УНГ София

• 2 265
  • 11
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте! Дъщеря ми е на 15 години, и от около седмица има проблем с ушите. Казва, че лявото и е заглъхнало, запушено, и когато преглъща, пукат и двете. Когато се прозява се запушват още повече. Чувства пълнота в лявото. Знаете ли някой добър специалист по УНГ в София? Аз писах и в друга тема, но никой не отговори, а е спешно, и разчитам тук някой да ми препоръча добър доктор.
Ако може да е от личен опит, и да работи в клиника. Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 22:11 от Merriue

# 1
Аз лично имам много добри впечатления от д-р Улевинов в детската клиника на Александровска болница.

# 2
Д-р Александър Райнов в ИСУЛ

# 3
Забравих го как се казвашетози доктор в ИСУЛ, а исках и него да кажа. Моя приятелка лекува и себе си и децата си при него и също е много доволна.

# 4

С десет ръце (моите, на мъжа ми и децата) ЗА.

Добър специалист, всеотдаен, изключително мил и внимателен.

# 5
  • София
Благодаря! А работи ли със здравната каса?

# 6
# 7
  • София
д-р Найден Петров, МВР болница, мисля, че работи със Здравна каса.

# 8
Може ли някой да даде телефон на Райнов от ИСУЛ, за да запиша час?

# 9
Здравейте! Много добър лекар УНГ в София ми трябва ама наистина да е доста добър.
Благодаря ви!

# 10
Здравейте, някой може лида ми препоръча добър хирург УНГ ? Проблема при мен е липсваща голяма част от тъпанчето и трябва да бъде запълнена дупката която се е образувала. Ще бъда благодарна на всеки преминал през същото и споделил опита си от преживяното  !

# 11
Здравейте на всички! Искам да питам най добър лекар УНГ за бебе в гр. София? Благодаря Ви предварително! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт