  Peace

чета и не мога да разбера - защо...

Е, как защо? Защото има кой да им се връзва. Я иди някъде в друг форум, па им кажи, че не ти харесва цвета  Joy

# 913
  • в сърцето на един мъж...
Цитат
Е, как защо? Защото има кой да им се връзва. Я иди някъде в друг форум, па им кажи, че не ти харесва цвета  Joy

Извинявай, ама никъде няма чак такива нюанси на синьото и то в хиляда тоналности, плюс ярко бяло, така че да те заболят очите. И никъде другаде, освен тук не те карат да си го нагласяш и да се правиш на див лопер. Даже и сайта, от където са копирали дизайна изглежда прекрасно, на фона на това творение тук.

# 914
Всеки с предпочитанията си за цветовете  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт