Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 113
  • 940
  •   1
Отговори
# 825
  • Ямбол
Значи заради аватарките сега имаме тясно поле. А те вече не са тук и нямат претенции за тукашния изглед.
Мен не ме бърка толкова стесняването, колкото раздължаването на поста заради данните на потребителя и празните пространства преди и след поста.
Повтарям се, но със старата визия виждах 2-3 поста в един екран, а сега е само един, даже не цял. и въртя два-три пъти повече.

# 826
Значи заради аватарките сега имаме тясно поле. А те вече не са тук и нямат претенции за тукашния изглед.
Мен не ме бърка толкова стесняването, колкото раздължаването на поста заради данните на потребителя и празните пространства преди и след поста.
Повтарям се, но със старата визия виждах 2-3 поста в един екран, а сега е само един, даже не цял. и въртя два-три пъти повече.

Съгласна. Аватарите не са чак толкова важни, за да са толкова големи. Повечето хора, които искат да пишат някакви съществени неща, не си ги сменят през 15 минути. Това беше важно за игрите на аватари и прочие.

# 827
Прегледали ли сте пълния списък с известия? Виждам, че списъкът с теми, за които сте пожелали извести, е 12 страници.

Мерси, Мамма! Намерих една тема   bouquet

# 828
Аз пък предлагам още по радикално предложение. Снимката на профила да бъде намалена и да я качат най-горе в ляво. Така ще се освободи по-широко поле за текста на поста. В края на краищата тук идваме да споделяме своите мнения и да четем такива на другите, а не на изложба  на картинки и тем подобни неща. Който пък иска да се радва на аватара, нека му се даде възможност като кликне върху него да си го гледа в по-голям формат.

Напълно подкрепям това мнение  Peace Малък аватар на междинното поле е напълно достатъчен. Като изключи човек и подписите, става супер  Peace

Оказва се обаче, че за голям брой потребители вида на аватара и подписа, местожителството и броя предишни мнения на изказващия се, е много по-важен от грамотното и смислено изложение в съдържателната част  Thinking Разни хора, разни идеали...

# 829
Нали си имат тези, въпросните форум. Грижата им тук отпадна.  Simple Smile

# 830
Прииска ми се днес да цитирам отново това, за всички не разбрали защо им се появяват вибратори /да, знам, че е странно, но има/ :

Показваните реклами са от Гугъл и в повечето случаи са различни за всеки, в зависимост от доста неща.

Ето официалната информация от Гугъл.

https://support.google.com/ads/answer/1634057

Цитат
Може да виждате реклами в разнообразни формати (текстови, графични и видеореклами) на сайтове и приложения, които си партнират с Google, наричани още Дисплейна мрежа на Google. Показваните Ви реклами може да се базират върху съдържанието на сайта, който преглеждате, и скорошното Ви географско местоположение. В зависимост от избраните от Вас настройки има някои фактори, които също определят кои реклами виждате:

-    типовете посещавани от Вас уебсайтове и мобилните приложения, които имате в устройството си;
-    „бисквитката“ на DoubleClick в браузъра Ви и избраните от Вас опции в инструмента „Настройки за рекламите“;
-    посетените от Вас уебсайтове и приложения, принадлежащи на фирми, които рекламират с Google;
-    предишни взаимодействия с реклами или рекламни услуги от Google;
-    потребителският Ви профил в Google или YouTube.

Ето какво ми показва на мен например.

# 831
  • В Космоса

Съгласна. Аватарите не са чак толкова важни, за да са толкова големи. Повечето хора, които искат да пишат някакви съществени неща, не си ги сменят през 15 минути. Това беше важно за игрите на аватари и прочие.

Аватарите в новата визия 160/200 ли са все още, че заради това да страдате със стеснено поле?

Нино, изказването ти е обидно!

# 832
 Rolling Eyes

Кое му е обидното?  Предпочитам текстът да ми е удобен, от колкото аватара. Бих се лишила от игри за сметка на друга комуникация. Кое му е обидното?

# 833
Aз не съм от аватарките - никога не съм писала в темата им и никога не съм се борила за голям аватар или подпис.
Но на мен старият вариант на новата визия не ми хареса. Не ми харесва аватарът и никнеимът да служат за разграничител.

# 834
Може да не ти харесва, нямам нищо против, аз също свиквам по-трудно,
но аватарът в новата е както при старата, само никът е изнесен.

# 835
Напълно съгласна съм с Акаша, че проблема не е толкова "технически", колкото всичко опира до отношение в крайна сметка. Егати и високомерието ...

# 836
  • в сърцето на един мъж...
Идеята с фейсбук визията е доста плоска по мое виждане. Както някой по-назад каза: от тук чопнато, после от другаде взето и накрая компилацията - огромна боза. Без да се засягате.   bouquet

Чудих се оня ден от къде ми е познат така измисления вид на сайта - едно към едно е копие на вести, само че там дивите лопери доста са се постарали и не са изкривили всичко в ляво. Много пригледно изглежда и цветовата гама не дразни очите. Като са го крали дизайна, поне да бяха внимавали...

# 837
  • София

Аватарите в новата визия 160/200 ли са все още, че заради това да страдате със стеснено поле?

И аз пък не разбирам, кое му е обидното. Ми вижте го отляво колко празно място стои в колоната под аватара. Тук не е място да си мерим аватарите и да се фукаме с тях.

# 838
  • в сърцето на един мъж...

И аз пък не разбирам, кое му е обидното. Ми вижте го отляво колко празно място стои в колоната под аватара. Тук не е място да си мерим аватарите и да се фукаме с тях.

Е дай да се мерим ся кой колко е обществено полезен за форума. Ей тва болднатото е обидно Wink

# 839
Прииска ми се днес да цитирам отново това, за всички не разбрали защо им се появяват вибратори /да, знам, че е странно, но има/ :

Да, Тино, на теория го знам и преди обяснението на Мамма, но на практика не знам защо ме сполита.
В момента имам "Весели партита" и онлайн врачки. Отношението ми към тях е като към вибраторите = нула.

Стига да се дърпали на дребно - нали има големи аватари вече? Пък ако някой се е изгонил заради заядлива реплика, то едва ли ще намери място в кой да е форум. Участвала съм в повече от 10 последните години, никъде не тече само мед и масло.

Общи условия

Активация на акаунт