"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-219.35

• 20 538
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
 hahaha hahaha hahaha

Yaman: Sende ben gelmesem napcakmışsın ha.
Mert: Sensiz ben nefes alamam buralarda hiç duramam.

# 346
Добро Утро  Hug
ей тва нарциса ,много хубаво цвете бе иии колко е хубаво само,излиза навсякъде и в моита градина имам..разкош   bouquet
Иве,ама много съм съгласна с тебе-НОВ СЕРИАЛ -НОВА ТЕМА,и е крайно време да се спретне,явно хората няма да спрат да влизат и да си коментират,вечно живите им,супер герои ,които ше се помнят след 100 години,и обричат сами темата си на гибел  Peace

# 347
# 348
  • в очите на дъщеря си
Здравейте  Hug Hug Hug

Влязох да си изпия кафето с вас , но така ми загорча , че не е истина. Какво става с вас , бе хора? Какво все делите , все не можете да се разберете, какво ви става???? Много грозно държание, много грозна тема, мноого. На една крачка съм да се откажа от всичко, просто ми писна вече. На 10000% съм съгласна със Снежка и коментара и по въпропроса.

# 349
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hugмомичета,мислех че сме затворили старите теми- Hug Hug Hug-къде се губите днес.

# 350
Hug Hug Hugмомичета,мислех че сме затворили старите теми- Hug Hug Hug-къде се губите днес.
Не може явно да се затворят,докато не спре да се чопка  Peace,можв би всички са тук,може вече да не им се пише  Thinking.
Снощи имахме лек и приятен епизод,хубаво беше да си го обсъдим  Peace

# 351
Рейтинга в тотала е поспаднал но и серията не беше от най-динамичните.
Откъде се взе този резултат в АВ групата като такива цифри нямаше във временните рейтинги снощи?! Всъщност за себе си имам свое обяснение, но то не е важно в случая.

# 352
Рейтинга в тотала е поспаднал но и серията не беше от най-динамичните.
Интересно откъде се взе този резултат в АВ групата като такива цифри нямаше във временните рейтинги снощи. Всъщност, за себе си имам свое обяснение но то не е важно в случая.

Да беше,спокойна серия,май към края се опита малко да вдигне адреналина ,но общо взето беше  слабичка  Peace
за рейтинга ,не разбирам  Blush

# 353
Здравейте  Hug Hug Hug

Снежка, Hug защо се извиняваш?  Hug Няма нужда, намесвай се по-често даже.  Hug

Здравейте  Hug Hug Hug

Влязох да си изпия кафето с вас , но така ми загорча , че не е истина. Какво става с вас , бе хора? Какво все делите , все не можете да се разберете, какво ви става???? Много грозно държание, много грозна тема, мноого. На една крачка съм да се откажа от всичко, просто ми писна вече. На 10000% съм съгласна със Снежка и коментара и по въпропроса.

Ей сега Ивето заради теб ще сложи снимка на наследника на Ча за да си подсладиш кафето.  Hug Hug Hug  Joy Joy Joy

Скрит текст:
Ами като гледам много сме на крачка от отказване. На кой докогато му издържат нервите.  Joy Joy Joy И като си помисли човек, че става дума за сериали.  ooooh! Толкова нерви, толкова злоба.  ooooh! Непонятно е за мен.  Mr. Green

# 354
  • между морето и небето
 Hug,
Приятен ден! и поздрави към всички!

При нас е време за палачинките на Мира  hahaha. в къщи полудяха по тях. hahaha  hahaha hahaha

Ани, не виждам снимката на наследника  newsm78 ?

# 355
# 356
Hug,

При нас е време за палачинките на Мира  hahaha. в къщи полудяха по тях. hahaha  hahaha hahaha

Ани, не виждам снимката на наследника  newsm78 ?

Габиии  Hug Hug Hug ще се надяваме Ивето да я сложи. Аз нямам.  ooooh! Ако е спала добре снощи.  Joy Joy И е решила да бъде добричка.  newsm03

# 357
Hug,

При нас е време за палачинките на Мира  hahaha. в къщи полудяха по тях. hahaha  hahaha hahaha

Може да метнеш някоя и към нас,Мира как прати на  Яман и сем.  Mr. Green

# 358
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hugми то в това гадно време,за палачинки е най-добре Hug.При нас така вали дъжд и духа-аз съм заела компа,но май ми се приядоха палачинки ама от нашите-тънки Joy,ох сега ако и мъжо  ми ги спретне няма да има равен hahaha

# 359
Здарвейте момичета, аз съм от тези който само четат и рядко пишат.Преди малко си направих страхотно ароматно кафе и хоп тук да чета....и какво да........въхрят се спорове....моето мнение че и двата сериала са си много хубави и интересни и не доумявам защо сравнявате ролите на Емир и Яман.както и да е........
 Моля кажете има ли къде да се гледат 16-ти и даже и 17- ти епизод........че като видях че нещо спорите не четях внимателно.
Да всеки е прав за себе си и е свободен да си изказва мнението, но защо трябва да има напрежение....аз гледам и се наслаждавам на сериала......както на единия така и на другия......
 Приятен ден и снежни топли усмивки за всички Simple Smile Моля само да ми кажете къде да гледам сериите NeWS51

Общи условия

Активация на акаунт