"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-219.35

• 20 517
  • 728
  •   1
Отговори
# 390

Ваййййй бе,  #Crazy колко фенове имам от как споменах за наследника....  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Я да видим това дали ще ви хареса  Thinking

Скрит текст:
Laughing
Скрит текст:
Скрит текст:
Crazy Crazy Crazy
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

smile3521 smile3521 smile3521
Ама защо така дълбоко си го скрила  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А аз май нестигнах до края  hahaha Mr. Green Joy
п.с.Редактирам се веднага,от втория път успях  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Оркунчови крака  Mr. Green

# 391
  • близо до брега на морето
 HugИВЕ,опасна си как си криеш изкъпан Крачол-тя още Бойчето не го е видяла hahaha hahaha hahaha

# 392

Ваййййй бе,  #Crazy колко фенове имам от как споменах за наследника....  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Я да видим това дали ще ви хареса  Thinking

Скрит текст:
Laughing
Скрит текст:
Скрит текст:
Crazy Crazy Crazy
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

smile3521 smile3521 smile3521
Ама защо така дълбоко си го скрила  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А аз май нестигнах до края  hahaha Mr. Green Joy
п.с.Редактирам се веднага,от втория път успях  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Оркунчови крака  Mr. Green

Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

Мими,
  Hug     hahaha hahaha hahaha

Crazy Crazy Laughing Laughing

Crazy Crazy Crazy

# 393
Ивчо,там където се сблъскват на вратата ми е една от любимите сцени от епизода,чок романтик  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 394
HugИВЕ,опасна си как си криеш изкъпан Крачол-тя още Бойчето не го е видяла hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ааааа свърши то  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Бойчето да не е бляла снощи по разни гости  Naughty

# 395
Ивчо,там където се сблъскват на вратата ми е една от любимите сцени от епизода,чок романтик  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много хубаво си се караха там.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама всичките гифчета са от много сладурски моменти.  Party Party Party

# 396

Peace Heart Eyes Heart Eyes

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ааааа свърши то  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Бойчето да не е бляла снощи по разни гости  Naughty

Crossing Arms Crossing Arms  Joy Joy Joy Joy Joy

# 397
  • Стара Загора
#Crazy #Crazy #Crazy Какво става тук?  newsm78

Аз не съм от старите на тази тема, но дълго време писах и четях в темата за ОС доста момичета познавам от там, даже и съгражданки намерих две там, не, че сме се виждали  Mr. Green , но никога не е късно  Peace  Hug Неприятно ми става от някои коментари на хора от онази тема, защото както те са споделяли с момичета от тук, така аз съм го правила с тях и сега все едно съм от другия отбор, защото пиша в тази тема и харесвам двойката Ча - Серенай  Crazy
При миналия подобен скандал не се включих с мнение, защото не счетох за нужно, нито някой ме е питал, нито пък ми е търсил мнението, НО след този случай почнах много внимателно да следя кой и по каква причина споменава АФК, ами това е един човек.
Надя, директно се обръщам към теб  Peace Защо го правиш? Няма смисъл да ти цитирам постовете, но при всяко твое изказване след споделено мнение се наблюдава заключение - "при АФК това не беше така", "при АФК това не беше необходимо", "по време на АФК Чаатай никога не е изглеждал така, толкова е грозен и ужасен, има пъпки, не една, ами цели 3 са станали...." и т.н. съответно като се направи забележка и скачат и момичетата от другата тема, защото там са едно голямо и обичащо се семейство и искат да подкрепят тезите си. Въпросът е винаги какво ви пречи АФК, не пречи!  Stop Глупаво е да се прави сравнение между АФК и ПО, защото имат страшно много разлики и една единствена прилича - Чаатай Улусой изпълнява главната роля!
АФК не ми боде очите, нито ме дразни или не го харесвам, НАПРОТИВ, но ме дразни постоянно плюене по серенай, играта й, изявите й, общите им сцени - крава била, не знам си какво още, един ден вие ще станете известни не се знае във вашата градина какви камъни ще паднат, няма да бъде приятно никому вярвам!Дразни и навирането в очите на АФК, да, АФК е легенда, сериал с добър каст, ужасен сценарий, но чудесна и запомняща се игра. Няма лошо, но АФК не е всичко, поне за мен  Peace
Обичам да спазвам добрия тон и всичко написано е с най - добри чувства. Заглавието на темата не ме бърка, чета и пиша и съм тук, за да пиша за сериала ПО, преди като пишех в темата за ОС и се питаше къде ще се пише за ПО, момичетата отказаха да си грозят темата със Серенай, приех го и аз там не съм влязла и една дума да кажа по адрес на този сериал, но ги чета редовно! Не разбирайте че харесвам Серенай или че съм й фен, просто не ме дразни и я приемам. По същия начин приех и Гизем след Хазал, е, Хазал да не е единствения човек, който има право да играе или седи добре до Чаатай?
Стига толкова, олях се, с това приключва и моето мнение по темата  Rolling Eyes

Hug Hug Hug

# 398
Много хубаво си се караха там.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама всичките гифчета са от много сладурски моменти.  Party Party Party
Вени,дано зачестят в другия епизод  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!
А къде е туй Бойче  newsm78  Mr. Green,ехо водата истина  Mr. Green

# 399

Ивчо,там където се сблъскват на вратата ми е една от любимите сцени от епизода,чок романтик  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много хубаво си се караха там.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама всичките гифчета са от много сладурски моменти.  Party Party Party
Вени,дано зачестят в другия епизод  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!
А къде е туй Бойче  newsm78  Mr. Green,ехо водата истина  Mr. Green
Hug  Heart Eyes
 Crossing ArmsСлед като разбра ,че беше на косъм напълно да я изгуби, на Яман ще му мине манията "не ме притискай,имаме нужда от време...".  Wink Joy

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 15:51 от vikktory

# 400
Дени, не смятам за нужно да ти отговарям.
Пиша единствено и само когато има какво да кажа, и винаги съм по темата.
Много мила сцена, как даде от залъка си на бездомното кученце. Rolling Eyes

# 401
Иве,това е за тебе!
Скрит текст:
Съобщението не може да бъде изпратено. 'ivva' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

Ваййййй бе,  #Crazy колко фенове имам от как споменах за наследника....  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Я да видим това дали ще ви хареса  Thinking

Скрит текст:
Laughing
Скрит текст:
Скрит текст:
Crazy Crazy Crazy
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Казах му да не ми ползва халата......яяяяяяя..... smile3511 Joy Joy Joy Joy

# 402
Boika Boqnova ,няма втора  Mr. Green hahaha Joy,и ти сега гола ли ще излезеш по него  hahaha
vikktory ,а тук ме кефеше как си шепнеха  Heart Eyes,няма къде да ходи,когато видим че губим нещо или когато го изгубим,го оценяваме колко скъпо ни е  PeaceHug
Neidjal ,много мила наистина и много човечна постъпка  PeaceHug

# 403
Дени,  Hug Hug Peace

Казах му да не ми ползва халата......яяяяяяя..... smile3511 Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 404
Има ли друг преведен епизод на торент  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт