Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 110
  • 940
  •   1
Отговори
# 855

при мен е още по-силно в ляво, но не мога да го покажа

При мен е толкова залепено вляво, че изчезва даже левият панел с бутони.

На други пък им се залепва вдясно.   33uu 

дай контрол и минус и ще видиш левия панел

# 856

При мен е толкова залепено вляво, че изчезва даже левият панел с бутони.

На други пък им се залепва вдясно.   33uu 
Изключваш Адблока (даваш му дизейбъл) временно, после рефрешваш с F5 страницата на форума, после използваш зуум и настройваш форума в центъра, ако са ти малки буквите уголемяваш ги от самия форум (най-отгоре и най-отдолу във всяка тема в "още" са тези настройки), скриваш дясната колона с допълнителните неща, накрая отиваш и пускаш адблок-а (даваш му енейбъл) и си готова.

Така ще направиш форума най-удобен за теб. Аз правя това с почти всяка страница, не само с бг-мамма, чета на по-голям монитор и повечето страници са ми дребни/тесни, чета от по-далече и т.н.

# 857
Ели, я пак.. ама като за невежи като мен  Laughing
Ад блока ми е на български... какво да му дам?

# 858
Изключваш Адблока (даваш му дизейбъл) временно, после рефрешваш с F5 страницата на форума, после използваш зуум и настройваш форума в центъра, ако са ти малки буквите уголемяваш ги от самия форум (най-отгоре и най-отдолу във всяка тема в "още" са тези настройки), скриваш дясната колона с допълнителните неща, накрая отиваш и пускаш адблок-а (даваш му енейбъл) и си готова.
Е добре сега... трябва ли всеки един потребител да прави подобни трикове и упражнения за да му стане нормален форума. Не е ли възможно ИЗНАЧАЛО форума да се е нормален т.е. полето за четене да е в средата без да се налага всеки потребител да е факир и да прави разни фокуси по настройките. Всички други форуми които посещавам са в средата без да правя никакви фокуси, само този форум не ще да е в средата, а в ляво....

# 859
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ще ме уморите от смях. Joy Joy Joy

Всички тези упражнения са правени, съответно показани тук, всичко си е все така вляво.  Wink Който иска да чете темата от нейното начало ще види.
Нямам нужда от това да ми давате съвети. Пуснах скрийншота само за онагледяване, във връзка с поста на Бо.

Не съм луда, че да се мъча да чета на новата версия.
Ползвам си старата и всичко ми е наред. Peace

angrybirds23, дори и с такива трикове форумът не става центриран. Това проработва само при някои комбинации резолюция екран+браузър+операционна система. При останалите не действа. Мини си на старата версия да ти е мирна главата! Peace

# 860
Не съм луда, че да се мъча да чета на новата версия.
Ползвам си старата и всичко ми е наред. Peace
Тя старата няма да е вечна... Всеки момент може да изчезне като възможност. Мамма вече каза че я държат само временно...

# 861
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Все още не съм чула разумен довод какво пречи старата да остане вечна за тези, които я желаят. И други сайтове са си сменяли платформите, но са давали възможност на потребителите си, ако желаят да ползват старата визия безсрочно. Peace

# 862
За ползващите мобилни устройства има мобилна версия.

Която за мен лично е доста орязана и неудобна и си ползвам пълната версия на сайта.

# 863
аз се изнасилвам да ползвам новата... но все по-рядко влизам.
За мен не е проблем само лявото позициониране, а и, че вече нищо не  мога да намеря така бързо тук. Няма я първата страница с всички форуми и подфоруми. Освен, че трудно се ориентирам ми е трудно и че все по-малко информация ми съдържа екрана и непрекъснато трябва нещо да правя с мишката - най-вече непрекъснат скрол. Едно изречение - скрол. Друго изречение - скрол. Нямам общ поглед върху темите, като заглавия, и пак трябва да скролвам.
Не мога да ви покажа, но целият ми екран е зает от хоризонтални ленти - като се започне от мозилата и се премине в мамата. Съществения текст започва от по-долу от средата на екрана. Какъв ти форум? Ленти с бутони.. и толкоз.

# 864
Ели, я пак.. ама като за невежи като мен  Laughing
Ад блока ми е на български... какво да му дам?
Аз съм с Мозила на английски и всички адони имат три бутона (опшънс, дизейбъл/енейбъл, римуув) не знам как е на БГ. Дизейбъл/енейбъл е средния (нещо като включен/изключен)
Ето:

Питай, ако има още нещо.

# 865
  • Варна
Аз съм с Мозила на английски и всички адони имат три бутона (опшънс/опции, дизейбълдеактивирай/енейбъл активирай, римуув премахни) не знам как е на БГ.

# 866
Нямам нужда от това да ми давате съвети. Пуснах скрийншота само за онагледяване, във връзка с поста на Бо.
Само че, на този скрийн, който си пуснала, не е правено това, което съм описала, за който го е правил това е видно  Peace , не знам стар ли е, какво е, но е с включен адблок и не оправени настройки.

Хексе 10х!

# 867

Която за мен лично е доста орязана и неудобна...

Ужас! Срамота!

# 868

Която за мен лично е доста орязана и неудобна...

Ужас! Срамота!

Иронията и подигравката ти е излишна. А и повтаряемостта й на мен лично ми прави неприятно впечатление. Надявам се същото да е и с модераторско/администраторската част от участващите в дискусията.

Опитвам се да поддържам нормален тон в постовете си, макар това да е огромно предизвикателство след прочита на твои и на още няколко.

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 15:39 от Анонимен

# 869
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Какво сега, аватарна дискриминация ли настана? Покради каква причина на Акаша е отнето правото да се защити от нападка, която приема за лична? Аз ако напиша какво мисля по въпроса, също ли ще бъда изтрита и предупредена на ЛС?
Толкова плюнки изхрачихте по аватарните теми, как не ви омръзна? И администраторите как не сложихте край на това?
Грозно!

Лиляна, аз съм тук и имам претенции. Много други също имат претенции. Замълчи поне веднъж!

Общи условия

Активация на акаунт