Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 167
  • 940
  •   1
Отговори
# 150
Дано се е показало, т.к. ми е трудно при "предварителен преглед" има насложен текст върху цялата страница. Къде бъркам?

Това какъв браузер и разделителна способност е?
И аз се натъкнах на такива проблеми в някои теми

1366х768
IE

# 151
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Дадох 3 реални скрийншота от три различни варианта на гледане на новата визия. Да ги повторя.
Скрит текст:

Всичките до един са вляво, силно вляво. Нищо не е в състояние да ги центрира. Дано дивите лопери разберат какъв им е проблема! Аз си оставам твърд привърженик на старата визия, защото с нищо, ама с нищо, новата не може да ме привлече.

# 152
Аз съм си със старата визия, нямам никакво намерение да я сменям, само да питам защо ги няма лентичките?

# 153
Нали уж нямаше да го има силното изместване в ляво?!?! Снимките, които Мамма показа изобщо НЕ изглеждаха както изглежда в момента форума?!

Виж тук.
Няма го, гледам, гледам, при мен го няма.

Има бутон още, като развъртиш най-отгоре в темата и под тъмносинята лента.

# 154
  • София
Не мога да цитирам мнение, на което искам да отговоря поради въпросния припкрит текст...Та с Хром съм; 1366х768.

# 155
  • КиТ
При мен донякъде е центрирано  с Мозила:

с Хром:

Проблема за мен е друг цвета,не може ли да е както сега със стария цвят в темите? За какво е това светлото?

# 156
Дадох 3 реални скрийншота

http://picbg.net/u/66517/49380/745906.bmp

Адблокер имате ли?

Сега погледнах банера. Това за отслабването не е наш банер.

# 157
  • Sofia
Изчезнали са ми всички подписи на потребители, защо? Никога не съм давала да не ги виждам, но сега ги няма.

Аз съм си със старата визия, нямам никакво намерение да я сменям, само да питам защо ги няма лентичките?

Сега подписите по дефолт не се показват. За да ги виждате - в потребителските си настройки.

mysterious, старата визия отново е само временна, за огромно съжаление... и за разтоварване на форумите от потребители.

# 158
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=772221639471903&l=b65aa81135

ето това е в Уиндоус 8, Мозила, резолюция 1366

# 159
mysterious, старата визия отново е само временна, за огромно съжаление... и за разтоварване на форумите от потребители.

Старата визия ще е активна, докато е нужна и се използва масово.
Докато се изчистят проблеми, докато се направят промени, които да задоволят по-голямата част от исканията и нуждите на потребителите тук, като съчетаят и нужните промени, и удобството на потребителите.

# 160

Старата визия ще е активна, докато е нужна и се използва масово.
Докато се изчистят проблеми, докато се направят промени, които да задоволят по-голямата част от исканията и нуждите на потребителите тук, като съчетаят и нужните промени, и удобството на потребителите.

А защо не може да остане за винаги тази възможност да избираме ?

# 161
  • Пловдив
Много съжалявам да го кажа, но новата визия не ми харесва изобщо. Имах големи очаквания за промените днес, но резултата е твърде неприемлив за мен. Докато съществува старата версия аз няма да престана да я използвам.

# 162
  • София
А при мене пък си е много добре и нямам абсолютно никакви проблеми.

Скрит текст:

Работя с мозила и с хроме и в двата браузера изгледа е един и същ.

# 163
  • София
Новата визия ми харесва.
Има доста удобни нови неща.
Без да съм си играла да махам реклами (реклами не виждам никъде всъщност и нищо не ми е изскачало никога), да намествам и премествам нещата при мен изглеждат така:
13 инчов монитор, 1280х800

Това, което НЕ МИ ДОПАДА е голямото разстояние от лентата до текста на мнението (това удължава мнението), както и липсата на информация за потребителя под и над профила му.

# 164
  • София
Оказва се май, че Адблока "чупи" нещата и заради него се получава това избутване вляво.

Общи условия

Активация на акаунт