"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-219.35

• 20 446
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
smile3508
И понеже ние сме благородни натури, пускаме ви бонус във фитнеса: Крачол, увързан със сна панделка /само /, седнал на велоаргометър, каран от батко Али Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Както искате, така си ги делете - ще им правите прически, ще си четете книжки Mr. Green клубове по интереси hahaha

Изпързаля ни ти май, ама това е само за днес.  hahaha hahaha hahaha А, дано батко Али му хвърли един бой на Крачола.  fight

Дани лека  Hug Hug Hug Hug

# 511
Видео със сцената в библиотеката и превода на Лили (беше в предната тема). Някой питаше снощи.  Peace

Скрит текст:
Я:Мога да отида в друго училище.Аз не искам да се отказвам от училищетоси заради този мъж.Аз не искам да се откажа да бъда батко на Мерт и ваш син..Само защото той иска това,не искам да се отказвам само защото той иска.
С:И от теб очаквах това.
Я:Но той няма да стои мирно,пак ще тръгне да играе игрички.
С:И ние ще му разавалим игричките както преди направихме.
Я7Така ще направим.Исках да ти кажа за всичко това защото не се знае той какво може да направи.
С:Бъди винаги такъв решителен,ясен..Това беше най-хубавия обяд,който съм ял напоследък.
Я:И за мен беше така.
С:Тогава довечера ще се видим,синко..

М:/Яман,как мина изпитът2
Я7Сега ще вляза.
М:Аз мислех,че щом си излязъл рано,си дошъл на изпит.
Я7Не,имах рабо.та
М:И аз имах работа.Помагах на Ейлюл и Мира да пренесат багажа на Фарук.А и Айше щяла да живее там.
Я7Защо?
М:От тона на гласа ти,разбирам,че си ядосан.
Я:Какво ще прави тя там.
М:Ще работи

Я:Защо направи такова нещо?Защо приехте Айше у дома на баща ти?
М:Не аз,а баща ми я прие  у дома си..
Я:Ако беше някоя друга,а не моя позната щяхтуе ли пак да й помагате?
М:Но аз мислех,че ти ще се радваш на това
Я:=Не,защото ще има проблеми заради това.
М:Но,нали ти казвам,че се съгласих защото си мислех,че помагам на теб.
Я:Не ми помогай,и повече не насилвай нещата..

# 512
Бойчеее идвай да се изкажеш за наследника.  Hug Hug Hug

# 513
 Hug
Абе аз не че нещо... но понеже   два дни препускам по вас animal037  animal037  animal037
и си викам сега като извадят един наследник #Crazy
Обаче като го видях, rotfImao rotfImbo то жалко за Ча, толкова заместници, наследници - за банята, за библиотеката... и пр. му намерихте, чак мъка ми стана за момчето, ми то си е като картинка.  smile3530
Та затова викам да се не хаби у фитнеса, ние ще му лъскаме самочувствието отпред, само автографи ще искаме, като бабите  в съда ще го подкрепяме, нищо повече... tooth

# 514
Hug
Абе аз не че нещо... но понеже   два дни препускам по вас animal037  animal037  animal037
и си викам сега като извадят един наследник #Crazy
Обаче като го видях, rotfImao rotfImbo то жалко за Ча, толкова заместници, наследници - за банята, за библиотеката... и пр. му намерихте, чак мъка ми стана за момчето, ми то си е като картинка.  smile3530
Та затова викам да се не хаби у фитнеса, ние ще му лъскаме самочувствието отпред, само автографи ще искаме, като бабите  в съда ще го подкрепяме, нищо повече... tooth

И стигна ли ни като ни гониш?  Joy Ох, не ми напомняй за това дело.  ooooh! Кой знае какво ще стане.  ooooh!

# 515
Олее това ли е наследника ??   rotfImao rotfImao rotfImao ужасс  Joy
Много е смешен  hahaha от Чачи по-красив няма  Naughty  Heart Eyes

# 516
Еййй, оплюхте го момчето значи.  ooooh! ooooh! Mr. Green
Повече няма да ви показвам козовете си.  Naughty Ще си пасувам
hahaha hahaha

# 517

Оф....яяяяяяяяяяяяяяяя Crossing ArmsНе насилвай нещата.... Crossing ArmsКво да кажем.... HugПо добре да мина,поне без него... newsm78 hahaha hahaha hahaha hahaha

# 518
Ааа Иве ти май си го харесала тоз наследник   Laughing Laughing Laughing

# 519
Цялата 19-та серия в докса. И 18-та серия с руски субове.  Peace

Бойче то наследника освен Ивето никой не го иска  hahaha hahaha hahaha Но той и Крачола беше само неин преди, а виж какво стана.  Joy Joy Joy Joy

# 520

Хаха това много добре са го докарали.  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 521
Цялата 19-та серия в докса. И 18-та серия с руски субове.  Peace

Бойче то наследника освен Ивето никой не го иска  hahaha hahaha hahaha Но той и Крачола беше само неин преди, а виж какво стана.  Joy Joy Joy Joy
Той Крачола,щот рязко блесна в живота..... Heart Eyesпатрон стана.... Peace,а и по халат ич не е за изхвърляне.... ooooh! затова..... Peace

# 522

Бойче то наследника освен Ивето никой не го иска  hahaha hahaha hahaha Но той и Крачола беше само неин преди, а виж какво стана.  Joy Joy Joy Joy

Щото виждам и улавям неща, невидими за вас   Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Crazy Crazy

# 523

Хаха това много добре са го докарали.  Laughing Laughing Laughing Laughing
Без малко пак да питам...от кой момент е.... Joy Joy Joy,че не помним... hahaha hahaha hahaha

# 524
Интересни коментари... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт