Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 330
  • 940
  •   1
Отговори
# 45

Много се надявам това да е бъг и да бъде оправено, защото е доста дразнещо.

Оправят.

Жалко. Въпреки промените, въпреки че е центрирана, въпреки че мога да скрия дясната лента, за мен новата визия остава затормозяваща за четене.

Защо? Кое Ви притеснява? Питам съвсем искрено, защото шрифтовете и фоновете са съвсем същите. Увеличена е големината на шрифта с 1 px спрямо старата. От менюто Още в самата тема може да намалите шрифта, така че напълно да се изравни с предишния.

# 46
Единствената промяна, която виждам, е начинът по който изглеждат темите вътре и възможността да скриеш дясната лента пак само в темите, не и в подфорумите, което е абсолютно безсмислено, защото и преди можеше да се ползва старата визия. Отделно че в зависимост от монитора, веднъж подравняването е вляво, веднъж е в средата. Значи заглавната страница и подфорумите ще изглеждат точно така, както и до сега, така ли?

# 47
Добре де, в момента не можете ли да видите, колко хора ползват новата и колко старата и това да ви е някакъв коректив.
До кога ще важи опцията да се ползва старата версия, моля отговорете конкретно с приблизителна дата/срок.

# 48
Пак ли е временна? Аз реших, че е алтернативна. newsm78
Малко по -горе на тази страница Мамма е обяснила. Peace

Валенцетоbouquet, от радост, че видях бутон за ползването ѝ, съм пропуснала обяснението! Grinning

# 49
  • София
Бутончетата са две.
Едното бутонче е Х, което затваря темата и Ви връща там, откъдето сте влезли в темата.
Ако сте влезли в темата от Нови отговори, ще Ви върне в Нови отговори.
Ако сте влезли в темата от Известия, ще Ви върне в Известия.
Ако сте дошли от подфорума, ще Ви върне в подфорума.

Вдясно от Х има друго бутонче със стрелка. Стрелката скрива сайдбара.
Явно съм натиснала по погрешка Х. Двата бутона са прекалено близо.
Пробвах отново и другият бутон при мен не работи.
Мога да скрия колоната, но след това не мога да я пусна отново.
Ще продължа да разглеждам и тествам.....може проблемът да е и при мен.

И при мен е така. Ползвам последната версия на Опера.

Също центрираната версия пак е леко вляво.

# 50
Аз пак ще ползвам обяснението си от предния път. Доколкото разбрах съм с 1280 пиксела.

Заглавната страница - в средата на екрана, подфорумите - максимално вляво, в  темите - по - вдясно, полето за отговор - в средата. Все едно следя тенис мач.

Жалко, че старата версия е временна.

# 51
Значи заглавната страница и подфорумите ще изглеждат точно така, както и до сега, така ли?

Никога не е коментирано, че те ще бъдат връщани към старата визия.
Коментарите и разговорите са били единствено и само по отношение на визията на тема.

Добре де, в момента не можете ли да видите, колко хора ползват новата и колко старата и това да ви е някакъв коректив.
До кога ще важи опцията да се ползва старата версия, моля отговорете конкретно с приблизителна дата/срок.

Писах горе, че е пусната подробна статистика. Не само, че ще следим статистиката, но и наистина искаме да разберем и да чуем съвсем конкретни мнения и коментари кое точно затормозява при четене в новия изглед на тема. Ще бъдат правени допълнителни промени и подобрения до постигане на максимално добър ефект и изглед за повечето. Няма как да посоча точен срок.

# 52
  • София
Иначе ми харесва новия вид на темите, някак по-мек и "съвременен".

# 53
Значи заглавната страница и подфорумите ще изглеждат точно така, както и до сега, така ли?
Никога не е коментирано, че те ще бъдат връщани към старата визия.
Коментарите и разговорите са били единствено и само по отношение на визията на тема.

Значи изцяло мое е объркването, че целият сайт ще има единен дизайн, а няма да изглежда като скърпен от различни парчета, с рязка граница между подфорум и тема. Освен това дясна лента има и в подфорумите, откъде можеше да се предполага, че говорите за премахването само в темите. Не се заяждам, просто си изяснявам нещата.

# 54
На мен ми харесва и бих я ползвала, но не мога да си купя нов екран заради това.
Дали не може в настройки да се сложи всеки да може си настройва, като посочи с какви пиксели е? Лаик съм и дано не звуча глупаво.

# 55
  • София
Цветовете и светлосенките в темите са приятни, но наистина леко се блъскат със заглавната страница и подфорумите, където са по-ярки и контрастни на  по-светлия фон.

# 56
  • София
Защо има два бутона цитирай? При мен правят абсолютно едно и също и горния и долния.

# 57
Оставам със старата версия!

# 58
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Нямам нищо против да не развивате старата версия, просто ни я оставете!  Praynig

При мен новата ви версия по-наляво няма накъде да отиде!!!

Нямам десни колони за скриване и никаква възможност за центриране. Нямам нерви да гледам къде какви бутони няма! Новият вид не ми харесва и чисто естетически. Намирам го за груб, без финес.

Единственото, което искам е да ни оставите възможността за стария вид на темите за постоянно. Peace

# 59
Старият вид на темите на мен ми харесва многоооо повече в сравнение с новия!
В момента  чета темите им в новия изглед, но това не означава, че ми харесва.
Дясната колона се скрива без да се рефрешне страницата, но като реша да пусна отново колоната, се налага и аз затова останах с впечатлението, че бутонът не работи. Той всъщност работи, но трябва да се обнови страницата.  Проблемът с бутоните не е фатален и съм сигурна, че ще го оправите - въпрос на време е.
Информацията за потребителите много ми се иска да е вдясно! Под и над аватара има достатъчно място.

Общи условия

Активация на акаунт