Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 106
  • 940
  •   1
Отговори
# 840
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не съм участвала в никакви аватарни теми, но си държа на аватара! Държа да виждам аватарите и подписите на останалите потребители в досегашния им размер без да кликам наляво и надясно. Държа да виждам информацията за потребителя без да кликам, като гламава! Хич не ме интересува дали аватарките са се изнесли, останалата голяма част от тези, които държим на това сме тук! Все още. На дядо Хаджия предложението е тъпо и води до още по-голямо скролване, а който не иска да вижда аватари и подписи може да си ги махне от настройките на профила!

Най-големия проблем на новата визия са ненужно големите междуредови пространства. 2:1 в тяхна полза спрямо същинския текст. Писах го, ама пак го повтарям, дано го чуят. Ако за всеки ред, или заглавен бокс, са отделени напр. 40 пиксела, от тях 10 в средата са за текста, в т.ч. и главните букви, а останалите 30 пиксела са по 15 отгоре и отдолу празно място. Затова всичко на екрана изглежда разпиляно и скролваш до прилошаване. Ако тези празни полета се намалят наполовина и темите и списъците ще станат по-четими и по-приятни за окото. Peace

П.П. Фейсбук ми е най-омразното нещо. Всички прилики с него ме отвращават.

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 12:45 от profi_1

# 841
  • В Космоса
Не искам да става отново драма за аватари, защото наистина не е от такова жизнено важно значение. Обидно е изказването на Нино и последващата реакция на Татти - изтриване на коментара ми и предупреждение на ЛС! А нейното умозаключение си седи, понеже е супер съществено.

# 842
bubanka, не е ли възможно някой да ти е ползвал лаптопа\компютъра?
Тези рекламки са направени така, че да бъдат максимално близки до интересите на потребителя, доколкото е възможно, но не може да се направят да бъдат на 100%.
Ако не кликате върху тях, след време ще изчезнат  Simple Smile

# 843
Не. Компютърът е на 4 профила - всяко дете и аз имаме свой профил + един администраторски. Баща им /ако се явява заподозрян  Mr. Green/ има собствен служебен. Освен това мисля, че бисквитките са за всеки профил и браузър отделно, т. е. би следвало аз да се вълнувам от играчките за възрастни   Joy

Като и да е, няма да отварям рекламите  Simple Smile

пп в момента - "газов инжекцион" Simple Smile

# 844
Добре, в края на краищата някой ще може ли на човешки език, нормално и разбираемо да ми обясни защо по дяволите всичко ми е силно в ляво, ама много силно в ляво
http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/cqs1391511227a.PNG

# 845
при мен е още по-силно в ляво, но не мога да го покажа

# 846
  • София
Прегледали ли сте пълния списък с известия? Виждам, че списъкът с теми, за които сте пожелали извести, е 12 страници.

Дразнещо е, че трябва да се отива в друг списък (със старата визия), за да се открие редактираната тема. Редно е, щом свети цифричка да е отразено в списъка с Известия или Нови отговори, макар и да е само редакция, а не нов пост.

# 847
Акаша, обясних ти какво имам предвид. За мен е много по-важно ако трябва да избирам, текстът да ми е по-удобен, а не аватара. Картинките не може да са по-интересни, съществени и да носят някаква информация от колкото воденето на диалог.
Не знам какво още трябва да кажа.
Пак повтарям, предпочитам изобщо дори да няма аватари, ако трябва да избирам.
Много моля да не ми се преиначават думите.
Нищо обидно не съм казала.

bubanka, написах го, защото много хора остават с впечатление, че това са платени реклами в бг мамма. А това не е вярно. В бг-мамма няма все още реклами на вибратори.

bouquet

# 848
Няма да е в ляво. Единствено на ширина на екрана 1024 ще е залепнало в ляво, но на тази ширина няма друг вариант. Ползващите ширина на екрана 1024 са изключително малко, като голяма част от тях са на мобилни устройства.
На всички резолюции от 1280 пиксела ширина нагоре, централното поле ще е леко по-широко от сегашния по-широк вариант (т.е. както изглежда със събран сайдбар) и ще е центрирано.
Аватарите ще останат със сегашния размер, подписите ще останат пълноразмерни, който иска и държи да ги вижда.
Ще се подобри контрастът, както и ясното разграничение между отделните публикации.

В момента, в който постигнем изглед на тема, която да се одобри и хареса от по-голямата част от хората, то подредбата, цветовете и т.н. ще бъдат "пренесени" и в изглед на форум и заглавна страница, така че да са унифицирани и еднородни.

# 849
Добре де, нали уж всичко трябваше да е наред с новата нова визия. Всичко трябваше да е центрирано. Защо не е? Къде е проблема?
А, мамма е обяснила вече. благодаря за отговора. дано по-бързо се центрира полето за четене че това бягане в ляво е много неудобно.

# 850
........ Картинките не може да са по-интересни, съществени и да носят някаква информация от колкото воденето на диалог. ...............

Извинявай, но цялата нова визия, която на теб толкова ти допада, е насочена точно към обратното - картинките да са по-интересни и да носят някаква информация, а воденето на диалог е навряно в една вестникарска колона вляво.  Peace

При мен е толкова залепено вляво, че изчезва даже левият панел с бутони.

На други пък им се залепва вдясно.   33uu 

# 851
  • София
Толкова бързо ли ползващите 1024 станахме малцинство? По спомен от предишната промяна, тогава бяхме мнозинство. И като се има предвид, че масово се ползват мобилни устройства, едва ли сме толкова малко.  newsm78

# 852
........ Картинките не може да са по-интересни, съществени и да носят някаква информация от колкото воденето на диалог. ...............
Извинявай, но цялата нова визия, която на теб толкова ти допада, е насочена точно към обратното - картинките да са по-интересни и да носят някаква информация, а воденето на диалог е навряно в една вестникарска колона вляво.  Peace

Това възможно ли е да е от някакви лични настройки?

На мен не ми е в ляво. Само, че не знам как да сложа скрийн шота, за да покажа. Да не е, че само си говоря.  Peace

# 853
За ползващите мобилни устройства има мобилна версия.

# 854
NinoTino, не е от лични настройки!  Peace
Включваш се около 55 страница, не си погледнала от какво са се оплаквали потребителите 50 страници. Масово темите не са центрирани, предимно са вляво, но има доста и вдясно. Всякакви трикове се споделиха за подобряване позиционирането на тема, но прилагането им води до успех в ограничен брой случаи. В други подобрение и с триковете няма. В крайна сметка не влизам във форум за да оправям настройки и да коригирам работата на дивите лопери, а да обменям мнения с други потребители. Нещо, което с новата визия ми е невъзможно.

Общи условия

Активация на акаунт