Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 106
  • 940
  •   1
Отговори
# 885
От няколко дни за да отворя някоя страница в дадена тема във форума ми е нужно около минута, ooooh! скоростта е изнервящо бавна и страниците блокирват(въпреки това, аз си използвам старата версия и, ще се възползвам от нея докато имам това право на избор), каква е причината, и ще бъде ли отстранен този проблем, който не е само при мен!?!

# 886
  • Ямбол
Нино, да ти напомням ли какво написа? "Тези, които си сменят аватарите на два дни и без това с нищо друго не са полезни". Извинявай, но не приемам да ми казваш колко съм безполезна. По темите, които ме вълнуват, мисля, че съм била достатъчно полезна на не една или две съфорумки. И няма значение, че не са майчински- този форум отдавна не е само майчинство, бременност и семейство.
Всъщност, някой написа "муха", други видяха "слон".
Прочети само болднатото:

" Повечето хора, които искат да пишат някакви съществени неща, не си ги сменят през 15 минути. "

# 887
Да, моля Джой да ползваш функцията цитирай и ако обичаш да махнеш кавичките от това, което си написала, защото е клевета в този вид. 

# 888
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нино, да ти напомням ли какво написа? "Тези, които си сменят аватарите на два дни и без това с нищо друго не са полезни".
Няма такова нещо. Това е лъжа.
Разтълкувай ми го по верния начин тогава newsm78:
Повечето хора, които искат да пишат някакви съществени неща, не си ги сменят през 15 минути.
Права си, клевета е, не са два дни, а 15 минути. Можеш да ме подведеш под отговорност.

# 889
В няколко поста го разтълкувах вече, включително и преди 3 минути и нямам никакво желание да се занимавам повече с това. Изморихте ме, отегчихте ме до смърт.  Tired

# 890
Абе, майната им на тея картинки!!! Хората вече ги няма!

Айде, чао!

# 891
Никъде не разтълкува как знаеш колко от хората, сменящи си аватарите, имат или нямат да кажат нещо съществено. Особено като можеш да изброиш само трима. И на мен ми е отегчително до смърт да ни хвърляте кал пост след пост, но го правите, за съжаление. Не съм го очаквала от някои от вас и ми е обидно.

# 892
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Текстът с полезността го имаше в пост. И аз му се възмутих.
След като Акаша повдигна въпроса защо трият неин пост, а не трият написаното от NinoTino, което също е обидно, въпросният, цитиран от joy_r текст, изчезна.

Затова Акаша написа, че вече няма как да докаже за какво става въпрос. Peace

# 893
Знаетъе ли какво, наистина е както каза Касита "Майната му". Визията може и да се промени за добро, но горчилката от тези два месеца няма да изчезне Confused.

# 894
Ползвам Адблок много отпреди да започнете декемврийския си експеримент. От къде накъде ще ме карате да си го изключвам! И със него новата визия е боза, а без него може да докара до умопомрачение всеки здравомислещ човек. Също така е безумие потребителите да трябва да си правят специални настройки за да ползват някакъв форум! Дори собствениците на сайта го осъзнаха и Мамма писа, че се работи по въпроса, а вие сте тръгнали да ми давате акъл къде и какво да пипам.  ooooh!

Пипала съм и съм показала тука резултатите! Все същото изсипано вляво съдържание си е. Адблокът няма никакво отношение към това, което и Мамма го потвърди в свой пост тук, някъде в началото на темата.

Ама няма кой да чете!

Тона ти е изключително неприятен, невъзпитан и незаслужен! Съвсем добронамерено съм се опитала да ти помогна! Колкото за теб новата визия е нова и натрапена толкова е и за мен! Нито съм участвала в разработването ѝ, нито я възхвалявам! Това, което се опитвам да направя е да свикна, да я направя приемлива за себе си и доколкото е възможно за другите потребители, смятам това за свое задължение като модератор и смятам, че се справям добре!

Има кой да чете, ама няма кой да опита когато нещо му се предлага. Представи си, че и други имат Адблок от сума време и представи си, че това което съм описала може и да съм го изпробвала и да е проработило. И не те карам да го изключваш по принцип, а временно да го спреш докато си нагодиш външния вид, после си го пусни. Ако искаш пробвай, ако не искаш - недей. Само не ми се карай!

# 895
Има теми в Клюкарника, които са на първа страница и никой не е писал в тях от вчера.                    

Сега ще видиш как за половин-един час ще бъдат вдигнати от ново регистрирани потребители.

Хора, нещата стоят далеч над разни аватари, извинявайте, но е подценяване на аудиторията, да й разправяте, че видите ли, ако няма пари от реклами щял да се бъгва форума от големия наплив.
Ако на някой му се мисли ето малко четиво за сделките в медийния онлайн пазар от миналата година, следствие на които са и промените в този форум, по моето скромно мнение на обикновен потребител, аз до преди няколко дни не ги бях и чувала тези фирми.
Точно с 5 минути търсене в нета се намира кой, какво, от кого, кога купил-продал и т.н.
http://www.economynews.bg/%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BC%D … B5-news45564.html
И да, само за пари става въпрос вече, някой се чудеше. То даже ако остане да е за пари добре, защото след това следват мисли за влияние на общественото мнение  и т.н.

# 896
След като Акаша повдигна въпроса защо трият неин пост, а не трият написаното от NinoTino, което също е обидно, въпросният, цитиран от joy_r текст, изчезна.

Няма такова нещо, аз никога не съм писала това, което Джой е сложила в кавички!

Написала съм това, което Лиляна е цитирала.
Дали ме разбира някой или не, не мога да се тревожа аз, но не ми е приятно да ме клеветите.

# 897
  • Tам през Атлантическия океан
Защо няма подписи ?  Rolling Eyes

# 898
Защо няма подписи ?  Rolling Eyes

Има. Твоят е с някакви риби и нещо за мечтите.

# 899
  • Tам през Атлантическия океан
Защо няма подписи ?  Rolling Eyes

Има. Твоят е с някакви риби и нещо за мечтите.
М ?

Сигурно нещо настройки  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт