"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-219.35

• 20 509
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
HugИВЕ,опасна си как си криеш изкъпан Крачол-тя още Бойчето не го е видяла hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ааааа свърши то  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Бойчето да не е бляла снощи по разни гости  Naughty
Ми кЪт се натресоха.....неканени.... Crossing ArmsНе,че не стана купона..... ooooh!,ама този нашия без малко да изпусна.... HugОт известно време ми се е загнездил един въпрос... newsm78Защо Яман и Мира да са главните герои във филма???????Според мен....семейство Серез /Селим,Ендер,Мерт+Яман / е главният герой от филма.... Peace     Другото,което не рабрах-какво каза Фарук на Яман....когато го свари при Айшето??????за неква изненада говореше май?????Да не би да е свързано с разходката му с тейзето и надничането му в онази къща...????Ако сте го разяснявали снощи..... Praynigсори....уж изчетох всичко.... Hug

# 406
  • Стара Загора
Дени, не смятам за нужно да ти отговарям.
Пиша единствено и само когато има какво да кажа, и винаги съм по темата.
Много мила сцена, как даде от залъка си на бездомното кученце. Rolling Eyes
Скрит текст:

newsm10  Това е твое право  Hug

# 407
Дени,  Hug Hug Peace

Казах му да не ми ползва халата......яяяяяяя..... smile3511 Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ама му ходи.....яяяяя Crazy Crazy ,затова нема да му дърпам ушите дет не слушя.... Mr. GreenНяма и да  #2gunfire #2gunfire #2gunfire по него за сега.... Mr. Greenвидяхте,че и той участва в спирането на колата.... Mr. GreenДани... Hug аз от банята ...не мърдам... Naughty...нали виждаш,че на другаде е навалица.... Joy Joy Joy JoyТук си ми е баш..... Joy Joy Joy

# 408
За анкетата.... HugИмам май идея..... Hug Въпрос:   Бойчето дали,ще започне да посещава фитнеса по редовно вече.... smile3506 smile3506 smile3506??????? Joy Joy Joy Joy

# 409
За анкетата.... HugИмам май идея..... Hug Въпрос:   Бойчето дали,ще започне да посещава фитнеса по редовно вече.... smile3506 smile3506 smile3506??????? Joy Joy Joy Joy
Ами...то трябва да има само 1 вариант:
а) ДА
 hahaha Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green

# 410
  • близо до брега на морето
б-естествено,ще се наложи да излезе от банята,ноооо да не забравяме че и там има много такива hahaha hahaha hahaha

# 411
Тя Тинчето... Hug ,ще ме разбере... Praynig кво имах напредвид.... PeaceА вие ме габаркайте колкото си искате.... не ми пречи smile3534 smile3534 smile3534

# 412
Дени,  Hug Hug Peace

Казах му да не ми ползва халата......яяяяяяя..... smile3511 Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ама му ходи.....яяяяя Crazy Crazy ,затова нема да му дърпам ушите дет не слушя.... Mr. GreenНяма и да  #2gunfire #2gunfire #2gunfire по него за сега.... Mr. Greenвидяхте,че и той участва в спирането на колата.... Mr. GreenДани... Hug аз от банята ...не мърдам... Naughty...нали виждаш,че на другаде е навалица.... Joy Joy Joy JoyТук си ми е баш..... Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Предложение за анкетата - Ще се сети ли Бойчето  Peace  / че и почти всички останали  Crazy Crazy hahaha hahaha / за банята, когато се доберат до фитнеса?
Mr. Green Mr. Green

# 413
  • между морето и небето
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Предложение за анкетата - Ще се сети ли Бойчето  Peace  / че и почти всички останали  Crazy Crazy hahaha hahaha / за банята, когато се доберат до фитнеса?
Mr. Green Mr. Green

Hug, То и на тази анкета отговора е ясен. А финнеса се посещава и от Крачола, нали?

# 414
  • близо до брега на морето
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Mr. Green Mr. Green

Hug, То и на тази анкета отговора е ясен. А финнеса се посещава и от Крачола, нали?
 newsm10 newsm10 newsm10 smile3532

# 415
  • в очите на дъщеря си
Момичета , да знаете , че има някаква дето си вършее из субтитрите на ПО и няма спиране , докато не излезе от сегментъра. Превеждайте си и каквото не е превела правилно си го преведете както смятате за правилно. Peace

# 416
Дени  Hug

Какво редовно, тя ще се пренесе във фитнеса.  Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Mr. Green Mr. Green

Габи и ти и буташ Крачола навсякъде?  ooooh! Joy Joy Joy Да си стои в банята той, във фитнеса само Яман  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 417
# 418
Ква е тая тишина?????Да не са ва натиснали и вас гости???? Joy Joy JoyИдвайте да си разпределим местата и длъжностите у фитнесО.... Joy Joy Joy

# 419

Общи условия

Активация на акаунт